Gal jau matę šitą, buvo kažkada merginos įmetusios pomidorų temoje. Kaip moterytė balkone augina:
http://www.youtube.c...h?v=l9AphTSWGPM
o geras
kaip suaugę ! kaip vešlu, gražu žiūrėt

Mano saldžioji paprika jau dygsta
. Kelios iškišę galvas, o kelios dar ne, bet gerai žinau, kad viskas bus gerai, nes pradaiginau prieš kišdama į žemę ir matėsi uodegytė
. Dar šiandien pasėjau vazoninius krapus, nes šiandien krapų diena
. Salotų dar nesėju, nes jos išstypsta man, nieko gero, palauksiu geriau natūralaus laiko, tada viskas pavyksta
. Sakau gal bandyti ir ridikėlių kokį vieną kitą, nors žiauriai abejoju dėl jų rezultato
. Bandysiu gal kartu su salotom, kad vietos specialiai nereikėtų
. O pomidors sėsiu kovo pradžioj. Dabar vilmukai jau auga gražiai, o žemaūgius lauko pomidorus neskubu sėti
- vis dėlto balkonas nestiklintas
.

Džiunglės
Bet aš pasiilgčiau šviesos. Jau ir taip kaip ant palangės lovelyje užauga. dar black cherris iškart kambaryje tamsiau. Tik va šiemet turėsiu dilemą ką su orchidėjom daryt, nes taip netikėtai turiu dabar visas 5 (1 didelė, 1 mažytė ir trys žaidžia ligoninę
)
Dar prisiminiau, neseniai buvau Rimi ir prie sėklų apačioj užmačiau įdomybę, bet gan brangią, 22 rods litai, ar 25. Gražus keturkampis molinis vazonas, rods gal dar užrašyta kad pomidorai ir gal dar nupiešta. Neįsigilinau. Jau žemių pripiltas. Tipo rinkinys mini pomidorui. Tik va tas mini pomidoras tikiuos dar ne pasėtas, o pakutis su sėklytėm yra
Tai jau toks brangus pasižaidimo rinkinys virtuvėj kur pasistatyt..

Dar prisiminiau, neseniai buvau Rimi ir prie sėklų apačioj užmačiau įdomybę, bet gan brangią, 22 rods litai, ar 25. Gražus keturkampis molinis vazonas, rods gal dar užrašyta kad pomidorai ir gal dar nupiešta. Neįsigilinau. Jau žemių pripiltas. Tipo rinkinys mini pomidorui. Tik va tas mini pomidoras tikiuos dar ne pasėtas, o pakutis su sėklytėm yra

QUOTE(Montera @ 2013 02 17, 17:13)

QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 17, 17:42)
Sakau gal bandyti ir ridikėlių kokį vieną kitą, nors žiauriai abejoju dėl jų rezultato 

Man tai skanūs tie ridikėlių lapai, man nuo ridikėlių sėjos dar mėnuo nepraėjo, bet šiandien jau nuo poros ridikėlių lapus nuvalgiau, neatsilaikiau, tokie nemaži traškūs

QUOTE(Eiryn @ 2013 02 17, 17:00)
Man tai skanūs tie ridikėlių lapai, man nuo ridikėlių sėjos dar mėnuo nepraėjo, bet šiandien jau nuo poros ridikėlių lapus nuvalgiau, neatsilaikiau, tokie nemaži traškūs

aha šviežūs lapeliai liuks, ir į salotas pamaišyt. rimtai, galėjau augint vien dėl lapų, nes patys ridikėliai neaugo..
nu bet jau dabar viskas, nėėėr vietos
Niu mano Venusiukai kokie greiti
Vakar pasėjau, o šiandien žiū pas porą jau mažutėlytė balta šaknelė
Greituoliai kokie
Va čia būtų dar vienas tablečių pliusas, kad neužsikasa sėklytės žemėm ir jei neužbyra koks grumstelis galima stebėt kuri ten nauja detalė jau atsiradus yra

QUOTE(Amise @ 2013 02 17, 23:48)
Niu mano Venusiukai kokie greiti
Vakar pasėjau, o šiandien žiū pas porą jau mažutėlytė balta šaknelė
Greituoliai kokie
Va čia būtų dar vienas tablečių pliusas, kad neužsikasa sėklytės žemėm ir jei neužbyra koks grumstelis galima stebėt kuri ten nauja detalė jau atsiradus yra 

o as i diena po kelis kartus einu vis tikrint pasetu pomidoriuku ir pipiriuku tai uzmaciau kad jau pagaliau vienas Pimiento de Padrón lenda

Mergaitės, kokio maždaug aukščio užauga žemaūgiai pomidorai (paprasti daržiniai)
?