Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Gal jau matę šitą, buvo kažkada merginos įmetusios pomidorų temoje. Kaip moterytė balkone augina:

http://www.youtube.c...h?v=l9AphTSWGPM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 17 vasario 2013 - 16:28
o geras bigsmile.gif kaip suaugę ! kaip vešlu, gražu žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Mano saldžioji paprika jau dygsta thumbup.gif . Kelios iškišę galvas, o kelios dar ne, bet gerai žinau, kad viskas bus gerai, nes pradaiginau prieš kišdama į žemę ir matėsi uodegytė mirksiukas.gif . Dar šiandien pasėjau vazoninius krapus, nes šiandien krapų diena mirksiukas.gif . Salotų dar nesėju, nes jos išstypsta man, nieko gero, palauksiu geriau natūralaus laiko, tada viskas pavyksta mirksiukas.gif . Sakau gal bandyti ir ridikėlių kokį vieną kitą, nors žiauriai abejoju dėl jų rezultato g.gif . Bandysiu gal kartu su salotom, kad vietos specialiai nereikėtų g.gif . O pomidors sėsiu kovo pradžioj. Dabar vilmukai jau auga gražiai, o žemaūgius lauko pomidorus neskubu sėti schmoll.gif - vis dėlto balkonas nestiklintas mirksiukas.gif .
Atsakyti
Džiunglės smile.gif Bet aš pasiilgčiau šviesos. Jau ir taip kaip ant palangės lovelyje užauga. dar black cherris iškart kambaryje tamsiau. Tik va šiemet turėsiu dilemą ką su orchidėjom daryt, nes taip netikėtai turiu dabar visas 5 (1 didelė, 1 mažytė ir trys žaidžia ligoninę biggrin.gif )

Dar prisiminiau, neseniai buvau Rimi ir prie sėklų apačioj užmačiau įdomybę, bet gan brangią, 22 rods litai, ar 25. Gražus keturkampis molinis vazonas, rods gal dar užrašyta kad pomidorai ir gal dar nupiešta. Neįsigilinau. Jau žemių pripiltas. Tipo rinkinys mini pomidorui. Tik va tas mini pomidoras tikiuos dar ne pasėtas, o pakutis su sėklytėm yra biggrin.gif Tai jau toks brangus pasižaidimo rinkinys virtuvėj kur pasistatyt.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 17 vasario 2013 - 16:44
http://www.youtube.c...h?v=JDx4IDWl7MQ
cia paziurejau ir visai uzsinorejau arbuza pabandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 02 17, 17:13)
http://www.youtube.c...h?v=JDx4IDWl7MQ
cia paziurejau ir visai uzsinorejau arbuza pabandyt lotuliukas.gif

bigsmile.gif reiškias mano dėžės turimos dydžio jiem turėtų užtekt. Tik klausimas dabar ką aukščiau augint, o ką žemiau biggrin.gif
Atsakyti
man cia dar patiko trys sezonai balkoniniu auginimu smile.gif
http://www.youtube.c...s?feature=watch
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 17, 17:42)
Sakau gal bandyti ir ridikėlių kokį vieną kitą, nors žiauriai abejoju dėl jų rezultato  g.gif

Man tai skanūs tie ridikėlių lapai, man nuo ridikėlių sėjos dar mėnuo nepraėjo, bet šiandien jau nuo poros ridikėlių lapus nuvalgiau, neatsilaikiau, tokie nemaži traškūs blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 02 17, 17:00)
Man tai skanūs tie ridikėlių lapai, man nuo ridikėlių sėjos dar mėnuo nepraėjo, bet šiandien jau nuo poros ridikėlių lapus nuvalgiau, neatsilaikiau, tokie nemaži traškūs blush2.gif  biggrin.gif

aha šviežūs lapeliai liuks, ir į salotas pamaišyt. rimtai, galėjau augint vien dėl lapų, nes patys ridikėliai neaugo..
nu bet jau dabar viskas, nėėėr vietos
Atsakyti
Niu mano Venusiukai kokie greiti blink.gif Vakar pasėjau, o šiandien žiū pas porą jau mažutėlytė balta šaknelė blink.gif Greituoliai kokie biggrin.gif Va čia būtų dar vienas tablečių pliusas, kad neužsikasa sėklytės žemėm ir jei neužbyra koks grumstelis galima stebėt kuri ten nauja detalė jau atsiradus yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 17 vasario 2013 - 22:48
QUOTE(Amise @ 2013 02 17, 23:48)
Niu mano Venusiukai kokie greiti blink.gif Vakar pasėjau, o  šiandien žiū pas porą jau mažutėlytė balta šaknelė  blink.gif Greituoliai kokie  biggrin.gif Va čia būtų dar vienas tablečių pliusas, kad neužsikasa sėklytės žemėm ir jei neužbyra koks grumstelis galima stebėt kuri ten nauja detalė jau atsiradus yra biggrin.gif

thumbup.gif nu jau tikrai greituoliai

o as i diena po kelis kartus einu vis tikrint pasetu pomidoriuku ir pipiriuku tai uzmaciau kad jau pagaliau vienas Pimiento de Padrón lenda thumbup.gif Tu pipiriuku tai labiausiai as laukiu thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokio maždaug aukščio užauga žemaūgiai pomidorai (paprasti daržiniai) ax.gif ?
Atsakyti