Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 22, 21:43)
Manau aiskiai pirmu sakiniu parasiau, kad, jei vienos firmos, tai turbut Sigma rekomenduociau. Man geriausi EM, ju daugiausiai turiu ir daugiausiai naudoju, bet jie tokie specifiskesni, t.y. nera labai populiarus ar nera tas brand'as besispecializuojantis sepeteliuose. Bet mano poreikiai paprasti - pagrinde mineraline pudra, skaistalai ir seseliai, tai pudrai EM be konkurencijos, skaistalams pakaitalioju, o seseliams man Sigma turbut pats paciausias (SS217, ji dave dovanu su pirkiniu, bet man geriausias ir patogiausias jis).

Kolkas jauciuosiu atradus savo sepetelius, kiti nevilioja isbandyt, tai turbut tikrai patenkinta rezultatais. O iki tol esu naudojus ivairiu. Kazkada visai patiko EcoTools bronzato bei The Body Shop 'face&body' (lyg taip vadinosi didysis sepetelis), akims turejau kazkoki labai paprastuti, bet labai gera rinkinuka. Teko ir labai daug is Coastal Scents turet - tuo metu jie man buvo labai geri ir labai patiko, tiek veido, tiek akiu is CS sepetelius turejau. Veliau isbandziau MAC, bet manes jie nesuzavejo - labai seresi, siurkstus buvo, kitu netenkino rezultatai, tai visus grazinau, isskyrus viena akiu (plokscias viso voko dengimui, numeriukas nusitrynes). SAvo laiku ir ELF patiko kai kurie. Galiausiai Sigma rinkinuka isigijau, tai daugeli pardaviau, sau keleta sepeteliu pasilikau tik, bet retai naudojami, nes man yra geresniu. Paskui jau tik pavieniai kai kuriu firmu sepeteliai bandyti i tarpus, tai vieni patiko, kiti ne tiek, bet atsisijojo...

Siaip Every day minerals ir Eco tools geros kokybes. As Eco tools turiu 2 metai, naudoju kasdien tai tokie kaip nauji. Ir Every day minerals geri, tik man ilgokai dziusta
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 12 22, 23:32)
Siaip Every day minerals ir Eco tools geros kokybes. As Eco tools turiu 2 metai, naudoju kasdien tai tokie kaip nauji. Ir Every day minerals geri, tik man ilgokai dziusta

Del kokybes nesiskundziu, bet EcoTools iki siol noreciau tik bronzer brush mineralinei tept (maniskis suluzo, tai naujo taip ir nepirkau). Kiti ju sepeteliai man so so, bet gal tiesiog nepritaikau. Turiu dabar likusius tik kabuki rinkinuka, tai randu kur pritaikyt, bet tikrai nera pirmo butinumo sepeteliai ir nepirkciau ju dabar.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 22, 22:43)
Manau aiskiai pirmu sakiniu parasiau, kad, jei vienos firmos, tai turbut Sigma rekomenduociau.

Tai kad rašote taip g.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 22, 06:11)
Pas mane labai ivairus sepeteliai, bet jei vieno brando norisi tai gal Sigma rekomenduociau, nors man jie nera labai kazkas tokio.

ir

Galiausiai Sigma rinkinuka isigijau, tai daugeli pardaviau, sau keleta sepeteliu pasilikau tik, bet retai naudojami, nes man yra geresniu.

Man geriausi EM, ju daugiausiai turiu ir daugiausiai naudoju, bet jie tokie specifiskesni, t.y. nera labai populiarus ar nera tas brand'as besispecializuojantis sepeteliuose. Bet mano poreikiai paprasti - pagrinde mineraline pudra, skaistalai ir seseliai, tai pudrai EM be konkurencijos, skaistalams pakaitalioju, o seseliams man Sigma turbut pats paciausias (SS217, ji dave dovanu su pirkiniu, bet man geriausias ir patogiausias jis).

Kolkas jauciuosiu atradus savo sepetelius, kiti nevilioja isbandyt, tai turbut tikrai patenkinta rezultatais. O iki tol esu naudojus ivairiu.

Na, šiaip labai puiku, kad tinka ir patinka EM šepetėliai, bet juk tai nereiškia, kad MAC ar Bobbi Brown šepetėliai nieko verti. Man EM neprigijo, tiesiog nepatiko ir viskas. Jei jums patinka-labai puiku, bet juk neišbandžius kitų firmų labai drąsu teigti, kad nerekomenduotumėte g.gif ax.gif Beabejo, kai šepetėliai tenkina visu 100%, tai nėra reikalo ieškoti kitų, aš irgi neieškočiau, vat manęs nei EM nesužavėjo, nei tas jūsų Sigma akims išgirtas (jį irgi pardaviau), tad ir tenka kitų ieškoti. Pas mane įvairių firmų šepetėliai, tad, manau, tik išbandžius galima atsirinkti pačius pačiausius, nes kas tinka ir patinka vienam, nebūtinai patiks kitam, o kas nepatinka-galbūt labai patiks kitam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2013 12 23, 01:40)
Tai kad rašote taip g.gif

Na, šiaip labai puiku, kad tinka ir patinka EM šepetėliai, bet juk tai nereiškia, kad MAC ar Bobbi Brown šepetėliai nieko verti. Man EM neprigijo, tiesiog nepatiko ir viskas. Jei jums patinka-labai puiku, bet juk neišbandžius kitų firmų labai drąsu teigti, kad nerekomenduotumėte g.gif  ax.gif Beabejo, kai šepetėliai tenkina visu 100%, tai nėra reikalo ieškoti kitų, aš irgi neieškočiau, vat manęs nei EM nesužavėjo, nei tas jūsų Sigma akims išgirtas (jį irgi pardaviau), tad ir tenka kitų ieškoti. Pas mane įvairių firmų šepetėliai, tad, manau, tik išbandžius galima atsirinkti pačius pačiausius, nes kas tinka ir patinka vienam, nebūtinai patiks kitam, o kas nepatinka-galbūt labai patiks kitam smile.gif

OMG lotuliukas.gif Tai dabar prie zodziu kabinesites biggrin.gif Tai jei jau taip, tai skaitykit darkart - rasau, kad jei vieno brand'o sepeteliu norisi, tai Sigma rekomenduoju. Cia objektyviai vertinant, pagal kaina/kokybe ir kas daugumai patinka/itinka, bet paskui priduriau, kad man paciai jie nera wow. Rasiau, ka turiu is Sigma ir kas patinka, bet visu iki vieno tos firmos nesirinkciau sau.

Nezaisiu su jumis kaip su vaiku ir nesigincysiu ar kazko neirodinesiu. Parasiau ka bandziau, kas patiko, o kas ne - dabar jau jus istraukiat is oro, kad nebandzius kitu firmu be EM ir teigiu, kad negeri. Bobbi Brown nebandziau dazymuisi, bet ciupinejus esu, tai manes visai nepatrauke. MAC rasiau, kad manes netenkina kokybe - siurkstus, seriasi ar tiesiog nepatinka. Todel ir drasiai teigiu, kad siu nerekomenduoju. Ir be minetu pavieniu esu bandzius (Estee Lauder, Dior) plius turbut tokiu, kuriu jau nebeprisimenu, tai nei zinot ka bandziau, nei ka. Bet yra kam kiekviena is siu firmu nereali, kaip ir kitoms kokie TBS ar noname'iniai patys paciausi, tai cia kaip ir visur kitur kiekvienas tik bandymo keliu atsirenka. Man per rankas labai daug ju praejo - atsirinkau kas labiausiai tinka ir patinka. Bet dar juk ir nuo produkto priklauso - viena pudra geriau atrodo vienu sepeteliu tepama, kita kitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 23 gruodžio 2013 - 02:32
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 23, 03:29)
Tai dabar prie zodziu kabinesites  biggrin.gif

Tai kad nesikabinėju, bet pati sau prieštaraujate g.gif biggrin.gif

QUOTE(Joviva @ 2013 12 21, 16:27)
Mergaites, o visumoje kurie vertesni demesio MAC ar Bobbi Brown? 4u.gif  neapsisprendziu, I kurio brendo sepetelius dairytis smile.gif

Dabar ir aš pasisakysiu ax.gif Bobbi Brown neturiu, tik esu čiupinėjusi pudros šepetėlį, labai fainas. O šiaip, Bobbi Brown šepetėliai pas mus turbūt nėra labai populiarūs, lyginant su MAC, tad daugiau info apie juos rastumėte paieškojus internete. MAC akims yra labai fainų šepetėlių, turiu 6 MAC akims šepetėlius, visais esu labai patenkinta. Dauguma buvo objektyviai lyginti su Sigma, bet MAC nugalėjo-visgi jie skiriasi. Taip pat turiu veidui 3 MAC šepetėlius, taip pat jais esu labai patenkinta-puikiai atlieka savo darbą, nesišeria, bet nenorint išleisti daug pinigų šepetėliams, veidui visai neblogų šepetėlių galima atrasti ir pigiau-Sigma ar Real Techniques. O šiaip tai dar daug ir nuo galimybių priklauso-jei yra galimybės, siūlyčiau pradžiai vieną kitą MAC šepetėlį išbandyti, jei ne-kažką pigesnio iš Real Techniques ar Sigma. Bet visumoj, jei būtų galimybės rinktis vienos firmos šepetėlius, aš, be jokios abejonės, išvis rinkčiausi Hakuhodo šepetėlius mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklaust ar galima su tuo paciu sepeteliu tepti ir skaistalus ir bronzata? Jei taip,koki patartumete,norisi sioms 2 priemonems tureti universalu,o ne du atskirus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2013 12 23, 18:54)
Sveikos, noriu paklaust ar galima su tuo paciu sepeteliu tepti ir skaistalus ir bronzata? Jei taip,koki patartumete,norisi sioms 2 priemonems tureti universalu,o ne du atskirus  smile.gif

Galima, bet nepatogu - jei kaskart po panaudojimo plausit ir tepsit vienu metu tik viena priemone, tai gal ir nieko. Bet jei tam paciam dazymuisi ir bronzata desit, ir skaistalus, tai nepatarciau taip, nes juks spalvos ant sepetelio maisysis.
Atsakyti
Atejo laikas ir man klausti patarimo - renkuosi tarp mac168 ir sigma f40 - gal kuri turit abu ir galit pakomentuoti? Linkstu link mac, bet sigma lenkia i save kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 01 03, 04:14)
Atejo laikas ir man klausti patarimo - renkuosi tarp mac168 ir sigma f40 - gal kuri turit abu ir galit pakomentuoti? Linkstu link mac, bet sigma lenkia i save kaina  biggrin.gif

aš neturėjau sigma f40, bet turiu mac, man labai jis patinka toks mažas, plonai užtepa ir kietesnius skaistalus gerai pakabina, jau daugiau nei metus naudoju, labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2014 01 03, 21:22)
aš neturėjau sigma f40, bet turiu mac, man labai jis patinka toks mažas, plonai užtepa ir kietesnius skaistalus gerai pakabina, jau daugiau nei metus naudoju, labai patenkinta wub.gif

esu turejusi ir as mac 168, tik man idomu kas galetu palyginti realiai abudu sepetelius smile.gif online daug ivairiu nuomoniu, bet labai konkrecios neradau arba lygina senus sigma sepetelius, kurie dabar nepalygint kokybiskesni
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 01 03, 21:29)
esu turejusi ir as mac 168, tik man idomu kas galetu palyginti realiai abudu sepetelius  smile.gif online daug ivairiu nuomoniu, bet labai konkrecios neradau arba lygina senus sigma sepetelius, kurie dabar nepalygint kokybiskesni

jums nepatiko mac?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 01 03, 04:14)
Atejo laikas ir man klausti patarimo - renkuosi tarp mac168 ir sigma f40 - gal kuri turit abu ir galit pakomentuoti? Linkstu link mac, bet sigma lenkia i save kaina  biggrin.gif

MAC sio nebandzius, bet visi bandyti veido (pudros ir skaistalu) ziauriai seresi. Sigma turiu SS168 is rinkinuko - man rodos jau ju nebera Sigma puslapyje. Naudoju ji skaistalams/shimeriui ir labai patenkinta kaip dengia, bet pametineje serelius ir jis. Budavo nedaug, bet vakar plaunant tai issigandau kiek iskrito - galvoju gal tiesiog jau susidevejo, t.y. po kelis serelius vis krito, o dabar jau laisviau pasidare ir krenta daugiau g.gif Tiesa, pirmas ir vienintelis is visu mano sepeteliu pazaliavo - taip taip, sereliai prie metalo patapo zali. Nu bet naudoju ir toliau, nes realiai jokios itakos tas nedaro.
Atsakyti