Įkraunama...
Įkraunama...

Žemės paskirties keitimas

Sveiki gal kas galit duoti gera patartima, kaip gauti leidima tech salygoms?
Norim keisti ŽU i NV paskirti klaipedor raj. taciau parasius prasyma tech salygoms gauti, KL.rajono savivaldybe klaidingai surašė prašyma aplinkosaugai...kuri visai sio klausimo nesvarste. ...Kadangi KL.rajono savivaldybe si prasyma buvo sudariusi ne pagal atnaujintas taisykles...visas sis reikalas jau uzsiteses metus..ir nezinome kaip tvarkytis verysad.gif , kam skundus rasyti
Atsakyti
toDaliux:
Turimus dokus, arba tikslesnį Jų aprašą, man į mail.
Atsakyti
Kas galo pakomentuoti?
Norim vistik keisti paskirti i NV,ir mane taip "maloniai nudziugino"pazystamas kad jei ir gausiu salygas detaliam planui tai nereiskia kad iseis pakeisti paskirti.Ar tikrai taip gali buti?
As isivaizdavau taip kad tu arba negauni salygu ir esi ramus arba jas gaves mini takelius toliau iki reikiama rezultato.
Atsakyti
LT visko gali būti- ims ir nepatvirtins Det.plano. Arbe kol Jį sukurs- teisės aktai pasikeis ir koks nors RAAD užsimes tech.sąlygas keisti.
Ką konkrečiau tas pažystamas kliedyjo?
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 09 14, 09:05)
LT visko gali būti- ims ir nepatvirtins Det.plano. Arbe kol Jį sukurs- teisės aktai pasikeis ir koks nors RAAD užsimes tech.sąlygas keisti.
Ką konkrečiau tas pažystamas kliedyjo?

Tai jis man taip ir sake kad kai jei ir gausi salygas tai dar nebutinai tau paskui patvirtns detalu plana,jis pats su tom visom nesamonem balamutijas jau keli metai,nes turi kelis sklypus Palangoj viena jau pasikeite,o su kitu jau antri metai vargsta.
As su susiradau priejima prie urbanistikos skyriaus vedejos bet cia irgi sako nerodiklis nes ne ji viena sprendzia o architektai kurie siuo metu tvarko bendra plana.Kazkas tokio...
Atsakyti
Kaip gausite tas sąlygas, jei B.planas nepatvirtintas? Palaukime dar šiek tiek. Pridedu:
22. Rengti detaliuosius planus formuojant žemės sklypus gyvenamųjų namų ir kitos paskirties pastatų bei statinių statybai galima tik tais atvejais, kai statyba numatyta savivaldybės teritorijos ar jos dalies bendruosiuose planuose arba specialiuosiuose saugomų teritorijų ar jų zonų, saugomų paveldo objektų, taip pat gyvenamųjų ar kitų teritorijų išdėstymo planuose. Jei bendrieji planai neparengti iki 2007 m. gruodžio 31 d., kai turi būti parengti savivaldybių teritorijų ir jų dalių (miestų ir miestelių) bendrieji planai, rengti detaliuosius planus svarbių savivaldybės infrastruktūros objektų (išskyrus gyvenamųjų namų) statybai gali būti leidžiama savivaldybės tarybos sprendimu, gavus apskrities viršininko pritarimą raštu.
Atsakyti
[quote=ūkio bitė,2007 09 14, 09:36]
Kaip gausite tas sąlygas, jei B.planas nepatvirtintas? Palaukime dar šiek tiek.


dekoju supratau,niekur neskubam...
Atsakyti
[quote=Gitulia_Fai,2007 07 31, 21:43]
[quote=aifa,2007 07 31, 12:14]

2. Parengti ir suderinti detalų planą. Tai daro ir derina architektai-projektuotojai, kaina sutartinė, bet čia ta dalis, kur eina trys nuliai sumoje biggrin.gif. Šita dalis trunka ilgiausiai.

Pvz. Klaipėdoj padaryt detalųjį kainuoja nuo 15 000 doh.gif Čia iš atrastų pigiausių variantų blink.gif Terminai apie 1 m. doh.gif
[/quote]


Hm.. labai idomiai su ta suma man cia. Mums jau irgi praktiskai belieka susirast architekta-projektuotoja irgi, kad parengtu detaluji plana, bet tai sako, kad kainuos labai nemazai, kur eina jau ir keturi nuliai.. nes tipo reikia elektra pravest, kelia, jeigu jo nera nu ir t.t visokiu dalyku, tai kaip yra istikruju ?

p.s beje, jeigu kas zinot kas galetu sita reikala padaryt klaipedos rajone ir gan greitai(nors tai labai sunkiai tiketina) ir pigiai, tai butu labai fainiai mirksiukas.gif

dar norejau pridurti, kad jeigu as esu teisus, tai tokie pinigai pas manes nesimeto, tai yra toks variantas, kad tie zmones kurie padaro sita reikala, susitariama, kad uz padaryta darba koks vienas sklypukas ar du, nu cia jau reik ziuret po kiek eina aras, daleiskim turim 180 aru, norim dalint po 12
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teaspoon: 17 rugsėjo 2007 - 14:23
Sveikinu, geras variantas apmokėjimui už Det. planą.
smile.gif
Papildyta:
Kaip ant popiero visa tai atrodys? Tipo Dovanojimas, ar kaip?
Atsakyti
cia man sakiai ? ir jei man, tai ka turejai omeny ?
Atsakyti
Nžn kam sakau, bet apie šytą reikalą:
" dar norejau pridurti, kad jeigu as esu teisus, tai tokie pinigai pas manes nesimeto, tai yra toks variantas, kad tie zmones kurie padaro sita reikala, susitariama, kad uz padaryta darba koks vienas sklypukas ar du, nu cia jau reik ziuret po kiek eina aras, daleiskim turim 180 aru, norim dalint po 12"
Atsakyti
tai galit kas nors pasakyt kaip yra istikruju su tom kainom ir t.t butent siuo atveju ? o ne klausinet visokiu nesamoniu
Atsakyti