Įkraunama...
Įkraunama...

Švenčionių rajono mamyčių plepesiai

QUOTE(ritat29 @ 2013 04 19, 09:10)
Na stai, pagaliau atsilo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Siandien eisiu ridikeliu seti  thumbup.gif

neerzink,pas mane dar sniego yra:)
vakar tik sugebėjau stulpą šiek tiek akmenimis padekoruot ir visas mano darbas lauke rolleyes.gif
Atsakyti
pagaliau atejo pavasaris thumbup.gif as net nepastebejau kuria diena namuos sildyma isjunge doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pavasaris tikrai neblogas:)Va ir su Vami išėjo susitikt pastumdyt vežimųbiggrin.gif Ritat,gal tu kada prisijungsi,ar iš daržų neišlendi?
Dar šilčiau bus gal kokį susibėgimą?
aš kaip visad pagyrų puodas įkėliau jums naujas 3 savo palergonijas:D
http://public.fotki....alergonija.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 23 balandžio 2013 - 15:28
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 04 23, 17:27)
Pavasaris tikrai neblogas:)Va ir su Vami išėjo susitikt pastumdyt vežimųbiggrin.gif Ritat,gal tu kada prisijungsi,ar iš daržų neišlendi?

labai grazios pelargonijos wub.gif noreciau daigeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 04 23, 15:27)

As su mielu noru prisijungciau vezimu pastumdyt, tik, kad mano princas i vezima neseda, laksto kaip pasiutes lotuliukas.gif tik spek gaudyt biggrin.gif

Labai grazios tavo geles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2013 04 23, 20:54)
As su mielu noru prisijungciau vezimu pastumdyt, tik, kad mano princas i vezima neseda, laksto kaip pasiutes  lotuliukas.gif tik spek gaudyt  biggrin.gif

Labai grazios tavo geles  wub.gif

nieko, bendrom jegom gaudysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2013 04 23, 18:26)
labai grazios pelargonijos  wub.gif  noreciau daigeliu  ax.gif

na manau pasidalinsim:)

QUOTE(ritat29 @ 2013 04 23, 19:54)
As su mielu noru prisijungciau vezimu pastumdyt, tik, kad mano princas i vezima neseda, laksto kaip pasiutes  lotuliukas.gif tik spek gaudyt  biggrin.gif

Labai grazios tavo geles  wub.gif

tai be vežimo irgi galima,mes visai smagiai parke pasedejom:)
Atsakyti
tikiuosi bus proga vezimeliu pastumdyma pakartoti mirksiukas.gif
Atsakyti
labas ryts 4u.gif aš dar su kompu lovoj,kaip niekad lotuliukas.gif
QUOTE(VAMI @ 2013 04 24, 21:47)
tikiuosi bus proga vezimeliu pastumdyma pakartoti  mirksiukas.gif

šią savaitę nusimato neblogi orai,manau bus progų,tuo labiau pas mus gal remontas namie prasidės,tai man lauke bus geriau lotuliukas.gif
vakar buvau prie Širvintų šiltnbamiuose,o grožybių wub.gif pilna bagažinė namo parvažiavo:)
Vami, kiek palergonijų svyrančių wub.gif Daigeliai tik 1,50 bigsmile.gif vėplą galėjau tau juk paskambint ar paimt smile.gif
Atsakyti
man zinok labiau paprastos patiko, turejau vienais metais ir svyranciu, bet jos tiek ziedu nesukrove kaip paprastosios, o ir per ziema svyrancias sunku islaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2013 04 28, 11:24)
man zinok labiau paprastos patiko, turejau vienais metais ir svyranciu, bet jos tiek ziedu nesukrove kaip paprastosios, o ir per ziema svyrancias sunku islaikyt  smile.gif

o paprastų pasirinkimas ar didesnis buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2013 04 28, 12:47)
o paprastų pasirinkimas ar didesnis buvo smile.gif

nu erzinames , erzinames devil.gif as tikiuos tu visko priauginsi, ir kitais metais daigeliais pasidalinsi mirksiukas.gif
Atsakyti