Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

mano seti 01.24.Čiliukai jau pilnai sudyge,pitoniukas islindo,tik kazko olgos ir zenith nematyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 02 07, 10:59)
O aš šiandien nerandu sau vietos..šiuo metu operuoja arba tik ką išoperavo man labai artimą žmogų. Kadangi po operacijos 18val laikys reanimacijoje aš nervus turiu malšinti namie..
Valgyt dariau, pridariau, kad tik negalvot-nu neišeina. Sedatif kaliau, vis tiek neramu..Visos mintys į klinikas.

stiprybes.... as tai paranoike, tokiu atveju isvis nezinau ar isgyvenciau doh.gif ... del vyro tai nepergyvenu, bet jau prisigalvojau, kad tuoj mes is juo pasigausim...vaikai... doh.gif nu visada blogiausia galvoju blush2.gif
Atsakyti
http://seedsfromholl..._Rode_Hoorn.jpg http://www.e-seklos....ikos_samurai_f1 STAI TOKIAS SEJAU
Atsakyti
QUOTE(taskeliuke @ 2013 02 07, 11:28)
Aš  3 sav. nes man čiliukai išdygo po 2,5sav. , sėklos pirktos šiemet g.gif

QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 07, 11:32)
Mėnesį jei senesnės sėklos.

QUOTE(visadaten @ 2013 02 07, 11:41)

QUOTE(Regila @ 2013 02 07, 11:53)
Paprikos ilgiausiai man yra dygę - 42dienas.

oho doh.gif na ir kantrumas jusu doh.gif as galvoju kodel man pernai nedygo, matyt neislaukiau laugh.gif nu, db kantriai lauksiu iki kol sodinsiu pomidorus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rdk: 07 vasario 2013 - 17:26
As tai nelaukciau 42 d ,ismesciau po 3 sav, kai taip ilgai dygsta tie daigai jau nera visaverciai. Tany, vaikus laikyk kuo toliau nuo tetuko, o siaip aisku kad Vilniuje geresne situacija, Kaunas turbut labiausiai uzkrestas gripu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 07 vasario 2013 - 17:46
QUOTE(visadaten @ 2013 02 07, 14:23)
Tai dabar atsiprašykite biggrin.gif

Nea, bus dėl "profilaktikos" , kad augtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 06, 14:41)
as siandien dar 4 RR paprikytes idejau i tabletites...labai jau nuotaika buvo.... ankstyvosius sesiu vasario 21

Ar negaletum pasekti ir palyginti derlių su geresniu laiku setomis? įdomu būtų ax.gif
Atsakyti
nu aš tai nelaukiu 40 dienų ir daugiau - metu lauk ir vsio. perki žmogus sėklas už vienetą vos ne po litą ir paskui dar laukt 40 dienų? brrrrr doh.gif aš galvojau jau žemė pas mane prasta ar kas čia - daigumas gal tik 60 proc. čiliukų mano. O dabar susėjau savas sėklas nuo praeitų metų padarytas plius dar paprikas iš kito gamintojo - viskas 100 proc dygsta. Pas mane matyt kantrybės nėra g.gif bet daigelių užteks, velnias neims victory.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 02 07, 20:07)
Ar negaletum pasekti ir palyginti derlių su geresniu laiku setomis? įdomu būtų  ax.gif

situ galesiu pasekt nebent sausio 19 ir vasario 06 ar kada as juos cia sejau, jau pamirsau(siandine labai sunki diena blush2.gif ) , nes siom dienom sejau RR.... o vasario 21 jau kitas veisles sesiu, ankstyvasias: Blondy, Yecla....
Atsakyti
Sveikos,

šiemet pirmą kartą mėginsiu užsiauginti paprikų - laaabai jas mėgstu biggrin.gif Ar kuri auginot Rafaela paprikas? Gal galite pasidalinti įspūdžiais, kokio derliaus sulaukėt?

Dar savo sėjos laukia Gourmet ir Trapez. Jau kažkiek ir čiliukų pasėta. Žiūrėsiu,kaip čia man seksis.
Atsakyti
Pas mane is spalio 31 ir vasario 1-2 dienomis setu papriku, tai saknukes is seklu dar tik bando leisti Hamik. Visos kitos saldziosios paprikos miega. Nervina mane jau doh.gif Pernai paprikos greiciau man dygo. Gal sakau zeme per sunki? g.gif Gali del per sunkios zemes sunkiai seklos dygti?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 07, 21:36)
Pas mane is spalio 31 ir vasario 1-2 dienomis setu papriku, tai saknukes is seklu dar tik bando leisti Hamik. Visos kitos saldziosios paprikos miega. Nervina mane jau  doh.gif Pernai paprikos greiciau man dygo. Gal sakau zeme per sunki?  g.gif  Gali del per sunkios zemes sunkiai seklos dygti?

Na, coa dar normaliai, nereikia jaudintis, gal silciau padekit, bet iki 2 sav. normalu.
Atsakyti