Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių namučiai

QUOTE(orchideja88 @ 2013 01 25, 11:17)
Beta, o tau neišeina, kad autorinę ne tau, o MB išmokėtų - tuomet nebebūtų tų nesąmonių ateityje. Ir aš galvoju, ar tie, kurie išmokėjo neturėjo Sodrai nurodyti, kad pajamos yra vaiko, o ne tavo. Įdomi tavo istorija tikrai. Vaikas uždirba pinigus, mama mažiau pašalpos gauna (arba nebegauna)

Tai sekanti karta reiks taip ir daryt.Bet va kokiu budu turi tai suzinoti biggrin.gif Na nieko, uztat dabar jus visos zinosit ateiciai, kad reikia vengti tokiu situaciju del savo paciu geroves 4u.gif

tavo eile ateina jau ateina mirksiukas.gif islydesim visas is cia, liudna bus...........
Atsakyti
PUMPULE sveikinimai pagaliau susitikus su savo suneliu 4u.gif Daug pienuko ir ramiu nakteliu wub.gif
Atsakyti
pumpule kaip nerealu!!!! sveikinimai didziausi! sveikateles judviem 4u.gif nu ***** pralenkei mane..o as irgi noriu....:(nebegaliu jau laukt kada viskas prasides:)
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 24, 23:14)
Mergytes, trumpam uzbegu pasilabinti i naujus namucius ir pranesu, kad as beveik ivykdziau savo plana:) vakar 8.38 gime musu stebukliukas bernuzelis - 3790 g, 55 cm ugio.. Jauciames gerai... Grizusi papasakosiu savo gimdymo istorija!!!

Sveikinimai naujai mamytei ir stiproliukui bernuzeliui! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
PUMPULE SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mergaitės, visoms viską pataisysiu. truputi palaukite:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tani301: 25 sausio 2013 - 12:06
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 25, 00:14)
Mergytes, trumpam uzbegu pasilabinti i naujus namucius ir pranesu, kad as beveik ivykdziau savo plana:) vakar 8.38 gime musu stebukliukas bernuzelis - 3790 g, 55 cm ugio.. Jauciames gerai... Grizusi papasakosiu savo gimdymo istorija!!!

Sveikinimai kuo didziausi, nemazas vyriokas!!!
Atsakyti
Merginos, ar žinot ką nors apie skydliaukę? Man padarė kelis tyrimus, nežinau, kaip reaguoti... O pas gydytoją tarėmės, kad rodysiuos tik po mėnesio.

TTH - 0,931 mIU/l (norma 0,27 - 4,20) Kai buvau pas endokrinologe, ji minejo, kad TTH turetu buti apie 2,5. g.gif unsure.gif unsure.gif
FT4 - 11,67 pmol/l (norma 12-22). Per mažas.
FT3 - 3,45 pmol/l (norma 3,1-6,8).

Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 01 25, 13:07)
Merginos, ar žinot ką nors apie skydliaukę? Man padarė kelis tyrimus, nežinau, kaip reaguoti... O pas gydytoją tarėmės, kad rodysiuos tik po mėnesio.

TTH - 0,931 mIU/l (norma 0,27 - 4,20) Kai buvau pas endokrinologe, ji minejo, kad TTH turetu buti apie 2,5. g.gif  unsure.gif  unsure.gif
FT4 - 11,67 pmol/l (norma 12-22). Per mažas.
FT3 - 3,45 pmol/l (norma 3,1-6,8).

as kaiptik girdejau, kad idealiausia, kai tth buna ~1, pastojimui toks irgi geriausiai tinka..taip kad nesinervuok:)
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 25, 01:14)

Dideliausi sveikinimai bigsmile.gif tai kiek savaitelių buvo ? kokios 39 ?
Atsakyti
O aš pasidalinsiu savo nerimu... Pas mane kyla spaudimas, gydytoja liepė matuoti kasdien ir, jeigu būtų daugiau nei 140/90, skambinti. Maniškis tai 142/87, tai 135/93. Tai kaip čia vertinti, kai tik vienas rodiklis didesnis, ar tai jau daugiau nei 140/90 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2013 01 25, 15:09)
O aš pasidalinsiu savo nerimu... Pas mane kyla spaudimas, gydytoja liepė matuoti kasdien ir, jeigu būtų daugiau nei 140/90, skambinti. Maniškis tai 142/87, tai 135/93. Tai kaip čia vertinti, kai tik vienas rodiklis didesnis, ar tai jau daugiau nei 140/90  g.gif

Nurimk visų pirma, turi atsakingai žiūrėti į tai.Jei viršutinis viršija ir gyd liepė skambinti - būtinai tai daryk. Tavo vaikutis jau didelis, tu jam nepakenksi, bet savo sveikata privalai susirūpinti.o šlapimą tau patikrino?
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2013 01 25, 16:09)
O aš pasidalinsiu savo nerimu... Pas mane kyla spaudimas, gydytoja liepė matuoti kasdien ir, jeigu būtų daugiau nei 140/90, skambinti. Maniškis tai 142/87, tai 135/93. Tai kaip čia vertinti, kai tik vienas rodiklis didesnis, ar tai jau daugiau nei 140/90  g.gif

Pas mane buna ir 152/90, svarbu sake, kad apatinis labai didelis nebutu mirksiukas.gif o tu kokius vaistukus geri?
Jei spaudimas pas tave budavo normalus, paskambink gydytojai ir paklausk ka daryti, gal israsys vaistu 4u.gif
Atsakyti