Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių namučiai

QUOTE(Beta1 @ 2013 01 24, 22:53)
norejau atkreipti demesi, kad tikrai ziuretumet savo iplaukas, kad netektu paskui kryziaus keliu eit siekiant atgauti motinystes pasalpas.

Ačiū, kad pasidalinai mirksiukas.gif Aš pažįstu mamą, kuri ir teismą pralaimėjo ir nieko negavo doh.gif (nes darbdavys neįspėjęs pervedė jai premiją už praeitus darbo metus; tokia tvarka įmonėje). Finale, gavosi visiškas šnipštas doh.gif

QUOTE(Pumpule @ 2013 01 25, 01:14)
vakar 8.38 gime musu stebukliukas bernuzelis - 3790 g, 55 cm ugio

Sveikinam sveikinam sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(tani301 @ 2013 01 25, 14:04)
Mergaitės, visoms viską pataisysiu. truputi palaukite:)

aha ... o man yra šansų į namučius patekt? nail.gif
sniege555 DU - liepa
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 01 25, 15:20)
Nurimk visų pirma, turi atsakingai žiūrėti į tai.Jei viršutinis viršija ir gyd liepė skambinti - būtinai tai daryk. Tavo vaikutis jau didelis, tu jam nepakenksi, bet savo sveikata privalai susirūpinti.o šlapimą tau patikrino?

Šlapimą tikrino, viskas gerai su juo.
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2013 01 25, 15:23)
o tu kokius vaistukus geri?

Dėl spaudimo negeriu jokių, vartoju magnį ir feroglobiną.
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2013 01 25, 17:02)
Šlapimą tikrino, viskas gerai su juo.
Papildyta:

Ar jau skambinai daktarei? butinai paskambink, gal vaistu nuo spaudimo israsytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2013 01 25, 16:02)

Kadangi mano spaudimas irgi aukstas, tai sake jei jau yra 140 virsutinis reikia gerti vaistukus mazinimui. Todel butinai paskambink gydytojai, geriau isgerti tablete Dopegyt'o negu kankintis su besimakaluojancia sirdimi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 01 25, 17:16)
Kadangi mano spaudimas irgi aukstas, tai sake jei jau yra 140 virsutinis reikia gerti vaistukus mazinimui. Todel butinai paskambink gydytojai, geriau isgerti tablete Dopegyt'o negu kankintis su besimakaluojancia sirdimi.  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pina, nejuokauk su kraujospūdžiu. unsure.gif Gi dėl jo dažnai būna įvairių komplikacijų. Nenoriu gąsdinti, bet būtinai skambink gydytojai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2013 01 25, 16:09)
Ar jau skambinai daktarei? butinai paskambink, gal vaistu nuo spaudimo israsytu  4u.gif

Skambinau daktarytei, sakė kol kas nieko baisaus, prirašė arbatos ir šlapimą pirmadienį ištirt. Gerai, kad pasiskambinau, dabar kiek ramiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2013 01 25, 17:42)
Skambinau daktarytei, sakė kol kas nieko baisaus, prirašė arbatos ir šlapimą pirmadienį ištirt. Gerai, kad pasiskambinau, dabar kiek ramiau  rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu va dabar bus ramus savaitgalis 4u.gif pagulinek dazniau ir nesinervink 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, reikia pagalbos. Mane priziurinti gydytoja panasu praziopsojo mano per auksta cukru. Taip isejo, kad nuejau pas kita gydytoja echo ir jis kortelej pamate, kad cukrus 5.9. Ir nustebo, kad GTT neatliktas. Tai staigiai siandien pasidariau, pries 5.7, po 8.5. Sake reik lekt pas endokrinokoga. O kur ji rast taip staiga, mums ir tu savaiteliu tiek liko. Kokia ta tvarka? Man turi aparaciuka duoti, juosteliu, pasakyt ka valgyt, ko ne? Ar ir privatus gydytojai duoda aparaciukus? Ar su jo rekomendacijom pas seimos gydytoja kreiptis?
HELP!
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 01 25, 18:44)
Mergaites, reikia pagalbos. Mane priziurinti gydytoja panasu praziopsojo mano per auksta cukru. Taip isejo, kad nuejau pas kita gydytoja echo ir jis kortelej pamate, kad cukrus 5.9. Ir nustebo, kad GTT neatliktas. Tai staigiai siandien pasidariau, pries 5.7, po 8.5. Sake reik lekt pas endokrinokoga. O kur ji rast taip staiga, mums ir tu savaiteliu tiek liko. Kokia ta tvarka? Man turi aparaciuka duoti, juosteliu, pasakyt ka valgyt, ko ne? Ar ir privatus gydytojai duoda aparaciukus? Ar su jo rekomendacijom pas seimos gydytoja kreiptis?
HELP!

Kokia neapdairi tavo gydytoja doh.gif Tai labai svarbus dalykas, kuris ne tik tau kenkia bet ir mazyliui nera gerai. mane is kart pagulde i KMUK, ten buvau 2 paras. Tikrino kaip organizmas susitvarko su cukrumi. Paskui endokrinologas isdave aparata, seimos gydytojas israse juosteliu. Nezinau ar privatus isduoda tuos aparatelius. Bet nera dideles eiles pas juos paprastose poliklinikose. Tave jis pamokins kaip maitintis, kad nesukiltu cukrus. Belieka tau laukt pirmadienio ir ieskot kas priims.
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2013 01 25, 18:55)
Kokia neapdairi tavo gydytoja  doh.gif Tai labai svarbus dalykas, kuris ne tik tau kenkia bet ir mazyliui nera gerai. mane is kart pagulde i KMUK, ten buvau 2 paras. Tikrino kaip organizmas susitvarko su cukrumi. Paskui endokrinologas isdave aparata, seimos gydytojas israse juosteliu. Nezinau ar privatus isduoda tuos aparatelius. Bet nera dideles eiles pas juos paprastose poliklinikose. Tave jis pamokins kaip maitintis, kad nesukiltu cukrus. Belieka tau laukt pirmadienio ir ieskot kas priims.

As pas ta pacia Ch Jolsanoj unsure.gif Dar sausio pradzioj i ligonine issiunte del strenu skausmo tik pirstu kakleli patikrinus ir diagnozavus, kad 2 cm. Nuvaziavau, vaginaliniu patikrino - 4 cm, jokios gresmes, aklinai uzdaras kaklas ..Nebenoriu pas ja.

Aciu uz info, Sobo 4u.gif Bandysiu ryt vaistinese paieskot, radau , kad kai kurie gamintojai uz kelis ct duoda gliukomacius, tik aisku juosteles kainuoja. Bent kazkiek pradziai nusipirkciau, kad nelaukt ir daugiau nepakenkt..
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 01 25, 17:01)
As pas ta pacia Ch Jolsanoj  unsure.gif Dar sausio pradzioj i ligonine issiunte del strenu skausmo tik pirstu kakleli patikrinus ir diagnozavus, kad 2 cm. Nuvaziavau, vaginaliniu patikrino - 4 cm, jokios gresmes, aklinai uzdaras kaklas ..Nebenoriu pas ja.

Aciu uz info, Sobo  4u.gif Bandysiu ryt vaistinese paieskot, radau , kad kai kurie gamintojai uz kelis ct duoda gliukomacius, tik aisku juosteles kainuoja. Bent kazkiek pradziai nusipirkciau, kad nelaukt ir daugiau nepakenkt..

Shira, tai pirmiausia tau reikia dietos laikytis 4u.gif Mano rezultatas panašus buvo (na, kiek mažesni skaičiukai). Tai tau reikia išmokti skaičiuoti angliavandenius. Parašyk man į až savo el.pašto adresą (ar skype), atsiųsiu info, kurią turiu. Man labai padėjo 4u.gif Ir labiau nei aparačiuko, žinok, reikia maisto svarstyklių 4u.gif Na bent jau pradžioj, kol susigaudai 4u.gif

O pas endokrinologą būtinai užsirašyk, nes tau dabar ir echo turbūt priklausytų 4u.gif
Atsakyti