Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

jau viršūnių viršūnė. blink.gif
Atsakyti
PENKTADIENIO ŠVIESOFORAS

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif ŠAUNUOLĖSclap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Minguliux, Losera
Laikykitės ir rodikite pavyzdį kitoms.

bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif SUSIIMAM bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif
Gute444, Ryte1980
Atsakyti
Labas merginos gal zinot kam prisiduot penktadieni, nes dabar ir Nakte ir Indrepac?

Aciu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, savaitė žalia per savaitę -1.2 kg.
Man rodos sia savaitę jau Naktei prisidavinėjam.
Atsakyti
Labas rytas,

grįžtu po atostogų bardava-fioletava blush2.gif su +4 kg.
Bet geriau grįžt į vežias, nei ant savęs pykt kad atostogų metų leidau sau išragauti visą egzotiką. Nieko, susiimsiu ir nebeliks viso mano sukaupto turto.
Atsakyti
Labas rytas merginos,

Savaite zaliadar -1.4kg. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nauja bistro temute cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuodingoji_gebene: 26 balandžio 2013 - 11:15
QUOTE(Ryte1980 @ 2013 04 25, 20:10)
Labas merginos gal zinot kam prisiduot penktadieni, nes dabar ir Nakte ir Indrepac?

Aciu biggrin.gif

Laba diena,
prisiduodame Naktei.
Atsakyti
PENKTADIENIO ŠVIESOFORAS

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif ŠAUNUOLĖSclap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Gute444, Ryte1980
Merginos, Jūsų šaunūs rezultatai, laikykitės..
Atsakyti
Na ka merginos, manau pribrendau vel gryzti I dieta pas jus. Bent jau kg prasme nebegaliu daugiau... Bandziau pries savaite laikytis Mironovos-60 dietos, bet nieko nepavyko, reikia man konkretumo ir disciplinos, tad geresnio nieko uz chazana neradau. Perskaiciau dar karta dietos meniu, kad geriau isisavinciau ir pradeduo nuo sios dienos. Tik nelabai dabar suprantu kam siusti savo duomenis startinius? g.gif
Atsakyti
radau kad prisiduodam naktei, o stratinius siusti irgi Naktei ar Nuodingajai gebenei?
Atsakyti
Merginos, prisijungimo duomenis, prisidavimus siunčiate man į a.ž.

Kol kas atsiuntė tik dvi savo duomenis, o kitos kur?

Lentelę padarysiu pirmadienį, turiu daug daug mokslų...
Atsakyti