QUOTE(asmon @ 2013 01 26, 15:32)
laba, apie svori kalbat pas mane +8kg [su pirma +16kg], manau labai padeda paskui maze ka lakstau, aisq kazkiek prisiziuriu bei dar vis uzeinantys pykinimai
Lietuva kaip su maziuku sekas? Kaip naktim leidzia pailset?
Dėkui, kad klausi. Žinok, gerai - kol kas miega kaip angeliukas. Tik prisidaręs pazirzia, nemiega ir kai alkanas. O taip - auksinis vaikis

Gražėja ne dienom, bet valandom - virsta iš tokio tešliuko į jau į tikrą žmogiuką: ryškėja akutės, auga plaukučiai, lyginasi odelė

labai gražus berniukas ...
net keista, kad dar taip neseniai spurdėjo po širdim man jis.... Beje šis judėjo iki pat galo. Dukrytei klausyti ir doplerius visokius pirkom, ir ko nedarėm, kad nors kokį judesiuką išgirsti ir į AK lėkėm du kartus tikrinti ar gyva

, o vyrukas iki pat galo judėjo be jokių sutrikimų, nereikėjo jokio aparato klausymosi - nieko. Net kai vandenys nubėgę buvo ir laukėm CP operacijos, dar sugebėjo maltis ir duotis ten
Jau vakar miegojo balkone (istiklintam) 10 min. siandien 20 min.
kai bus 2 savaitės - laukia vizitas poliklinikoje. Pasirodo nevaikšto jau daktarės dabar i namus ir seselė ateina tik vieną kartą po gimimo ir viskas

Su dukryte tai ateidavo i savaite kartą tai tikrai pirmą mėnesį.
matau Pumpulė skaito - na varyk savo gimdymo istoriją, mums gi viskas labai įdomu.
Beje, man atliko
keli paketai po gimdymo, kelios tinklinės kelnaitės, Polyginax žvakutės 4 vnt., mikrflex ta klyzmutė, dar pridėsiu žirklutes bukais galais, galiu perleisti viską už kokius 10 lt.