QUOTE(Shira @ 2013 01 25, 19:01)
As pas ta pacia Ch Jolsanoj

Dar sausio pradzioj i ligonine issiunte del strenu skausmo tik pirstu kakleli patikrinus ir diagnozavus, kad 2 cm. Nuvaziavau, vaginaliniu patikrino - 4 cm, jokios gresmes, aklinai uzdaras kaklas ..Nebenoriu pas ja.
Aciu uz info, Sobo

Bandysiu ryt vaistinese paieskot, radau , kad kai kurie gamintojai uz kelis ct duoda gliukomacius, tik aisku juosteles kainuoja. Bent kazkiek pradziai nusipirkciau, kad nelaukt ir daugiau nepakenkt..
kaip keista, nes Ch i mane tai perdetai ziuri. jau netgi nervas ima, tai jai per daug gramu priaugau, tai jai del to cukraus butinai reikia vaziuot i kauna gimdyt. Tai gelezis per mazas, nors jis yra normos ribose. tai jau labai siutina. dabar faktiskai yra 38 sav, esu priaugusi 11 kg. Tai pagal mane normalu, o jai vis negerai, per daug. Jo dabar tau reikia skaiciuoti angliavandenius. As visiski atsisakiau miltiniu patiekalu, valgau duona tik juoda su grudais. Nepiktnaudziauti bulvemis, ryziais. Pavyzdziui as prie pagrindinio patiekalo suvalgau viena bulve, arba kokius du saukstus ryziu. Siaip visi saldus patiekalai, saldus gerimai, sultys turi buti isbraukti is tavo raciono. Kai gausi aparaciuka bus lengviau sekti, tada zinosi kiek ir ko gali suvalgyti. As tai taip preciziskai nesveriu maisto. jau zinau kiek ir ko galiu valgyti. Visiskai atsisakyti angliavandeniu negalima, butinai turi palaikyti normalu cukraus kieki kraujyje.