Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor

QUOTE(Dideja @ 2014 11 07, 12:31)
del to tai  drinks_cheers.gif
nu neee...ne identiska  ax.gif  mano su ilgomis rankovemis ir medziaga 2 fakturu , ar kaip cia issireiksti  smile.gif

labai daug panašumų yra na jau tos rankovės nieko nereiškią pasitempsi ir bus tau 3/4 rankovės, tik tavo turima sudėtis gera, o šita man sintetikos nemažai ax.gif verysad.gif
Atsakyti
Na ir priraset, tik spek skaityti biggrin.gif

Enura, kaip cia taip, nieko neturi is AT, isskyrus kelnes g.gif Aplaidumas ax.gif biggrin.gif

Dideja, nezinau, kaip tos kelnes, atrodo neblogai, turetu buti patogios. Del poliesterio: kartais geras poliesteris buna smagesnis uz prastos kokybes naturalu audini. Nors aisku visos norim naturaliu audiniu. Bet del modelio nezinau, jis smagus, bet reiketu pagalvoti. Man tokio modelio kelnes nelabai tinka kazkodel g.gif

Esu pirkusi kelias vasarines sukneles is AT. VIena emiau Tall del ilgio bet savo dydi. Lyg ir geras tas ilgis, bet kazkas man joje kliuna, gal ne ten isiuvos. Vis delto geriau su Regular ir imti Regular.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 07, 11:51)
Enura, kaip cia taip, nieko neturi is AT, isskyrus kelnes g.gif Aplaidumas ax.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ka reikia pasitaisyti greitai user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 11 07, 10:42)
Aš čia vėl su klausimu... gal kuri susidūrėte su Loft papuošalais? Kaži kaip kokybė  g.gif

Pati nieko neturiu ir nenesiojus, tai nezinau kaip devisi, bet ciupinejant viskas ok, tikrai ne prasciau nei AT.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 07, 12:51)

Dideja, nezinau, kaip tos kelnes, atrodo neblogai, turetu buti patogios. Del poliesterio: kartais geras poliesteris buna smagesnis uz prastos kokybes naturalu audini. Nors aisku visos norim naturaliu audiniu. Bet del modelio nezinau, jis smagus, bet reiketu pagalvoti. Man tokio modelio kelnes nelabai tinka kazkodel g.gif

as tai nebandzius tokio modelio... ax.gif ne nezinau kaip ziuretusi g.gif
aj, sakykim, kad man vistik ju nereikia smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 07, 13:53)
as tai nebandzius tokio modelio... ax.gif ne nezinau kaip ziuretusi  g.gif
  aj, sakykim, kad man vistik ju nereikia  smile.gif  ax.gif

Man sios dar patinka, irgi poliesteris, bet gal del jo jos neturetu atrodyti kaip treningai. Tik ilgio noretusi kiek ilgesnio, nei ant manekenes ax.gif

http://www.anntaylor...faultColor=6600
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 07, 14:43)
Man sios dar patinka, irgi poliesteris, bet gal del jo jos neturetu atrodyti kaip treningai. Tik ilgio noretusi kiek ilgesnio, nei ant manekenes ax.gif

http://www.anntaylor...faultColor=6600

man tai sitos schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
As tai sias suknytes pasiemiau, labai reikejo tokiu paprastu kasdienai po kailine liemene, tikiuos tiks dydziai bigsmile.gif Pirmaja tai tikrai taisysiu, nepatinka man a formos isplatejantys sijonai, darysiu paprasta, tiesia ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 11 07, 14:55)
As tai sias suknytes pasiemiau, labai reikejo tokiu paprastu kasdienai po kailine liemene, tikiuos tiks dydziai bigsmile.gif Pirmaja tai tikrai taisysiu, nepatinka man a formos isplatejantys sijonai, darysiu paprasta, tiesia  ax.gif

user posted image

user posted image

Pirma mes jau aptarem ax.gif

Antra labai faina, as tokias labai megstu. Prie kailines liemenes bus labai wub.gif Ilgis labai geras, jiegu toks is tikruju yra, bet prie jo jau reikia aukstakulniu. Ar patiko suknele, ar taip ir atrodo?
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 11 07, 14:44)
man tai sitos  schmoll.gif  smile.gif

Taip, Dideja, cia tokia siuolaikine mada, prasmatnus treningai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 11 07, 14:55)
As tai sias suknytes pasiemiau, labai reikejo tokiu paprastu kasdienai po kailine liemene, tikiuos tiks dydziai bigsmile.gif Pirmaja tai tikrai taisysiu, nepatinka man a formos isplatejantys sijonai, darysiu paprasta, tiesia  ax.gif

ir man nelabai patinka, bet ant tos suknytes nera labai jau ryskiai tas A isreiksta....
na, bet jei graziai susiaurins Tau , tai gal ir nebloga mintis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2014 11 07, 15:18)

na..., as dar taip toli mados srityje nepazengusi biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 07, 14:18)
Pirma mes jau aptarem ax.gif

Antra labai faina, as tokias labai megstu. Prie kailines liemenes bus labai wub.gif  Ilgis labai geras, jiegu toks is tikruju yra, bet prie jo jau reikia aukstakulniu. Ar patiko suknele, ar taip ir atrodo?
Papildyta:

Siandien tik uzsake man jas smile.gif Apie antraja skaiciau atsiliepimuose, kad ji laaabai ilga, tai surizikavau imti petite xs, manau tiks smile.gif Parasysiu kai gausiu smile.gif
QUOTE(Dideja @ 2014 11 07, 14:24)
ir man nelabai patinka, bet ant tos suknytes nera labai jau ryskiai tas A isreiksta....
na, bet jei graziai susiaurins Tau , tai gal ir nebloga mintis  smile.gif

Man tai tavo foto ryskiai matosi tas isplatejimas, man visas suknytes patvarko, kadangi labai nesudetinga sonus suimt, tai ir sia patvarkysiu, su mano ugiu visai nesiziuri toks isplatejimas, isitikinimas gal cia toks nezinau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote ar uzsakete sia suknele? Pakomentuokit dydzius please blush2.gif
user posted image
Atsakyti