Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2013 03 01, 17:04)
Praeis žadami šalčiai nakčiai virš minus 10 ir jau imsiuos sėt špinatus. Niom Niom  assa.gif

cia i lauka jau blink.gif ar lauke, tik kad loveliuose? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiLiute @ 2013 03 02, 10:59)
cia i lauka jau  blink.gif ar lauke, tik kad loveliuose?  blush2.gif

Į įstiklintą balkoną smile.gif Parašyta, kad atlaiko šalnas iki minus 5-6 (kaikur radau net minus 15 paminėta g.gif ),sudygsta prie +4, tai kovą jau tiek labai neturėtų pašalt, kad pas mane balkone minus 6 būtų tai bandysiu laimę smile.gif
Atsakyti
aaa, tai viskas aisku bigsmile.gif jei dar balkonas pietinej pusej tai visai geris thumbup.gif
Papildyta:
Taisau zinute blush2.gif

Ateinu su savo grozybem ir vargais lotuliukas.gif
Vasario 18 diena pasisejau pomidoriuku ir savo isvajotosios rucolos

user posted image

vasario 23 pasirode pirmieji pomidoriukai wub.gif

user posted image

puikiausiai sudygo ir rucola

user posted image

tiesa, dar braskyciu temptation pribarsciau ir visus draugiskai apgyvendinau savo sumeistrautoje lentyneleje ax.gif

user posted image
kuria jau matau, kad reiks patobulinti matmenu prasme lotuliukas.gif

o bedos prasidejo tokios, kad is tokios gausybes ir grozybes rucolos isgyveno tik kokie 10% daigeliu... pomidoriukai irgi isstypo, plius dar dukruze pagnaibe lapelius doh.gif
namuose silta (+19/+21), laistau tikrai ne daznai, kas 2-3 dienas...
Padekit! Ka darau ne taip? verysad.gif

Atsakyti
Laba diena, pernai pasejau rucolos ir irgi nunyko-isplonejo kotukai ir numiro. Persejau kita sekla, vis tiek pajutau, kad tas pat, bet pazeriau zemiu, kad laikytu augaleli, lygtai pagelbejo, todel siemet pastebejusi, kad darosi tas pats pazeriau zemiu iki lapiuku. Pora dienu stovi, lyg tai nematau, kad nyktu.

Cia viena mergina rase, kad ji pila vandens tik i lekstele... gal tiktu, jei butu suseta i labai zema inda,o as i pakankamai auksta loveli susodinau, nepasiimtu augaliukai dregmes... g.gif nors ir bijau, kad nepades, gelbet puoliau, paramsciau zemem, kiekviena atskirai su virbaliuku iskeliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiLiute @ 2013 03 02, 14:40)
aaa, tai viskas aisku  bigsmile.gif  jei dar balkonas pietinej pusej tai visai geris  thumbup.gif

rytinė, bet kai saulėtas rytas visai šilta būna net ištremt pomidoriukus pasigrūdint,gali iki piet saule pasidžiaugt smile.gif O mano špinatų džiaugsmo sėjimą turbūt teks nukelt labiau link kovo vidurio, nes vėl didesnių šalčių naktimis žada kitam savaitgaliui. doh.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Na sumaniau ir as siemet pazaisti su darzovem balone biggrin.gif Nusipirkau pomidoru, ir sudejau juos ant slapios vatos, kazkur skaiciau kad taip reikia daiginti.. o sakykit juos reikia uzdengti gal? Man cia pirmas kartas kazka sodinant tai zalia as visiskai dar.. biggrin.gif
ir tarkim svogunus, bazilikus irgi sodinat ir kai sudygsta i balkona nesat? Nezinau ka su jais daryt.. biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir vakar pasisodinau savo mini darželį smile.gif Yra pomidoriukai, žemuogės, paprikos, mėtos, citrininė katžolė

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 03 04, 13:03)
Sveikos wink.gif
Na sumaniau ir as siemet pazaisti su darzovem balone biggrin.gif Nusipirkau pomidoru, ir sudejau juos ant slapios vatos, kazkur skaiciau kad taip reikia daiginti.. o sakykit juos reikia uzdengti gal? Man cia pirmas kartas kazka sodinant tai zalia as visiskai dar.. biggrin.gif
ir tarkim svogunus, bazilikus irgi sodinat ir kai sudygsta i balkona nesat? Nezinau ka su jais daryt.. biggrin.gif

As tai uzdejau ant slapios vatos ir idejau i oro pripusta maiseli (kur prisispaudzia galai), sudygo per kelias dienas... smile.gif
Atsakyti
O as nieko nedariau, atsidariau seklu pokiuka, pasodinau seklytes i daigyklytes, ir isdygo. Per savaite mazdaug visi islindo. O pasejau Roma, Balkonzauber ir Aztek.

Rukola isgule vis tiek...

Siandien jau pamaciau kelias islindusias zemuogytes. Paseta viskas 02 23 diena.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 03 04, 15:21)
Siandien jau pamaciau kelias islindusias zemuogytes. Paseta viskas 02 23 diena.

O kaip faina, mano dar nelenda ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Antri metai kai bandau uzaugint bazilika.Be sansu doh.gif Isdyksta ko puikiausiai,veliau auga tik i ilgi.Kotas ilgas,lapeliu nulis.Kol galiausiai isnyksta.Ar jas reikia pikuoti? g.gif Dabar petrazoles isdygo,tai irgi tokio plonumo.Jauciu ir sitas reikes mest lauk.Kas per velnias.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 03 04, 14:21)
Rukola isgule vis tiek...

Maniske rucola dar bando laikytis. neklibinu as jos kolkas, tik atsargiai papurskiu lietucio bigsmile.gif
Atsakyti