Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Tulpelyte @ 2013 12 19, 19:14)
Gal kas parekomenuos gera sepeteli antakiams/angled brush? reikia kad butu standus bei ploni sereliai  4u.gif  Masciau apie MAC 263, bet gal ir koks pigesnis/geresnis yra  blush2.gif

Man antakiams (naudoju 100% Pure zele, ji tokia tirsta/kieta, kaip vaskas ar kreminiai seseliai) pats smagiausias Dior 'eyeliner' sepetelis - pirkau senokai su mintim, kad juo tepsiu seseli arti blakstienu ant virsutinio voko ar apacioje pravesiu, nes pravedimu nenaudoju. Bet tai paskirciai su juo nesusidraugavau, tai ilga laika gulejo nenaudojamas kol galiausiai prireike antakius susitvarkyt, o naudojamas sepetelis isplautas buvo. Tai nuo to karto nr1 jis man antakiams thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Blonde, kodėl netiko jis šešėliu kontūrą pravesti? unsure.gif Mačiau Dior išleido naujus šepetėlius, juodais kotukais, smalsu kaip ten jie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 12 20, 13:58)
Blonde, kodėl netiko jis šešėliu kontūrą pravesti? unsure.gif 

Tikt tai tiko, bet as nesidazau taip... Kai pirkau ,tai dar eksperimentavau su makiazu - bandziau ir technikas, ir spalvas ivairias, o dabar pasidariau nuobodi ir jei dazausi seseliais, tai visada vienodai 4u.gif O siaip pravedima jei darau, tai tik apacioje ir piestuku - man jokie skysti/geliniai ir pan nepasiteisine, o vokai ziauriai jautrus, tai nei kas kitas, nei pati virsuj prasivest negaliu arti blakstienu, uzsimirksiu negyvai biggrin.gif
Atsakyti
Kaledu senelis aplanke anksti ir atnese man Sigma Advanced Artistry Set!!!!!!!! Negalejau patiket savo akim!!!! smile.gif 4u.gif Jau savaitele jais dziaugiuos - nerealiai smagus sepeteliai!!!! Suuuuuuper!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2013 12 20, 20:54)
Kaledu senelis aplanke anksti ir atnese man Sigma Advanced Artistry Set!!!!!!!! Negalejau patiket savo akim!!!! smile.gif 4u.gif  Jau savaitele jais dziaugiuos - nerealiai smagus sepeteliai!!!! Suuuuuuper!!!!!!!!!!

Kaip faina wub.gif wub.gif o as kaip negaunu taip negaunu savuju uzsakytu doh.gif

Cia jus ber bf pirkote g.gif
Atsakyti
Mergaites, o visumoje kurie vertesni demesio MAC ar Bobbi Brown? 4u.gif neapsisprendziu, I kurio brendo sepetelius dairytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 12 21, 16:27)
Mergaites, o visumoje kurie vertesni demesio MAC ar Bobbi Brown? 4u.gif  neapsisprendziu, I kurio brendo sepetelius dairytis smile.gif

As is siu nei i vienus neziureciau. O tiksliau, tai i MAC nebent pavienius atsirenkant, bet tikrai ne visus is eiles.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 21, 21:16)
As is siu nei i vienus neziureciau. O tiksliau, tai i MAC nebent pavienius atsirenkant, bet tikrai ne visus is eiles.

O i kuri brenda rekomenduotumet dairytis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 12 21, 23:49)
O i kuri brenda rekomenduotumet dairytis? smile.gif

Pas mane labai ivairus sepeteliai, bet jei vieno brando norisi tai gal Sigma rekomenduociau, nors man jie nera labai kazkas tokio. Veidui naudoju pagrinde Everyday Minerals, dar viena Sephora turiu, kuriuo krema su spalva tepu. Skruostam Real Techniques, Sigma arba EM (priklausomai nuo produkto), akim Sigma arba EM, antakiam Dior eyeliner sepeteli turiu. Kosmetinej dar turiu mac akims viena, keleta elf sepeteliu, coastal scents is senuju kolekciju ir eco tools - sie retai naudojami, bet atrandu paskirti kai kuriems.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 21, 21:16)

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 22, 06:11)
Pas mane labai ivairus sepeteliai, bet jei vieno brando norisi tai gal Sigma rekomenduociau, nors man jie nera labai kazkas tokio. Veidui naudoju pagrinde Everyday Minerals, dar viena Sephora turiu, kuriuo krema su spalva tepu. Skruostam Real Techniques, Sigma arba EM (priklausomai nuo produkto), akim Sigma arba EM, antakiam Dior eyeliner sepeteli turiu. Kosmetinej dar turiu mac akims viena, keleta elf sepeteliu, coastal scents is senuju kolekciju ir eco tools - sie retai naudojami, bet atrandu paskirti kai kuriems.

Iš šių postų nelabai visgi aišku ką rekomenduotumėte, kadangi Bobbi Brown ir MAC nerekomenduojate, taip išeina, kad EM geriausi, nes būtent šiuos daugiausia naudojate, ar kaip? g.gif ax.gif Aš, pvz., turėjau 3 EM šepetėlius, bet visus pardaviau, nes kažkaip nesužavėjo, nesakau, kad jie blogi, tiesiog radau geresnių, kurie labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flexy: 22 gruodžio 2013 - 15:56
QUOTE(Joviva @ 2013 12 21, 15:27)
Mergaites, o visumoje kurie vertesni demesio MAC ar Bobbi Brown? 4u.gif  neapsisprendziu, I kurio brendo sepetelius dairytis smile.gif

Tiek Bobbi Brown, tiek MAC turi geru, demesio vertu sepeteliu. O kokie butent labiau domina-akims, veidui? Is Bobbi Brown nieko neturiu, tik esu skaiciusi daug geru atsiliepimu, o pudros sepeteli esu ir ciupinejusi-labai labai fainas pasirode. Is MAC turiu kelis sepetelius, ziurint kurie sepeteliai domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2013 12 22, 16:52)
Iš šių postų nelabai visgi aišku ką rekomenduotumėte,

Manau aiskiai pirmu sakiniu parasiau, kad, jei vienos firmos, tai turbut Sigma rekomenduociau. Man geriausi EM, ju daugiausiai turiu ir daugiausiai naudoju, bet jie tokie specifiskesni, t.y. nera labai populiarus ar nera tas brand'as besispecializuojantis sepeteliuose. Bet mano poreikiai paprasti - pagrinde mineraline pudra, skaistalai ir seseliai, tai pudrai EM be konkurencijos, skaistalams pakaitalioju, o seseliams man Sigma turbut pats paciausias (SS217, ji dave dovanu su pirkiniu, bet man geriausias ir patogiausias jis).

Kolkas jauciuosiu atradus savo sepetelius, kiti nevilioja isbandyt, tai turbut tikrai patenkinta rezultatais. O iki tol esu naudojus ivairiu. Kazkada visai patiko EcoTools bronzato bei The Body Shop 'face&body' (lyg taip vadinosi didysis sepetelis), akims turejau kazkoki labai paprastuti, bet labai gera rinkinuka. Teko ir labai daug is Coastal Scents turet - tuo metu jie man buvo labai geri ir labai patiko, tiek veido, tiek akiu is CS sepetelius turejau. Veliau isbandziau MAC, bet manes jie nesuzavejo - labai seresi, siurkstus buvo, kitu netenkino rezultatai, tai visus grazinau, isskyrus viena akiu (plokscias viso voko dengimui, numeriukas nusitrynes). SAvo laiku ir ELF patiko kai kurie. Galiausiai Sigma rinkinuka isigijau, tai daugeli pardaviau, sau keleta sepeteliu pasilikau tik, bet retai naudojami, nes man yra geresniu. Paskui jau tik pavieniai kai kuriu firmu sepeteliai bandyti i tarpus, tai vieni patiko, kiti ne tiek, bet atsisijojo...
Atsakyti