O aš šiandien nerandu sau vietos..šiuo metu operuoja arba tik ką išoperavo man labai artimą žmogų. Kadangi po operacijos 18val laikys reanimacijoje aš nervus turiu malšinti namie..
Valgyt dariau, pridariau, kad tik negalvot-nu neišeina. Sedatif kaliau, vis tiek neramu..Visos mintys į klinikas.
Oi, Regila, laikykites, viskas bus gerai
. Zinau kaip tokie dalykai slegia, bet tikekit, kad viskas praeis ir geruoju baigsis. Daug dalyku musu gyvenime yra neisvengiamu, turim ismokti su tuo susitaikyti, islaukti ir .... toliau gyventi
. Stiprybes Jums ir kad greiciau tas zmogutis griztu sveikas namo!

Dabar ten karantinas, tad nežinau ar ryt mane įleis..Po pietų skambinsiu į skyrių, gal duos reanimacinės tel. Gal pasakys kaip jaučiasi, ar ryt galiu aplankyt. Žinau, kad visada per daug nerimauju, bet jau nieko negaliu sau padaryt. Gal vakare bent kažką žinosiu. PPo pietų darbas, tai gal ten tarp žmonių bus lengviau, nes namie viena su savimi..tai ir mintys, nerimas lenda. Bent čia pasidalinau.
Aštrūs paprikiukai jau keli pasėti lenda. Kai kur iš 2 1 išdygęs. Savaitgalį sėsiu likusias aštrias ir kažkiek saldžių.
Aštrūs paprikiukai jau keli pasėti lenda. Kai kur iš 2 1 išdygęs. Savaitgalį sėsiu likusias aštrias ir kažkiek saldžių.
kiek jus maximaliai duodat laiko sekloms isdygt? iki 2 savaiciu?
QUOTE(tany @ 2013 02 07, 10:52)
Vaje

QUOTE(Regila @ 2013 02 07, 11:13)
Dabar ten karantinas, tad nežinau ar ryt mane įleis..Po pietų skambinsiu į skyrių, gal duos reanimacinės tel. Gal pasakys kaip jaučiasi, ar ryt galiu aplankyt. Žinau, kad visada per daug nerimauju, bet jau nieko negaliu sau padaryt. Gal vakare bent kažką žinosiu. PPo pietų darbas, tai gal ten tarp žmonių bus lengviau, nes namie viena su savimi..tai ir mintys, nerimas lenda. Bent čia pasidalinau.
linkim ir tikim kad viskas bus gerai

QUOTE(Rdk @ 2013 02 07, 11:21)
Aš 3 sav. nes man čiliukai išdygo po 2,5sav. , sėklos pirktos šiemet

QUOTE(Regila @ 2013 02 07, 10:59)
Stiprybės. Linkiu kad viskas būtų sėkmingai

Papildyta:
QUOTE(Rdk @ 2013 02 07, 11:21)
Mėnesį jei senesnės sėklos.
QUOTE(Regila @ 2013 02 07, 11:13)

QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 07, 11:32)
Mėnesį jei senesnės sėklos.
Aš 3sav.
Papildyta:
o su laipsniais bangėte? tai dabar arbatos ir arbatos

Dėkui visoms už palaikymą.
Rašiau laišką kolekciionieriui su kuriuo jau gal 10m bedraujam. Šiandien gavau iš jo pašto ženklų, tad skubėjau parašyti, kad gavau, padėkoti. Jis gyvena Izraelyje. Rašant giliniesi į smagesnius dalykus, tad truputėlį tas didžiausias nerimas nuslinko..net geriau, nes ten tai jau buvo įtampa..nerimas -per švelniai pasakyta.
Paprikos ilgiausiai man yra dygę - 42dienas.
Rašiau laišką kolekciionieriui su kuriuo jau gal 10m bedraujam. Šiandien gavau iš jo pašto ženklų, tad skubėjau parašyti, kad gavau, padėkoti. Jis gyvena Izraelyje. Rašant giliniesi į smagesnius dalykus, tad truputėlį tas didžiausias nerimas nuslinko..net geriau, nes ten tai jau buvo įtampa..nerimas -per švelniai pasakyta.
Paprikos ilgiausiai man yra dygę - 42dienas.
ciliai kad ir turi daug geru savybiu, kazi ar padidina atsparuma virusams..
Kazkaip Vilniuj is mano aplinkos nieks neserga (3xtfu), vaiku klases pilnos, pazistami irgi nieks nesiskunde, kad kas sirgtu. Gal Vilniuj ner tokia bloga situacija?
Regila, uzjauciu ir linkiu, kad kuo greiciau viskas butu gerai

Vakar "pagrasinau" savo čiliukams, kad išmesiu - šiandien jau pradėjo matytis "kabliukai", reikėjo palaukti dar vieną dieną

QUOTE(jediara @ 2013 02 07, 12:20)
Vakar "pagrasinau" savo čiliukams, kad išmesiu - šiandien jau pradėjo matytis "kabliukai", reikėjo palaukti dar vieną dieną 

Tai dabar atsiprašykite