Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(runchikas @ 2013 02 27, 08:40)
O tos etiketės po to lengvai nusivalo? nes kai nusiperki ką nors, tai kainos ar kokio lipduko būna neina nukrapštyti - tie klijai vis lieka.

Dar nebandžiau nuvalyti ax.gif
Atsakyti
Siaip, jei su mazkiriu azrasyta, labai lengvai man nusivalo su spiritu ir vata. As dukters net penala pusiau medziagini nuvaliau su spiritu, kur kokiu tai markeriu pritepliotas buvo.
Atsakyti
QUOTE(natariuxi @ 2013 02 26, 22:42)
liuks ideja, as siemet ir planavau papildomai sasiuvinyje viska dar persirasyti-kas kada seta, nes buna pasimeta ir paskui kas gero uzauga, o ne visada prisimeni, kokios firmos seklytes sejai

O gal gali kas pasidalinti kokia sistema i sasiuvinius rasote? Noriu pradeti rasyti...taciau galvoju dar kokia lentele darytis ir kad kokios svarbios info nepamirsti.
Atsakyti
Atleiskite, kad isikisu ax.gif mano ideja butu zymeklius daruti is plastikiniu vienkartiniu peiliuku.
va pavizdukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 02 27, 15:12)
Atleiskite, kad isikisu ax.gif  mano ideja butu zymeklius daruti is plastikiniu vienkartiniu peiliuku.
va pavizdukas blush2.gif

Pernai mes irgi naudojome vienkartinius peilius - buvo labai patogu ir pakankamai grazu, bet.... po kiek laiko, turbut nuo saules ar nuo dregmes jie pasidare labai trapus, ir vos pamegini istraukti jie luzta rankose. Tai atsibodo, nes reikėjo vasaros viduryje visus perdarinėti.
Papildyta:
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 02 27, 14:50)
O gal gali kas pasidalinti kokia sistema i sasiuvinius rasote? Noriu pradeti rasyti...taciau galvoju dar kokia lentele darytis ir kad kokios svarbios info nepamirsti.

Lentelės aš nevedu - neįsivaizduoju kaip ji turi atrodyti.
Pas mane ant žymeklio (vazone) užrašyta pvz.: "A2-1", Arba "B3-2"
Kas ką reiskia:
A - paprikos ir chiliai, B - Pomidorai ir t.t.
2 (skaičius po raidės) - veisles pavadinimas
-1 (paskutinis skaičius) - sėjos numeris

Sasiuvinyje tik uzsirašau A1 - viena veisle, A2 - kita ir t.t.
Plisu užsirašau, kad pirma seja 2013.02.22

Kai persodinu augalus, tai pirmos sejos augalus persodinu vienu metu, ir sąsiuvinyje pasižymiu, kad pirmos sėjos augalai persodinti tą dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runchikas: 27 vasario 2013 - 15:00
QUOTE(xxkamane @ 2013 02 27, 15:12)
Atleiskite, kad isikisu ax.gif  mano ideja butu zymeklius daruti is plastikiniu vienkartiniu peiliuku.
va pavizdukas blush2.gif

gera ideja, kaip tik siandien maciau parduotuvej vos uz kelis centus tokius peilius thumbup.gif
o cia vaizdelis jau siumetinis? labai labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 02 27, 16:39)
o cia vaizdelis jau siumetinis? labai labai grazu  4u.gif

Pagal datą ant nuotraukų-pernykštis biggrin.gif
Atsakyti
Pasidarbavau siandien is peties savo darziuke biggrin.gif
Salotas siaip ne taip ispikiavau ir rukola isskirsciau. Gautus ciliukus pasodinau ir dar parsinesiau mini siltnamiuka susirinkau thumbup.gif

user posted image
user posted image

Pimiento de padron
user posted image

cia antros sejos maziukai pomidoriukai ir pora ciliuku
user posted image

Ir mano pomidoriukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 02 27, 10:57)
Siaip, jei su mazkiriu azrasyta, labai lengvai man nusivalo su spiritu ir vata. As dukters net penala pusiau medziagini nuvaliau su spiritu, kur kokiu tai markeriu pritepliotas buvo.

as nuvaliau su nagu lako valikliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2013 02 27, 15:56)
Papildyta:
Lentelės aš nevedu - neįsivaizduoju kaip ji turi atrodyti.
Pas mane ant žymeklio (vazone) užrašyta pvz.: "A2-1", Arba "B3-2"
Kas ką reiskia:
A - paprikos ir chiliai, B - Pomidorai ir t.t.
2 (skaičius po raidės) - veisles pavadinimas
-1 (paskutinis skaičius) - sėjos numeris

Sasiuvinyje tik uzsirašau A1 - viena veisle, A2 - kita ir t.t.
Plisu užsirašau, kad pirma seja 2013.02.22

Kai persodinu augalus, tai pirmos sejos augalus persodinu vienu metu, ir sąsiuvinyje pasižymiu, kad pirmos sėjos augalai persodinti tą dieną.

Labai dekui uz ats. Bandysiu ir as vestis uzrasiukus, ne tik darzovems smile.gif O tai pasimirsta man, kas kada daryta ir kada vel kazka daryti reikia (kalbant apie sekancius metus).
Atsakyti
labas visoms darzininkems 4u.gif
noreciau paklausti labai svarbu klausima , kuris gal jau yra kazkur aptartas, bet bent jau as neradau paskaiciusi tema... Taigi, norejau pasiteirauti zinoviu, kokios firmos zemes perkate sejai ir daigams? Pernai pirkau lietuviska produkta tai kad pradejo peretis visokio plauko gyviai ir surijo man puse derliaus... Kalio permanganato pyliau bet buvo jau velu. Zinau kad buna sterilizuotu zemiu, kur visokia bjaurastis buna sunaikinta. Tai va, gal galite kuri patarti ka pirkti sejai? ACIU!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Montera - labai grąžūs ir stiprūs daigai. Labai gražu. Tik niekaip nesuprantu, kam taip anksti sėti. Juk išaugs dideli krūmai dar sniegui nenutirpus smile.gif Aš dar tik paprikas pasėjau, pomidorus planuoju kovo pradžioj arba vidury.

QUOTE(Montera @ 2013 02 27, 19:09)
Pasidarbavau siandien is peties savo darziuke biggrin.gif

Papildyta:
Niekuomet nepirkdavau kažkokių spec žemių. Visuomet universalų durpių substratą + kompostinę žemė (čia jau vėliau kai sodinu į paskutinius vazonus). Man atrodo visi jie iš tos pačios krūvos sukrauti, tik su kita etikete.

QUOTE(m00n @ 2013 02 28, 16:34)
labas visoms darzininkems  4u.gif 
noreciau paklausti labai svarbu klausima , kuris gal jau yra kazkur aptartas, bet bent jau as neradau paskaiciusi tema... Taigi, norejau pasiteirauti zinoviu, kokios firmos zemes perkate sejai ir daigams? Pernai pirkau lietuviska produkta tai kad pradejo peretis visokio plauko gyviai ir surijo man puse derliaus... Kalio permanganato pyliau bet buvo jau velu. Zinau kad buna sterilizuotu zemiu, kur visokia bjaurastis buna sunaikinta. Tai va, gal galite kuri patarti ka pirkti sejai? ACIU!!!!  drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runchikas: 28 vasario 2013 - 16:38