Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių namučiai

QUOTE(Drovute @ 2013 01 25, 20:53)
Tu priaugai tik 11 kg??? blink.gif kaip as tau PAVYDZIU blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Cia gal del to kad tos dietos laikais g.gif

Taip, as manau tai tos dietos pagalba as tik tiek priaugau. Per pirma nestuma buvau priaugusi 18 kg, bet uztai valgiau viska. O nukrito labai greit, per pusmeti as jau buvau numetusi visus kg. As manau man padejo tada sukusti vaikutis, maitinimas savo pienu, bemieges naktys smile.gif O dabar sunku susigyvent su ta dieta, bet zinau kad negalima ir susilaikau.
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2013 01 26, 00:19)
Pas mane irgi kazkas apsigyveno, kuris vercia mane valgyt smile.gif)) del sito tai mes drauges. Bet nieko, reiks numest, numesiu ta svori.

Kai dabar laukiausi, tai kaip žvėris valgiau ir viską ir daug ir dažnai doh.gif net naktį eidama iš Wc užeidavau iki šaldytuvo doh.gif bet ačiui Dievui priaugau dar mažiau nei su pirmu tik 10 kg. gal 11 kg. jėgos.
Su pirma irgi nedaug 13 kg. priaugau.
Kadangi su antru nėštumu nebuvo kada sėdėti ramiai, vis paskui dukrytę lakstyt reikėjo, tai gal dėl to. O gal dar dėl ko nors. Pati nesuprantu kaip pasisekė be jokių dieatų taip nepriaugti. Nors šiaip esu tikrai ne iš tų šakaliukų. Pradinis svoris prieš abu nėštumus buvo 63-64 kg. ugis 1.68

Bet geriausiai nukrito svoris per pirmus kelis mėn. Tikiuosi ir dabar taip bus. Nes jau dabar ilvas nedidelis likęs. Dietų jokių nesilaikau, nes kai žindai, tia ne mažiau ėsti norisi - sakyčiau taip pat kaip kad nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
laba, apie svori kalbat pas mane +8kg [su pirma +16kg], manau labai padeda paskui maze ka lakstau, aisq kazkiek prisiziuriu bei dar vis uzeinantys pykinimai doh.gif
Lietuva kaip su maziuku sekas? Kaip naktim leidzia pailset?
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2013 01 26, 15:32)
laba, apie svori kalbat pas mane +8kg [su pirma +16kg], manau labai padeda paskui maze ka lakstau, aisq kazkiek prisiziuriu bei dar vis uzeinantys pykinimai  doh.gif
Lietuva kaip su maziuku sekas? Kaip naktim leidzia pailset?

Dėkui, kad klausi. Žinok, gerai - kol kas miega kaip angeliukas. Tik prisidaręs pazirzia, nemiega ir kai alkanas. O taip - auksinis vaikis bigsmile.gif Gražėja ne dienom, bet valandom - virsta iš tokio tešliuko į jau į tikrą žmogiuką: ryškėja akutės, auga plaukučiai, lyginasi odelė wub.gif labai gražus berniukas ...

net keista, kad dar taip neseniai spurdėjo po širdim man jis.... Beje šis judėjo iki pat galo. Dukrytei klausyti ir doplerius visokius pirkom, ir ko nedarėm, kad nors kokį judesiuką išgirsti ir į AK lėkėm du kartus tikrinti ar gyva unsure.gif , o vyrukas iki pat galo judėjo be jokių sutrikimų, nereikėjo jokio aparato klausymosi - nieko. Net kai vandenys nubėgę buvo ir laukėm CP operacijos, dar sugebėjo maltis ir duotis ten thumbup.gif

Jau vakar miegojo balkone (istiklintam) 10 min. siandien 20 min.

kai bus 2 savaitės - laukia vizitas poliklinikoje. Pasirodo nevaikšto jau daktarės dabar i namus ir seselė ateina tik vieną kartą po gimimo ir viskas g.gif Su dukryte tai ateidavo i savaite kartą tai tikrai pirmą mėnesį.

matau Pumpulė skaito - na varyk savo gimdymo istoriją, mums gi viskas labai įdomu.

Beje, man atliko keli paketai po gimdymo, kelios tinklinės kelnaitės, Polyginax žvakutės 4 vnt., mikrflex ta klyzmutė, dar pridėsiu žirklutes bukais galais, galiu perleisti viską už kokius 10 lt. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 26 sausio 2013 - 16:15
QUOTE(Lietuva @ 2013 01 26, 17:07)
Dėkui, kad klausi. Žinok, gerai - kol kas miega kaip angeliukas. Tik prisidaręs pazirzia, nemiega ir kai alkanas. O taip - auksinis vaikis  bigsmile.gif  Gražėja ne dienom, bet valandom - virsta iš tokio tešliuko į jau į tikrą žmogiuką: ryškėja akutės, auga plaukučiai, lyginasi odelė  wub.gif  labai gražus berniukas ...

wub.gif kaip tu moki graziai parasyti thumbup.gif

O kas cia per Polyginax žvakutės , mikrflex ta klyzmutė g.gif kam jie
Atsakyti
Sveikos, nestuke.gif !
Mes dar ligonineje... verysad.gif Gaunu 2 rusiu antibiotikus del sokinejancios temperaturos, su kuriais negaliu maitinti savo mazuliuko...Tai db nusitraukineju piena, o mazius turi gerti misinuka. Vaistus gausiu iki pirmadienio, tai savo maziu tik pirmadieni galesiu pradet maitint pati, jei neprates vaistu verysad.gif Tikiuosi, kad mes pakankamai lengvai grisim prie (.) unsure.gif Labai jau noriu namo, nes ziauriai pasiilgau savo didckio wub.gif
Cia AK susitinkam su Pumpule thumbup.gif Maciau jos mazuliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2013 01 26, 19:07)
Sveikos, nestuke.gif !
Mes dar ligonineje... verysad.gif Gaunu 2 rusiu antibiotikus del sokinejancios temperaturos, su kuriais negaliu maitinti savo mazuliuko...Tai db nusitraukineju piena, o mazius turi gerti misinuka. Vaistus gausiu iki pirmadienio, tai savo maziu tik pirmadieni galesiu pradet maitint pati, jei neprates vaistu verysad.gif Tikiuosi, kad mes pakankamai lengvai grisim prie (.) unsure.gif Labai jau noriu namo, nes ziauriai pasiilgau savo didckio wub.gif
Cia AK susitinkam su Pumpule thumbup.gif Maciau jos mazuliuka wub.gif

Vajej, Rota, o kas gi nutiko? unsure.gif Ar kažkokia infekcija ar čia komplikacija po CP? unsure.gif Ar mažiukas maitinamas ne iš buteliuko? unsure.gif

Laikykis, siunčiu glėbį linkėjimų kuo greičiau sveikti ir grįžti į namus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Istorija parasysiu veliau, per telefa labai nepatogu daug rasyti, o as isivaziuot megstu smile.gif
Musu nepaleido dar siandien sad.gif jau buvome susiruose... Bet mazius biski pagelto, o ir kazkokia infekciija rodo jo kraujukas, tai ryt pakartotini tyrimai ir tada ziuresim...

Tikrai smagu man su Rota susitikt, nors ir ne kokios tos aplinkybes, kad taip ilgai reikia toje ligoneje gulet!! O jos maziukas koks fainuoliukas, jau visai didckis!!!

Jausmas tai neatpasakojamas buti mama! Ir kaip fainai kad jus visa tai patirsit ar jau patiriat!!!

Beje Jakiunas, vakar oficialiai tapo skyriaus vedeju, vietoj Jurseno, tai tikrai jam su sveikata labai blogai sad.gif sveikatos jam!!!
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 27, 00:10)
Sveikutes,

Istorija parasysiu veliau, per telefa labai nepatogu daug rasyti, o as isivaziuot megstu smile.gif
Musu nepaleido dar siandien sad.gif jau buvome susiruose... Bet mazius biski pagelto, o ir kazkokia infekciija rodo jo kraujukas, tai ryt pakartotini tyrimai ir tada ziuresim...

Tikrai smagu man su Rota susitikt, nors ir ne kokios tos aplinkybes, kad taip ilgai reikia toje ligoneje gulet!! O jos maziukas koks fainuoliukas, jau visai didckis!!!

Jausmas tai neatpasakojamas buti mama! Ir kaip fainai kad jus visa tai patirsit ar jau patiriat!!!

Beje Jakiunas, vakar oficialiai tapo skyriaus vedeju, vietoj Jurseno, tai tikrai jam su sveikata labai blogai sad.gif sveikatos jam!!!

Pumpule nesijaudink, mano maziui irgi buvo gelta tai ligonineje teko dar dvi dienas pabuti, kol leliukas gulejo po lempa mirksiukas.gif O drauges maziukei kai pagimde irgi rado kraujuke infekcija ar kaz ka panasaus tai jai teko savaite praguleti ligonineje , nes mazei leido antibiotikus, bet viskas bus gerai, tuoj jau visi busit kartu namuciuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Rota, jezau tai kas gi jum nutiko ???? infekcija po CP ? kokiais buteliukais maziu maitini ? butu gerai turet Medelos, jie sunkiai traukiasi, pienas pats nebega, po ju neturetu buti sunku grizt prie (.) Laikykis ! isivaizduoju kaip emociskai sunku buti ne namie, o dar dickis visas issiilges....

QUOTE(Pumpule @ 2013 01 27, 00:10)
Sveikutes,

Pumpulyt, laikykites ir jus 4u.gif Labai nesijaudink, mums isejimo diena is ligonines irgi tas kraujukas toks ant ribos buvo, bet po pakartojimo jau viskas gerai buvo.Sake, kad taip vaikutis gali sureaguoti i gimima, visa pokyti ar kazkaip.... unsure.gif

O Jursenui aisku, irgi noretusi kalna sveikatos zmogui palinket...Zinau, kad serga labai sunkia liga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 27 sausio 2013 - 10:08
Kazkaip ramu sekmadieni namuciuose smile.gif

Rota, laikom kumstukus, kad viskas tau but gerai ir nuo pirmadienio galetumei pati maziuka maitinti ir kad kuo greiciau namucio griztumei

Pumpule, kaip tu, ar jau namuciuose?

As jau noriu gimdyt smile.gif bet kol kas nepanasu, kad tai vyktu artimiausiom dienom - nu gal po savaites... Bet dar pora nestuke.gif pries mane saraselyje, tai laukiu naujienu.
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2013 01 28, 00:54)
Kazkaip ramu sekmadieni namuciuose smile.gif

Rota, laikom kumstukus, kad viskas tau but gerai ir nuo pirmadienio galetumei pati maziuka maitinti ir kad kuo greiciau namucio griztumei

Pumpule, kaip tu, ar jau namuciuose?

As jau noriu gimdyt smile.gif bet kol kas nepanasu, kad tai vyktu artimiausiom dienom - nu gal po savaites... Bet dar pora  nestuke.gif  pries mane saraselyje, tai laukiu naujienu.

As dar ne sad.gif maziaus tyrimai geresni, bet nedaug, todel nutare dar stebeti ir ryte padaryti naujus.. Jei rezultatai geri - namolio!! Jau labai norisi! Tikiuosi ir Rota israsys!!!

Atsakyti