Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor

QUOTE(Dideja @ 2014 11 07, 10:10)
Xs emiau sau smile.gif
o nuo kada cia Tau didesniu , nei man reikia  g.gif
Manau ir Tau Xs reiktu imt  smile.gif

nu zdrasce, taigi mano klubai didesni uz Tavo rolleyes.gif trumpu megztuku tai taip ir XS uztenka, o cia gi ilgas, paskui apacioj bus aptemptas ax.gif ai bet gal palauksiu kol gausit kuri nors smile.gif

vat ko reiktu tai paprasto juodo sijono iki keliu, kiek dabar matau nera g.gif gal koki gera kas uzmatet ar turit, uzrodykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2014 11 07, 11:21)
Pradedu ir as isimyleti AT rubelius  wub.gif
gal kas turit tokia suknyte:
http://www.anntaylor...faultColor=9192
kazin imant dydi Tall gal ilgesne butu smile.gif bet jauciu tuomet reikia dydizu mazesne imti smile.gif
Nors as dar ir nelabai dydziuose gaudausi smile.gif  rolleyes.gif

graži suknutė wub.gif tik gaila be rankovių norėtųsi, kad petukus vos dengtų g.gif ax.gif
dėl dydžių čia dar manau visos paieškose kol atsirinks, pvz.: aš paėmiau tuos kur daugleis pirko baltus baltinukus su akmenukais usa0 šiaip nešioju usa2 tai įtariu ar nebūsiu prašovus, o gal ir ne, kažkas rašė regular rankovės ilgos, tai va gal iš vis reikėjo petite imti su 168 cm. ūgiu.

o aš va šitokią užsakius esu wub.gif
suknutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 07 lapkričio 2014 - 10:34
man sita faina, bet gaila nera jai nuolaidos ax.gif

suknute
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 07, 11:36)
man sita faina, bet gaila nera jai nuolaidos  ax.gif

suknute

tai bus dar tų nuolaidų, išmes pamatysi, enura mirksiukas.gif
man ji graži ta suknutė, bet čia aukštesnio ūgio nei 170 cm. tokios suknutės, nes ta apatinė dalis žemaūges gali storinti, čia kas didejai tinka tas modeliukas, ilgom kojom damoms, g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 07, 10:43)
tai bus dar tų nuolaidų, išmes pamatysi,  enura mirksiukas.gif
man ji graži ta suknutė, bet čia aukštesnio ūgio nei 170 cm. tokios suknutės, nes ta apatinė dalis žemaūges gali storinti, čia kas didejai tinka tas modeliukas, ilgom kojom damoms,  g.gif  ax.gif

nu palauksiu gal imes ir i sale kada nors. manau su aukstakulniais tai butu ok ir su mazesniu ugiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 07, 10:31)
graži suknutė wub.gif  tik gaila be rankovių norėtųsi, kad petukus vos dengtų g.gif  ax.gif
dėl dydžių čia dar manau visos paieškose kol atsirinks, pvz.: aš paėmiau tuos kur daugleis pirko baltus baltinukus su akmenukais usa0  šiaip nešioju usa2 tai įtariu ar nebūsiu prašovus, o gal ir ne, kažkas rašė regular rankovės ilgos, tai va gal iš vis reikėjo petite imti su 168 cm. ūgiu.

suknutė

Inga, lauksiu komentaru apie Jusu pasirinkta suknyte wub.gif wub.gif grazi labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 07, 11:22)
nu zdrasce, taigi mano klubai didesni uz Tavo  rolleyes.gif trumpu megztuku tai taip ir XS uztenka, o cia gi ilgas, paskui apacioj bus aptemptas  ax.gif  ai bet gal palauksiu kol gausit kuri nors  smile.gif

na ant kiek jau ten didesni...o be to gi jis su skeltukais, tai neturetu but problemu drinks_cheers.gif

man tai si suknyte faina, paprastute tokia, o spalva wub.gif http://www.anntaylor...er-dress/356358
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 07, 10:36)
man sita faina, bet gaila nera jai nuolaidos  ax.gif

suknute

Sita suknyte nereali wub.gif Tik sudetis gal nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 07, 11:31)
suknutė

tai ziuriu nemazai jau Tu is AT prisisakius bigsmile.gif tongue.gif

idomi tokia si suknyte, netradicine smile.gif tik velgi tokia trumpute ... ax.gif nors su Tavo ugiu gal ir gerai bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2014 11 07, 12:08)
Sita suknyte nereali  wub.gif Tik sudetis gal nelabai  g.gif

ten dauguma rubeliu labai dailus, bet sudetis ne pati geriausia ax.gif

va j.crew , tai sudetis , dazniausiai, gera buna....bet kaip jau pradejom pastebeti, nesvarbu , kad sudetis gera, vistik pasireiskia kokybes stygius ten ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgux @ 2014 11 07, 11:21)

kazin imant dydi Tall gal ilgesne butu smile.gif bet jauciu tuomet reikia dydizu mazesne imti smile.gif
Nors as dar ir nelabai dydziuose gaudausi smile.gif  rolleyes.gif

taip, taip, aisku, kad Tall ilgesne butu smile.gif tik del dydzio nezinau, ar jau reiktu mazesni imt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 07 lapkričio 2014 - 11:09
QUOTE(Dideja @ 2014 11 07, 12:12)
tai ziuriu nemazai jau Tu is AT prisisakius  bigsmile.gif  tongue.gif

idomi tokia si suknyte, netradicine  smile.gif  tik velgi tokia trumpute ...  ax.gif nors su Tavo ugiu gal ir gerai bus  smile.gif
Papildyta:
ten dauguma rubeliu labai dailus, bet sudetis ne pati geriausia  ax.gif

va j.crew , tai sudetis , dazniausiai, gera buna....bet kaip jau pradejom pastebeti, nesvarbu , kad sudetis gera, vistik pasireiskia kokybes stygius  ten  ax.gif

bet sintetika, tai man vis tiek nepatinka. Ypac, kai is AT atsisiunciau kelnes, kur ju puslapyje buvo parasyta visai kitokia sudetis, nei gavau. Gavau polisterines kelnes, nors jos turejo buti viskozines.. Be to, nera amzino rubu, o su naturaliu pluostu jautiesi jaukiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolkaxx: 07 lapkričio 2014 - 11:20
QUOTE(Dideja @ 2014 11 07, 12:07)
man tai si suknyte faina, paprastute tokia, o spalva  wub.gif  http://www.anntaylor...er-dress/356358

ji identiška kur tu dabar gavai
Atsakyti
QUOTE(jolkaxx @ 2014 11 07, 12:17)
bet sintetika, tai man vis tiek nepatinka. Ypac, kai is AT atsisiunciau kelnes, kur ju puslapyje buvo parasyta visai kitokia sudetis, nei gavau. Gavau polisterines kelnes, nors jos turejo buti viskozines.. Be to, nera amzino rubu, o su naturaliu pluostu jautiesi jaukiau ax.gif

del to tai drinks_cheers.gif

QUOTE(inga_ @ 2014 11 07, 12:24)
ji identiška kur tu dabar gavai

nu neee...ne identiska ax.gif mano su ilgomis rankovemis ir medziaga 2 fakturu , ar kaip cia issireiksti smile.gif
Atsakyti