Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

QUOTE(migdolė @ 2013 04 05, 21:04)
aciu,jus man padejote labai.
o gal pasidalinsit ka valgot per zuvies diena?jokios skanios zuvies be juros lydekos ir pangasijos nera man, nors pastaroji sako ngerai valgyti isvis. Lasisa, ar tas upetakis- nusibodo, o ezero zuvies dabar sunkiau gauti zviezios.
Galima rukyta vartoti? arba gal kokiu spec.receptuku zinote zuvies dienai?

aš irgi neturėjau ir neturiu sulčiaspaudės. virš 30 kg ir dar n (gal 18?) kg numečiau obuolius tarkuodama bulvine tarke ir spausdama sultis per marliuką. mirksiukas.gif
iš pakelio sultis gerti galima, BET jei jei 100 proc natūralios, t.y. be cukraus.
jūros gėrybės, silkė ir t.t. tinka.
Atsakyti
As numeciau tiek nes pirma savaite ir organizmui sokas:) valgiau kokius 3 kartus daugiau negu dabar:) manau dabar viskas suletes, bet labai smagu ziuret i kitu rezultatus kiek jos jau numete, o as net negaliu pagalvot kad galeciau is vis sverti 80kg, tai buvo labai labai seniai:)
Atsakyti
Vel ilindau pasigrozeti rezultatais, ziuriu Misstika raudona ir su pliusu bet lentoj zalia biggrin.gif
Cia tokia motyvacijos rusi naudojat biggrin.gif Gal ir gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2013 04 07, 09:05)
Vel ilindau pasigrozeti rezultatais, ziuriu Misstika raudona ir su pliusu bet lentoj zalia biggrin.gif

doh.gif
prašyčiau be įronijos.... Susimaišiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2013 04 07, 09:05)

lotuliukas.gif pati pasiziurejau, jau ruosiaus rasyt,kas per paskatinimai biggrin.gif aplamai man tik sleptis reikia, ziauriai sunku... tease.gif
Atsakyti
QUOTE(MisssTika @ 2013 04 07, 16:51)
lotuliukas.gif pati pasiziurejau, jau ruosiaus rasyt,kas per paskatinimai biggrin.gif aplamai man tik sleptis reikia, ziauriai sunku... tease.gif

Laikykis, sunku tik pirmosios savaites, kol ieini i ritma. Paskui, kai matai rezultatus ir kai juos jauti darosi lengviau, t.y motyvacija dideja.
Atsakyti
QUOTE(Indrepac @ 2013 04 07, 16:33)
doh.gif
prašyčiau be įronijos.... Susimaišiau smile.gif

oi, nenorejau uzgauti 4u.gif
Atsiprasau blush2.gif
Man kazkaip linksmai pasirode mirksiukas.gif
Atsakyti
Kapricija, neužgavai, čia pajuokavau smile.gif
Pati nesuprantu.... Kelis kartus tikrinau ir abu kartus mačiau vietoj raudonos žalia. Matyt taip norėjau matyt smile.gif
Čia tau, MisssTika, avansu smile.gif
Nepavesk manęs mirksiukas.gif
Atsakyti
seniai šiknos bespardytos, tai ir raudonuojat. ir pavasaris neateina, nes jūs nežaliuojat.
jau įsivaizduoju vasarą ir dietininkę pajūryje:
user posted image
arba sėdėsit apsisiautusios skara, tipo šalta, tipo slepiat problemines vietas, o iš tikrųjų slepiat savo raudonas savaites dietoj.
arba nesisėdat ant plastmasinės kėdės, nes taip jums atseit nepatogu, o iš tikrųjų bijot ją sulaužyti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 07 balandžio 2013 - 18:04
QUOTE(Jurginė @ 2013 04 07, 18:01)
seniai šiknos bespardytos, tai ir raudonuojat. ir pavasaris neateina, nes jūs nežaliuojat.
jau įsivaizduoju vasarą ir dietininkę pajūryje:
user posted image
arba sėdėsit apsisiautusios skara, tipo šalta, tipo slepiat problemines vietas, o iš tikrųjų slepiat savo raudonas savaites dietoj.
arba nesisėdat ant plastmasinės kėdės, nes taip jums atseit nepatogu, o iš tikrųjų bijot ją sulaužyti.  ax.gif

blink.gif nu grynai as,kaip baisu blink.gif
ziema uztat ir nesitraukia,mums duoda sansa lasekus mest g.gif
Atsakyti
taip ir bus amžino įšalo žemė, nes raudonos ir raudonos.
Atsakyti
sveikos 4u.gif sav zalia, o man +300 taip ir nenubyrejo velykines dienos pliusas sad.gif zodziu liudna labai....galvojau po vakar varskiadienio bent 500 numesiu, bet tik 200 ukrito, o toki alki jauciau, vos nealpau, bet kentejau, na pikta labai ir nusivylusi esu ....aisku pati kalta nereikejo raudonoti, bet ne taip sirdi skaudetu jei svoris vietoje stovetu, o tai pliusa dabar taip sunkiai numetineju, iseinu 2 sav atostogu, nes kita ketvirtadieni ir sestadieni svesim maziaus gimtadieni, tai jauciu koki gabaliuka torto valgysiu, nenoriu buti dvi sav raudona, beto pabandysiu pakeisti meniu, nes su wc visai nedraugauja...o paskui grisiu ir iki birzelio jau kiek numesiu tiek ir bus ir iseinu i stabilizacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 12 balandžio 2013 - 05:02