Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių namučiai

Nesuprantu mano pilvukas toks visas isitempes g.gif ,lyg oda temtusi.Magnio siandien nebegeriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 01 25, 19:27)
Shira, tai pirmiausia tau reikia dietos laikytis  4u.gif Mano rezultatas panašus buvo (na, kiek mažesni skaičiukai). Tai tau reikia išmokti skaičiuoti angliavandenius. Parašyk man į až savo el.pašto adresą (ar skype), atsiųsiu info, kurią turiu. Man labai padėjo  4u.gif Ir labiau nei aparačiuko, žinok, reikia maisto svarstyklių  4u.gif Na bent jau pradžioj, kol susigaudai  4u.gif

O pas endokrinologą būtinai užsirašyk, nes tau dabar ir echo turbūt priklausytų  4u.gif

Aciu, Aster , kaip gerai, kad esat wub.gif Taip supanikavau..Echo vakar buvo, pas gydytoja, kuris ta cukru ir pastebejo. Lelytei viskas gerai, viskas telpa i savaiteles. Nera maza, 2700 g, bet pirmas irgi 4120 g gime.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 01 25, 19:01)
As pas ta pacia Ch Jolsanoj  unsure.gif Dar sausio pradzioj i ligonine issiunte del strenu skausmo tik pirstu kakleli patikrinus ir diagnozavus, kad 2 cm. Nuvaziavau, vaginaliniu patikrino - 4 cm, jokios gresmes, aklinai uzdaras kaklas ..Nebenoriu pas ja.

Aciu uz info, Sobo  4u.gif Bandysiu ryt vaistinese paieskot, radau , kad kai kurie gamintojai uz kelis ct duoda gliukomacius, tik aisku juosteles kainuoja. Bent kazkiek pradziai nusipirkciau, kad nelaukt ir daugiau nepakenkt..

kaip keista, nes Ch i mane tai perdetai ziuri. jau netgi nervas ima, tai jai per daug gramu priaugau, tai jai del to cukraus butinai reikia vaziuot i kauna gimdyt. Tai gelezis per mazas, nors jis yra normos ribose. tai jau labai siutina. dabar faktiskai yra 38 sav, esu priaugusi 11 kg. Tai pagal mane normalu, o jai vis negerai, per daug. Jo dabar tau reikia skaiciuoti angliavandenius. As visiski atsisakiau miltiniu patiekalu, valgau duona tik juoda su grudais. Nepiktnaudziauti bulvemis, ryziais. Pavyzdziui as prie pagrindinio patiekalo suvalgau viena bulve, arba kokius du saukstus ryziu. Siaip visi saldus patiekalai, saldus gerimai, sultys turi buti isbraukti is tavo raciono. Kai gausi aparaciuka bus lengviau sekti, tada zinosi kiek ir ko gali suvalgyti. As tai taip preciziskai nesveriu maisto. jau zinau kiek ir ko galiu valgyti. Visiskai atsisakyti angliavandeniu negalima, butinai turi palaikyti normalu cukraus kieki kraujyje.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2013 01 25, 20:48)
kaip keista, nes Ch i mane tai perdetai ziuri. jau netgi nervas ima, tai jai per daug gramu priaugau, tai jai del to cukraus butinai reikia vaziuot i kauna gimdyt. Tai gelezis per mazas, nors jis yra normos ribose. tai jau labai siutina. dabar faktiskai yra 38 sav, esu priaugusi 11 kg. Tai pagal mane normalu, o jai vis negerai, per daug. Jo dabar tau reikia skaiciuoti angliavandenius. As visiski atsisakiau miltiniu patiekalu, valgau duona tik juoda su grudais. Nepiktnaudziauti bulvemis, ryziais. Pavyzdziui as prie pagrindinio patiekalo suvalgau viena bulve, arba kokius du saukstus ryziu. Siaip visi saldus patiekalai, saldus gerimai, sultys turi buti isbraukti is tavo raciono. Kai gausi aparaciuka bus lengviau sekti, tada zinosi kiek ir ko gali suvalgyti. As tai taip preciziskai nesveriu maisto. jau zinau kiek ir ko galiu valgyti. Visiskai atsisakyti angliavandeniu negalima, butinai turi palaikyti normalu cukraus kieki kraujyje.

Tu priaugai tik 11 kg??? blink.gif kaip as tau PAVYDZIU blush2.gif blush2.gif blush2.gif Cia gal del to kad tos dietos laikais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2013 01 25, 18:53)
Tu priaugai tik 11 kg??? blink.gif kaip as tau PAVYDZIU blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Cia gal del to kad tos dietos laikais g.gif

Patikėk, nors badauti ir nereikia, bet ant svorio tai ta dieta tikrai jaučiasi ax.gif tongue.gif

Bet neišgyvenk, atsiras leliukas, svoris kris kaip patrakęs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 01 25, 21:15)
Patikėk, nors badauti ir nereikia, bet ant svorio tai ta dieta tikrai jaučiasi  ax.gif  tongue.gif

Bet neišgyvenk, atsiras leliukas, svoris kris kaip patrakęs  thumbup.gif

Nu jo gal ir kazkiek pakris tas svoris, kai lelius bus, bet man dar teks ir padirbeti gerokai, kad tiek numesciau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2013 01 25, 19:20)
Nu jo gal ir kazkiek pakris tas svoris, kai lelius bus, bet man dar teks ir padirbeti gerokai, kad tiek numesciau doh.gif  doh.gif  doh.gif

Geriausias darbas ir dieta MĖ (mažiau ėst) laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 01 25, 21:30)
Geriausias darbas ir dieta MĖ (mažiau ėst) laugh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif hihihi.gif tik gal gali patart kaip tai padaryt? biggrin.gif nes man atrodo pas mane apsigyveno soliteris doh.gif doh.gif doh.gif galiu valgyt be sustojimo visas 24 val. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2013 01 25, 19:34)
Pritariu drinks_cheers.gif  hihihi.gif tik gal gali patart kaip tai padaryt? biggrin.gif  nes man atrodo pas mane apsigyveno soliteris doh.gif  doh.gif  doh.gif  galiu valgyt be sustojimo visas 24 val. doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

laugh.gif Oi, Drovute, sunku atsakyti, KAIP tą padaryti, bet labiausiai padeda suvokimas, kad vis tik niekas nestovi prie galvos prikišęs šautuvą ir nerėkia : - ėėėsk tongue.gif Viskas tik mūsų valioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 01 25, 21:52)
laugh.gif Oi, Drovute, sunku atsakyti, KAIP tą padaryti, bet labiausiai padeda suvokimas, kad vis tik niekas nestovi prie galvos prikišęs šautuvą ir nerėkia : - ėėėsk  tongue.gif Viskas tik mūsų valioje  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aciu, kad prajuokinai 4u.gif , nes vyras ka tik taip sunervino... bash.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2013 01 25, 20:48)

Ir man taip atrodė, kad žiūri viską, bet va pražiūrėjo..Dėl svorio ji tikrai kabinėjasi, bet man pačiai tik kartą kabinosi, kai patinus buvau. Nes man nukrito 7 kg pastojus, tai tuos 7 kg dar nepilnai ataugau. Tikrai nedaug priaugta ir apetito aš neturiu didelio. Bet vat vaisius tai galiu ištisą dieną kimšt, o dabar teks sustot. Bet viskas nesvarbu, kad tik lėlytei viskas būtų gerai. Kopinu jūsų patarimus, studijuosiu ir stengsiuos reguliuot tą cukrų.
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2013 01 25, 20:34)
Pritariu drinks_cheers.gif  hihihi.gif tik gal gali patart kaip tai padaryt? biggrin.gif  nes man atrodo pas mane apsigyveno soliteris doh.gif  doh.gif  doh.gif  galiu valgyt be sustojimo visas 24 val. doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pas mane irgi kazkas apsigyveno, kuris vercia mane valgyt smile.gif)) del sito tai mes drauges. Bet nieko, reiks numest, numesiu ta svori.
Atsakyti