Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2013 02 19, 22:32)
Pas mane Venusiukai 4 jau galvas iškėlę siūbuoja palei šviesą  biggrin.gif Vienas Aztec'as ir pora Vilmukų stengias neatsilikt. Kiti kol kas snūduriuoja..  unsure.gif  na bet tikiuos visi sudygs, nes "atsarginių" nepasisėjau.. Na bet jei ką bent jau laiko dar bus

nu rimtai mes kokios ankstyvos... ziuriu as i savo daigus ir galvoju kaip tilpsim iki atsilimo... mano tai balkonas nestiklintas ilgai dar jiem teks namie gyvent lotuliukas.gif

Jau pomidorai kas dien vis dideja.... jau greit reiks vienus ciliukus ir pora daigu papriku isskirstyti...
Vakar sudygo pernyksciai ciliai is pasiliktu seklyciu
O siandien dar radau islindusius du daigeliu maziuku pomidoriuku is ispanisku seklu Kazkokie Tomato Enano... ir vazonines paprikos geltonos islindo... bet dar visa kruva siltai gyvena ant radiatoriaus.

Ai gi vakar pagal rekomendacijas pasodinau pasaldytas levandu seklas gal si kart pagaliau kas nors isdygs o tai nesiseke man su jomis doh.gif
Atsakyti
Pas mane 8 išdygę, o kiti dar slapstos ir nėr kaip atskirt sudygėlių, o tai iškart linksta ten kur lempa labiau šviečia.. doh.gif na bet vienok tokia jau kaina norint ankstesnio derliaus biggrin.gif ot bus džiaugsmo kai reiks ieškot kur pagrūdint daigelius.. Gal spės oras kiek sušilt..
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 20, 13:48)
Jau pomidorai kas dien vis dideja....

Ai gi vakar pagal rekomendacijas pasodinau pasaldytas levandu seklas gal si kart pagaliau kas nors isdygs o tai nesiseke man su jomis doh.gif

Mano levandos jau išlindo, mažutės dar nefotkinau net thumbup.gif

Jūsų auga didėja, o maniškiai kažkaip nieks neskuba, kas sudygę, kas išpikiuoti, bet didėja tik labai po truputį, bet gal ir gerai neštys gal g.gif

Pasirodom trupučiuką blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

štai klausimas ką su tuo šafranu daryti, jau nemaži tokie galvoju ar laukti antrų lapelių ar jau dabar išpikiuoti? labai nesitikėjau kad taip greit sudygs ir taip išaugs, būčiau iškart plačiau sėjus

user posted image

ir dar kažin ten kur jau pomidoriukai nebeišdygo dar verta tikėtis ko nors ar nebe? po kiek laiko nuo sėjos jūs jau nebelaukiat išdygstant?
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 02 20, 14:23)
Mano levandos jau išlindo, mažutės dar nefotkinau net  thumbup.gif

labai grazus daigeliai thumbup.gif

Pimiento de Padron
user posted image

Pirmuju pomidoru ukis ir krapai sudyge
user posted image

o cia mano viskas po biskuti smile.gif
user posted image

sorry uz kokybe foto su mobiliu nelabai kas gaunasi. Reiks kada normaliai nufotkinti viska. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jungiuos i draugiska sodininkiu kompanija drinks_cheers.gif
Jau ketvirtus metus "zaidziu" savo mazyciam balkone. Auginau ir pomidorus ir paprikas ir ridikelius. Kadangi siais metais po truputeli stengsiuos pereiti i platesne erdve, i darza, palikau tik labiausiai namie naudojamus. Siu metu planai: salotos (guzines ir lapines), bazilikas (visu rusiu), laiskiniai svogunai, melisa, raudonelis, ciobreliai, visa kita geles wub.gif
Daug kas jau sudygo, kai kas jau auga.
Turiu klausima del metos g.gif Pernai melisa auginau is seklu ir neblogai uzaugo; siemet pasejau ir laukiu. Gal geriau meta auginti is daigeliu? Kazin ar ju buna pirkti turgeliuose?
Atsakyti
o kada seti bazilikus ir salotas ir krapus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2013 02 20, 13:48)
Turiu klausima del metos  g.gif Pernai melisa auginau is seklu ir neblogai uzaugo; siemet pasejau ir laukiu. Gal geriau meta auginti is daigeliu? Kazin ar ju buna pirkti turgeliuose?

aš šiemet ir sėjau pirmą kart mėtas. pasėtos vasario 3, tai dabar vos vos matos taškiukai, kad lenda, ilgiausiai dygo iš visų sėtų. tai manau reikia kantrybės, išaugs ir.
Atsakyti
QUOTE(rozyte16 @ 2013 02 19, 23:15)
Ermitaze akcija dabar 30lt:)

bigsmile.gif lėksiu ir aš pirkti drinks_cheers.gif siandien senukuose norėjo plėvelę ipiršti, kai paklausiau apie mini šiltnamius, o moki veži nusiuntė į laiko prekybą, kur šiltnamiai, kurie vargiai man i triobą tilptų... biggrin.gif
Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte16 @ 2013 02 20, 15:52)
o kada seti bazilikus ir salotas ir krapus? smile.gif

Tai bet kada jie gi daug vietos neuzima. Galit dali jau dabar paseti. Jei krapus i loveli noresit truputi veliau dar pasesit. Pas mane jau jie visi paseti ir isdyge.

Pastebejimas del tu smulkiu prieskoniu kaip rukola ir ciobreliai. Pas mane buvo anais metais beda su jai kad kotelis daigeliu arciau prie zemes pradedavo plonet iki siulelio ir nunykdavo. Tai pradejau as juos laistyti pilant vandeni i lekstute ir viskas is kart susitvarke.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 02 20, 16:11)
aš šiemet ir sėjau pirmą kart mėtas. pasėtos vasario 3, tai dabar vos vos matos taškiukai, kad lenda, ilgiausiai dygo iš visų sėtų. tai manau reikia kantrybės, išaugs ir.

Supratau, aciu 4u.gif Lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte16 @ 2013 02 18, 21:20)
gal kas toki turi? smile.gif

Turiu du: vienas trijų lentynų, kitas dviejų. Pirmasis jau ir susidevėti baigia. Senokai dirba kaip šiltnamis ar vasarą - lentynomis .
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 20, 13:45)

Pirmuju pomidoru ukis ir krapai sudyge

oho, kokie jau pomidorai dideli bigsmile.gif Jau nebe daigeliai, -visi daigai thumbup.gif Kada sejot?Pirmoj nuotraukoj visi daigeliai i sviesa pakrype, pas mane tas pats, vis apsuku juos
o krapai ten kur matosi tokie isstype? pas mane buvo sitaip isdyge, pasiziurejau as i juos gailiai ir ismeciau, turbut be reikalo? doh.gif

Eiryn, pomidorai siaip greitai islenda, tai jei jau lauki dvi savaites gali ir nebeislysti g.gif Pabandyk prakrapstyti zeme, pasiziurek, ar uodegyte bent isleido, jei ne, greiciausia reiks atseti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 20 vasario 2013 - 15:46