Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor

Viskas cia per jus - tiek visko primetet, tai neatsilaikiau ir po ilgo nejimoi AT siandien uzejau... net i 3 biggrin.gif Uztai visus noretus rubelius radau ir jei nebuvo mano dydzio, tai bent apziuret pavyko. O didziausias pliusas, kad parduotuvej irgi 60% nuolaida, bet beveik viskas pigiau nei online. thumbup.gif Komentuoju:

megztukas - pirkau dydziu mazesni nei siaip nesioju. As ji nusiziurejau kai tik atsirades prekyboj buvo, bet aisku pilnos kainos per gaila moket (tuo labiau kai zinojau, kad greitai ant sale bus ir siaip papildomos nuolaidos vis buna). Nera plonas, siltas, ziurisi labai graziai tiek prie diznsu, tiek prie kokios suknutes. Gaila, kad jau atveso tiek, jog su juo vienu neina eit - pasitarnautu ir kaip svarkelis.

dryzuotas ir vienspalvis megztukai - nusiziurejau online, tai dar masciau apie petite (mano ugis 1,67m) del rankoviu, bet realiai regular puikiai. Pirmaji emiau S, antra M, bet realiai abeji panasaus plocio, t.y. labai platus, tai nesimato didesnio skirtumo. Is tikruju pirma dryzuota radau, tai matavausi ji S ir M dydziu, bet apsistojau ties S (t.y. dydziu mazesniu nei siaip nesioju). O melsva radau kitoj parduotuvej ir tik M belikes buvo, tai pasiemiau prisimatuot spalva, bet galiausiai ir nusipirkau, nes rankoves kaip tik is plocio buvo (o plotis, kaip minejau, nelabai skiriasi).

marskinukai - pirkau 10P dydi, nors siaip AT marskinukus is regular turiu 4 ir 6 dydzius (siaip mano dydis M arba 8). Siuos pirmiausiai radau tik regular dydzio, tai issirinkau 6 dydi del krutines, nors vistiek tarp saguciu buvo tarpelis tiek krutine. Paskui kitoj parduotuvej atradau petite dydziu likusiu, tai iskart 8P griebiau - rankoves puikiai, bet per krutine jau gerokai pertempta (nors logiskai mastant, tai atitikt 6R turetu) g.gif Tai paemiau 10P, bet toks vaizdas, kad lyg aptemptesni nei 6R, bet bent ties krutine nepadaro tarpelio.

maikute - velgi emiau dydziu mazesnes nei siaip nesioju, tai polaisve, nera aptempta, bet dar mazesnes tikrai nereikia. Plonyte tokia, bet smagi. Sonai taip idomiau iskirpti ir tie kupranugariai kai kurie pablizginti.

bliuzoniukas - grazus, bet ne tiek, kad pirkciau... Dydi atitinka, matavausi M ir S nenoreciau, nes rankoves i siauresne puse ir siaip nera jis didintas. Man tik kazkaip keistai tie papuosimai krito - lyg laisvoka medizaga toj vietoj ir link krutines einant, na ne taip, kaip norejosi ziurejosi, nors visur kitus ok buvo.

suknute - dairausi i ja nuo tada kai atsirado prekyboj, tik dydziai jos man mistika. Matavusis esu 4P, 6P, 4R ir 6R ir visus po kelis kartus, tai kaskart vis kitaip tinka. Pvz teko 6P matuotis (buvau parsisiuntus) ir buvo laisva virsuje, tai siandien i 4P lendu ir per daug aptempta. Matuojuos 4 regular, bet ir ta kazkokia i mazesne puse (ne maza, bet per krutine tik tik), tai imu 6, o jis didelis ir po krutine laisvos medziagos kabo. Po to kitoj parduotuvej radau 6P, tai paemiau ji ir regular 4 ir 6 - 4 ne neuzsegiau ir dar galva vos prakisau per skyle blink.gif Zodziu, su kiekviena suknute vis kitoks dydis... Nors bandysiu online 8P pasiimt, nes tu keliu cm trumpesniu i ilgi norisi (man asmeniskai graziau krenta tada sitas modeliukas).

dar viena suknute - sitos niekaip nepavyko dydzio rast, tai sakysiuosiu online, nors ten irgi nelabai pasirinkimo yra. Vienoj parduotuvej 0 buvo, kitoj 14. Paemiau ta 14 tik del bendro vaizdo, tai pasirode, kad i mazesne puse ji - pakomentuosiu gavus. Bet siaip tikrai smagi ir idomi atrodo.
Atsakyti
Oj, Tu musu saunuole, Ms.Blonde 4u.gif

Aciu uz tokia issamia apzvalga smile.gif Atsimenu, kaip Tavo tokie issamus aprasymai praversadavo j.crew temoj thumbup.gif

O ta maikele su kupranugariais kokia miela wub.gif gal ir man jos reiktu g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 08, 06:44)
dar viena suknute - sitos niekaip nepavyko dydzio rast, tai sakysiuosiu online, nors ten irgi nelabai pasirinkimo yra. Vienoj parduotuvej 0 buvo, kitoj 14. Paemiau ta 14 tik del bendro vaizdo, tai pasirode, kad i mazesne puse ji - pakomentuosiu gavus. Bet siaip tikrai smagi ir idomi atrodo.

aš ją pasiimsiu pirmadienį įdomu, kaip ji bus, ėmiau usa2, jei ma-inta, tada šakes dar bus maža man verysad.gif ax.gif
ms.blonde, o ta oda dirbtinė neatrodo labai pigiai g.gif ax.gif smile.gif ???
smagu, kad parašei, kad įdomi ir man ji pasirodė tokia įdomesnė, tokia kaip čia paprasta, bet ne prasta, tik dėl odos abejojau, bet kai tokia kaina tai pasiėmiau, verta rizikuoti smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 08 lapkričio 2014 - 12:40
tikrai drinks_cheers.gif Ms.Blone kaip gerai kad Tu esi smile.gif Laaaabai issamus reportazas thumbup.gif Jau susigundziau maike su kupranugariais, tik ziuriu jai kol kas nuolaidos nera ? g.gif o tu kelniu kur manekenka su kupranugariais neteko matyti gyvai? mane kazkaip uzkabino jos ax.gif
Atsakyti
Ms.Blonde 4u.gif

Ta maikute faina wub.gif

Enura, kelnes, tikriausiai, yra tos, apie kurias Dideja kalbejo mirksiukas.gif

Kaip jos tave ir sudomino, kai tik ju virsutine dalis matosi g.gif biggrin.gif

Sitos: http://www.anntaylor...faultColor=6600

Aaaa, dabar supratau, tu jas matei ir jos tave uzkabino doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 08 lapkričio 2014 - 13:50
QUOTE(Aireda @ 2014 11 08, 13:47)
Ms.Blonde 4u.gif

Ta maikute faina wub.gif

Enura, kelnes, tikriausiai, yra tos, apie kurias Dideja kalbejo mirksiukas.gif

Kaip jos tave ir sudomino, kai tik ju virsutine dalis matosi g.gif  biggrin.gif

Aaaa, dabar supratau, tu jas matei ir jos tave uzkabino doh.gif  biggrin.gif

zinok neziurejau visko, neatidarinejau visu nuorodu apie ka kalbejot, bet butent virsus ir uzkabino biggrin.gif o dabar dar matau, kad ir apacia neplati, butent tai ko reikia bigsmile.gif aciu Tau uz nuoroda mirksiukas.gif 4u.gif Butent kazko tokio ir norejau ax.gif galvoju gal ir prie crew megztuko su krabu (kur turim) visai tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 08, 15:01)
zinok neziurejau visko, neatidarinejau visu nuorodu apie ka kalbejot, bet butent virsus ir uzkabino  biggrin.gif o dabar dar matau, kad ir apacia neplati, butent tai ko reikia  bigsmile.gif aciu Tau uz nuoroda  mirksiukas.gif  4u.gif Butent kazko tokio ir norejau  ax.gif galvoju gal ir prie crew megztuko su krabu (kur turim) visai tiktu  g.gif

Gal ir tiktu mirksiukas.gif Man tai ju siaurumas nelabai patinka.

O tokios tau nepatinka? Aisku, pirmos elegantiskesnes ax.gif
http://www.anntaylor...faultColor=6600
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 08, 14:05)
Gal ir tiktu  mirksiukas.gif Man tai ju siaurumas nelabai patinka.

O tokios tau nepatinka? Aisku, pirmos elegantiskesnes ax.gif

sitos irgi fainos drinks_cheers.gif ziuriu tu su savo ugiu tall ziuri? manai neuztektu regular? g.gif anas jau nusiunciau rolleyes.gif gal dar sitas pasiimti? g.gif bet tai kokias imti S ar M ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 08, 15:12)
sitos irgi fainos  drinks_cheers.gif ziuriu tu su savo ugiu tall ziuri? manai neuztektu regular?  g.gif anas jau nusiunciau  rolleyes.gif gal dar sitas pasiimti?  g.gif bet tai kokias imti S ar M ?  unsure.gif

Cia Dideja dejo Tall nuoroda, as ja ir atidariau ax.gif Tikriausiai as vis delto Regular imciau g.gif Gal S imk g.gif Nors jos polesteris, tai nelabai ir tempiasi, antros turi elastano.
Antros taip atrodo:
http://4.bp.blogspot...E...+Pants+.JPG
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 08, 14:16)
Cia Dideja dejo Tall nuoroda, as ja ir atidariau ax.gif Tikriausiai as vis delto Regular imciau g.gif Gal S imk g.gif Nors jos polesteris, tai nelabai ir tempiasi, antros turi elastano.
Antros taip atrodo:
http://4.bp.blogspot...E...+Pants+.JPG

jamu smile.gif o gal vis del to M, bet nesinori ir kad kaip maisas butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 08, 15:47)

Aaaa, dabar supratau, tu jas matei ir jos tave uzkabino doh.gif  biggrin.gif

seniai i jas nuziurejus, bet komentaras tik vienas, realu nuitrauku neradau... gal kas turit? Ms.Blonde, nematei ju? arba gal siaip kelnes turit AT ir galit pakomentuoti? as 1.72, klubai apie 93 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 11 08, 14:47)
seniai i jas nuziurejus, bet komentaras tik vienas, realu nuitrauku neradau... gal kas turit? Ms.Blonde, nematei ju? arba gal siaip kelnes turit AT ir galit pakomentuoti? as 1.72, klubai apie 93 cm  g.gif

uzsisakiau as smile.gif galesiu pakomentuoti kai gausiu. turiu AT vieninteles jojiko kelnes 6 dydzio tai su 98 cm man kaip tik, tai ir sitas tokio pat dydzio paemiau ax.gif
Papildyta:
o as del situ negaliu apsispresti

S ar M imti unsure.gif iki kada ta nuolaida galioja 60% ? kiek cia dar galvot galiu g.gif
Atsakyti