Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor

QUOTE(enura @ 2014 11 08, 15:57)
uzsisakiau as  smile.gif galesiu pakomentuoti kai gausiu. turiu AT vieninteles jojiko kelnes 6 dydzio tai su 98 cm man kaip tik, tai ir sitas tokio pat dydzio paemiau  ax.gif

labai įdomu bus komentaro tavo sulaukti? bigsmile.gif wub.gif
o tu kitų neėmei ten kur su gumyte kelnyčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 08 lapkričio 2014 - 15:03
QUOTE(inga_ @ 2014 11 08, 15:00)
labai įdomu bus komentaro tavo sulaukti? bigsmile.gif  wub.gif
o tu kitų nebeėmei ten kur su gumyte kelnyčių?

butinai drinks_cheers.gif imciau ir antras tik va del dydzio nezinau unsure.gif S ar M g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 08, 16:00)
S ar M imti  unsure.gif iki kada ta nuolaida galioja 60% ? kiek cia dar galvot galiu  g.gif

usa laiku
11/4/2014 until 11/10/2014 at 3:00
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 11 08, 16:03)
butinai  drinks_cheers.gif  imciau ir antras tik va del dydzio nezinau  unsure.gif S ar M  g.gif  ax.gif

bet matei regular 27 inseam, aš kai turėjau tokias iš jcrew man trumpos buvo gaila teko parduoti, spėju, kad ir tos labai gražios, bet imčiau aš dabar tall dydį būtinai, vien dėl ilgio, o dėl dydžio, nežinau jei tavo klubai kiek rašei 98 cm. tai jei regular imčiau M, nes su S jei dydis nebus didintas tau aptmes sėdmenis, o jos turi būti laisvos, kaip ir matei ta mergina bloge kur įkėlė aireda jos turi kristi

man jos labai fainos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 08, 15:15)
usa laiku
11/4/2014 until 11/10/2014 at 3:00
Papildyta:

bet matei regular 27 inseam, aš kai turėjau tokias iš jcrew man trumpos buvo gaila teko parduoti, spėju, kad ir tos labai gražios, bet imčiau aš dabar tall dydį būtinai, vien dėl ilgio, o dėl dydžio, nežinau jei tavo klubai kiek rašei 98 cm. tai jei regular imčiau M, nes su S jei dydis nebus didintas tau aptmes sėdmenis, o jos turi būti laisvos, kaip ir matei ta mergina bloge kur įkėlė aireda jos turi kristi

man jos labai fainos wub.gif  wub.gif

aciu 4u.gif pagalvosiu tada dar

maciau inseam, bet as nenoriu pilno ilgio, man ir grazu jos butent tokios trumpos. Ir mergina bloge raso, kad jai ilgesnes nei ant manekenes, tai kaip ir turetu uztekti regular ax.gif
o del dydzio tai linkstu prie M, bet nenoreciau, kad per daug apsmuke butu, prigludusios kaip ant manekenkos man graziau, bet aptemptu uzpakaliu irgi eiti nenoriu biggrin.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 08, 13:38)
aš ją pasiimsiu pirmadienį įdomu, kaip ji bus, ėmiau usa2, jei ma-inta, tada šakes dar bus maža man verysad.gif  ax.gif
ms.blonde, o ta oda dirbtinė neatrodo labai pigiai  g.gif  ax.gif  smile.gif ???

Su oda viskas ok. Turiu AT netikros odos sijona, tai labai sekmingai nesioju. Man atrodo nemacius as pas juos prastai atrodancios netikros odos.

O del dydzio, tai galiu ir klyst, nes tolima nuo savo dydzio matavaus, bet taip susisviete, kad tas 14 ne toks ir didelis..
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 11 08, 14:27)
tikrai  drinks_cheers.gif Ms.Blone kaip gerai kad Tu esi  smile.gif Laaaabai issamus reportazas  thumbup.gif Jau susigundziau maike su kupranugariais, tik ziuriu jai kol kas nuolaidos nera ?  g.gif o tu kelniu kur manekenka su kupranugariais neteko matyti gyvai? mane kazkaip uzkabino jos  ax.gif

Maikute be nuolaidos kolkas, bet manau neskubus dalykas, tai ka domina sulauksit nuolaidos greit. Juolab, kad arteja visi Black Friday.

Taip ir zinojau, kad kazka praleidau. Matavaus tas kelnes pati, bet sudvejojau del poliesterio - noriu namuose kazka nesiojimui nusipirkt, bet galvoju nesmagu sedet gal su nenaturalia medziaga, sus man ten viskas ant odines kedes biggrin.gif

Su kazkur 98cm klubais matavaus 6 dydi ir kaip tik tiko ( na as AT kelnes ir sijonus irgi 6 nesioju). Bet ilgis ju toks irgi kaip tik man su 1,67m ugiu - jei kas is aukstesniu, tai neiketu i tall ziuret. O kritimas ir visa kita grazu.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 08, 16:22)
aciu  4u.gif pagalvosiu tada dar

maciau inseam, bet as nenoriu pilno ilgio, man ir grazu jos butent tokios trumpos. Ir mergina bloge raso, kad jai ilgesnes nei ant manekenes, tai kaip ir turetu uztekti regular  ax.gif

na, taip jos turi būti tiek kauliuku, bet man nepatinka, kad lipa į viršų aukščiau, pameni esu tau siuntus foto su J.Crew Collection tailored sweatpant in velvet kaip atrodė durnai tas 27 inseam ant mūsų ūgio g.gif verysad.gif nebent jos būtų didintos ax.gif nes kai eini keli kelėnus jos turi tendencija kilti į viršų, tai rezerve mažiausiai 2 cm. reikia uždėti.

sunku iš tikro,kai nori rūbo ir galvą sukti kiek reikia, žinau tą jausmą abejonių verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 08, 15:32)
Maikute be nuolaidos kolkas, bet manau neskubus dalykas, tai ka domina sulauksit nuolaidos greit. Juolab, kad arteja visi Black Friday.

Taip ir zinojau, kad kazka praleidau. Matavaus tas kelnes pati, bet sudvejojau del poliesterio - noriu namuose kazka nesiojimui nusipirkt, bet galvoju nesmagu sedet gal su nenaturalia medziaga, sus man ten viskas ant odines kedes  biggrin.gif

Su kazkur 98cm klubais matavaus 6 dydi ir kaip tik tiko ( na as AT kelnes ir sijonus irgi 6 nesioju). Bet ilgis ju toks irgi kaip tik man su 1,67m ugiu - jei kas is aukstesniu, tai neiketu i tall ziuret. O kritimas ir visa kita grazu.

maikute pirksiu kai tik nuolaida bus drinks_cheers.gif aciu kad uzrodei 4u.gif
ir pradziuginai del kelniu, 6 ir paemiau ir mano ugis ~ 1,68 cm tai manau bus kaip tik thumbup.gif
o kur S, M dydziai kelniu, ta prasme su raidem koki imtum S ar M ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 08, 16:32)
Su oda viskas ok. Turiu AT netikros odos sijona, tai labai sekmingai nesioju. Man atrodo nemacius as pas juos prastai atrodancios netikros odos.

O del dydzio, tai galiu ir klyst, nes tolima nuo savo dydzio matavaus, bet taip susisviete, kad tas 14 ne toks ir didelis..

mes vienodo ūgio, kaip tas ilgis atrodė užsidėjus, dengė nors kiek sėdmenis biggrin.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 08, 15:37)
na, taip jos turi būti tiek kauliuku, bet man nepatinka, kad lipa į viršų aukščiau, pameni esu tau siuntus  foto su  J.Crew Collection tailored sweatpant in velvet kaip atrodė durnai tas 27 inseam  ant mūsų ūgio g.gif  verysad.gif nebent jos būtų didintos ax.gif  nes kai eini keli kelėnus jos turi tendencija kilti į viršų, tai rezerve mažiausiai 2 cm. reikia uždėti.

sunku iš tikro,kai nori rūbo ir galvą sukti kiek reikia, žinau tą jausmą abejonių verysad.gif  ax.gif

aha pamenu, tai sakai buvo trumpokos g.gif
pagal komentarus sios lyg atitinka arba net siek tiek i didesne puse, tai gal nelips taip baisiai, plius jeigu bus laisvesnes tai tikrai neturetu ax.gif vis tik galvoju reikia M imti cool.gif ne karve kainuoja tai nera taip baisu, kaip pvz su crew collection kokiu rubeliu biggrin.gif bet aisku, cia ir yra blogiausiais momentas kai negali pasimatuoti, tada tikrai butu aisku kuris dydis geriau ziurisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 08, 16:38)

o kur S, M dydziai kelniu, ta prasme su raidem koki imtum S ar M ?  ax.gif  4u.gif

Sunku patart, bet jauciu S imciau - na dauguma rubeliu juk didinti, tai 6 atitinka S, o M jau 8-10 yra.
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2014 11 08, 16:39)
mes vienodo ūgio, kaip tas ilgis atrodė užsidėjus, dengė nors kiek sėdmenis biggrin.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Beveik ir kelienius denge biggrin.gif Ir oda platoka pasirode apacioje, bet tai cia dydi kaltinu, kad neina objektyviai ivertint.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 08, 15:43)
Sunku patart, bet jauciu S imciau - na dauguma rubeliu juk didinti, tai 6 atitinka S, o M jau 8-10 yra.

doh.gif jau beveik apsisprendziau del M ir va biggrin.gif vel nebezinau ka daryt doh.gif unsure.gif

dar norejau ir pamirsau del sudeties parasyti. po namus tai gal nelabai smagu. as laisvalaikiui ziuriu ir plius i kelione galvoju butu visai lux, neturetu baisiai lamdytis tai butu praktiska ax.gif o kaip is tikruju yra kas turit panasios sudeties? lamdosi ar nelabai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 08 lapkričio 2014 - 15:49
na del ilgio aisku, reik man Tall thumbup.gif bet va del dydzio... atsiminiau, turejau kazkada jojiko populiarasias kelnes su oda, tai 2 dydis buvo didokos, ne visai aptemptos
Atsakyti