QUOTE(runchikas @ 2013 02 28, 17:35)
Montera - labai grąžūs ir stiprūs daigai. Labai gražu. Tik niekaip nesuprantu, kam taip anksti sėti. Juk išaugs dideli krūmai dar sniegui nenutirpus
Aš dar tik paprikas pasėjau, pomidorus planuoju kovo pradžioj arba vidury.
Papildyta:
Niekuomet nepirkdavau kažkokių spec žemių. Visuomet universalų durpių substratą + kompostinę žemė (čia jau vėliau kai sodinu į paskutinius vazonus). Man atrodo visi jie iš tos pačios krūvos sukrauti, tik su kita etikete.

Papildyta:
Niekuomet nepirkdavau kažkokių spec žemių. Visuomet universalų durpių substratą + kompostinę žemė (čia jau vėliau kai sodinu į paskutinius vazonus). Man atrodo visi jie iš tos pačios krūvos sukrauti, tik su kita etikete.
Ai kazkaip siais metais neiskentejau iki kovo

O zemes pirmiem sodinti naudojau universalias durbiu substrakta ir visai gerai viskas dygo. O dabar buvau pasiemus maisiuka BIOHUMUS & SOIL toks su pomidoru ir baklazanu ant maiso. Gal ir nieko butu ta zeme bet labai nervina kad kazkokios piktzoles auga. Patovejo tas maisas vonioj siltai tai radau pilna maisa pridygusi kazkokiu. O siaip irgi labai neziuriu. Anais metais maximoj po 2.99 buvau papirkus 20l maisus su akcija ir normaliai. Nepamenu kurios vienos irgi buvo su musytem bet is pirmuju pirktu.