QUOTE(inga_ @ 2014 11 08, 13:38)
Su oda viskas ok. Turiu AT netikros odos sijona, tai labai sekmingai nesioju. Man atrodo nemacius as pas juos prastai atrodancios netikros odos.
O del dydzio, tai galiu ir klyst, nes tolima nuo savo dydzio matavaus, bet taip susisviete, kad tas 14 ne toks ir didelis..
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 11 08, 14:27)
tikrai

Ms.Blone kaip gerai kad Tu esi

Laaaabai issamus reportazas

Jau susigundziau maike su kupranugariais, tik ziuriu jai kol kas nuolaidos nera ?

o tu kelniu kur manekenka su kupranugariais neteko matyti gyvai? mane kazkaip uzkabino jos
Maikute be nuolaidos kolkas, bet manau neskubus dalykas, tai ka domina sulauksit nuolaidos greit. Juolab, kad arteja visi Black Friday.
Taip ir zinojau, kad kazka praleidau. Matavaus tas kelnes pati, bet sudvejojau del poliesterio - noriu namuose kazka nesiojimui nusipirkt, bet galvoju nesmagu sedet gal su nenaturalia medziaga, sus man ten viskas ant odines kedes
Su kazkur 98cm klubais matavaus 6 dydi ir kaip tik tiko ( na as AT kelnes ir sijonus irgi 6 nesioju). Bet ilgis ju toks irgi kaip tik man su 1,67m ugiu - jei kas is aukstesniu, tai neiketu i tall ziuret. O kritimas ir visa kita grazu.