Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Labas rytas,
Savaitė žalia. Bet jaučiuosiu labai ištynusi ir tik -400 gr doh.gif
Sunkiai pasiduoda visos nuodemės. Jurginė prašom viešo HELP. Reikia motyvacijos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

pagaliau ir pas mane svente biggrin.gif savaite zalia, buvo labia sunku vel grieztai laikytis bet rezultatas geras minus 1.6kg. Pereinu I antra etapa. Uz 1.5 menesio griztu gyventi I Lietuva, po 10 metu praleistu Anglijoj, tai dar reikia mesti ir mesti kg nes Lietuvoj galedavau nusipirkti tik batus ir salikus, I visa kita netilpau biggrin.gif

Sekmes naujokems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kitu merginu rezultatai labai skatina mesti svori, reiskia imanoma biggrin.gif

Gero savaitgalio visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ski @ 2013 05 24, 09:52)
Labas rytas,
Savaitė žalia. Bet jaučiuosiu labai ištynusi ir tik -400 gr  doh.gif
Sunkiai pasiduoda visos nuodemės. Jurginė prašom viešo HELP. Reikia motyvacijos  4u.gif

Jurginei pačiai reikia spyrio šiknon. intensyviai kalbuosi su savimi, jeigu pavyks, dėsiu ir jums moralą.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 05 24, 06:08)
Labas rytas,
savaitė žalia -1,5 kg, sveriu 70,5 kg.
Merginos o kaip su tom sriubom ir sultiniais? vakar pagalvojau, kad gal kaip uzsisaldau dalį daržovių taip užšsaldyti ir sultinio ar sriubos davinį? O ar nieko tokio jei mano sriubos ir sultinio dienos eis viena po kitos, tarkim sestadinį sultinys, sekmadienį sriuba? Ar tarp jų visgi turi būti tarpas?

Gute, nevirdavau aš ten to sultinio po kelias valandas, tiesiog sumesdavau geresnius kauliukus į greitpuodį ir kokią valandą pavirdavau. Toks sultinukas, net tirštas būna, kai atvėsta, virdavau tik vištienos sultinį, veždavausi į Kauną, nes ten neturėjau galimybės virtis tokių dalykų ir ką, man išlaukdavo kelias dienas, nereikia bijoti.
Kuo šviežesni produktai, tuo geriau organizmui. Nėra ką šaldyti čia, bet, aišku, gali bandyti jei kitaip neišeina.
ir tikrai rekomenduočiau eiti į kitą etapą, kad organizmas gautų įvairesnio maisto. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurginė @ 2013 05 24, 09:44)
Jurginei pačiai reikia spyrio šiknon. intensyviai kalbuosi su savimi, jeigu pavyks, dėsiu ir jums moralą.

Man geriausias spyris, tai kai pamatai skaičius, kurių jau kelis metus nesi mačiusi doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(Naktė @ 2013 05 24, 12:01)
Gute, nevirdavau aš ten to sultinio po kelias valandas, tiesiog sumesdavau geresnius kauliukus į greitpuodį ir kokią valandą pavirdavau. Toks sultinukas, net tirštas būna, kai atvėsta, virdavau tik vištienos sultinį, veždavausi į Kauną, nes ten neturėjau galimybės virtis tokių dalykų ir ką, man išlaukdavo kelias dienas, nereikia bijoti.
Kuo šviežesni produktai, tuo geriau organizmui. Nėra ką šaldyti čia, bet, aišku, gali bandyti jei kitaip neišeina.
ir tikrai rekomenduočiau eiti į kitą etapą, kad organizmas gautų įvairesnio maisto. 4u.gif

Papildyta:

Man geriausias spyris, tai kai pamatai skaičius, kurių jau kelis metus nesi mačiusi  doh.gif  doh.gif  verysad.gif

Į kitą etapą eisiu, kur as dingsiu, juolab kad ir taip jau savaitę vėluoju. Gerai pagalvojus, tai savaitgali man neproblema tą sriubą ar sultinį išvirti, tik vat at gerai dvi dienas iš eilės valgyt taip? Kazkur internet latybėse man rodos skaiciau, kaip negerai dvi saldzios vakarienės iš eilės taip ir su tom sriubom... bet dabar jau neatkasu... O dar gali but kad ir neskaiciau, tik pati taip sugalvojau doh.gif
Nu kaip bebutu rytoj sriuba thumbup.gif Tik neisirenku kokia cia sriubą virti.. noriu ir kopustu ir zirniu ir burokėlių.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 24 gegužės 2013 - 19:14
Labas visoms.
Na va, kad jau priemete i savo buri, tai ir informuoju: susipirkau siandien viska pagal sarasa, rytoj startuoju. biggrin.gif
Labai tikiuosi, kad su dideliu mano noru ir forumo pagalba kazkaip kazkas ivyks.
Pasitreniravau biggrin.gif vakar: issimatavau tuos gabalelius, misrainiu indelius ir zvengiau is Chazano, jo pasekeju ir saves tuos centimetrus ir gramus skaiciuodama... ale uztat radau pirkti duonos, kurios rieke tiksliai atitinka nurodymus/reikalavimus. Bet misraines tai man pasirode neitiketinai mazas kiekis indelyje schmoll.gif O mano apetitas kaip tik ir atsibunda vakarais. Reikes galvoti, kaip dienotvarke keisti, kad vakare butu daugiau uzsiemimo ir maziau liktu laiko apie maista svajoti...

Tiesa, pasidariau liniuote, nesu tikra, kad pavyko, taigi jeigu kas, pasitreniruosiu ir perdarysiu.
Sekmes visoms, gero savaitgalio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ego: 24 gegužės 2013 - 21:26
Labas sestadienio rytas 4u.gif
Ir iskart klausimas: kaip/ar pavyksta savaitgaliais ir per atostogas laikytis rezimo? T. y. jeigu darbo dienomis pusryciaujame, pvz., 9 val. tai ka, sestadieni reikia sokti is lovos, suvalgyti sumustini ir vel griuti miegoti? biggrin.gif As tai savaitgaliais tik apie pietus is lovos save ismetu lotuliukas.gif

Ir dar: vargstu su liniuote, taigi atsiprasau, ja idesiu veliau (jeigu pavyks teisingai ir su visa info padaryti) Jauciuosi tundra, kai susiduriu tokiomis uzduotimis. blush2.gif
Ir dar: kolei kas neturiu galimybes pasirupinti ukiniais reikalavimais, t. y. masazuokliu, druskomis ir pan., taigi pirmaja dietos savaite busiu tik pusine smile.gif schmoll.gif

Gero savaitgalio visoms
Atsakyti
QUOTE(ego @ 2013 05 25, 12:57)
Labas sestadienio rytas 4u.gif
Ir iskart klausimas: kaip/ar pavyksta savaitgaliais ir per atostogas laikytis rezimo? T. y. jeigu darbo dienomis pusryciaujame, pvz., 9 val. tai ka, sestadieni reikia sokti is lovos, suvalgyti sumustini ir vel griuti miegoti?  biggrin.gif As tai savaitgaliais tik apie pietus is lovos save ismetu lotuliukas.gif

Ir dar: vargstu su liniuote, taigi atsiprasau, ja idesiu veliau (jeigu pavyks teisingai ir su visa info padaryti) Jauciuosi tundra, kai susiduriu tokiomis uzduotimis. blush2.gif
Ir dar: kolei kas neturiu galimybes pasirupinti ukiniais reikalavimais, t. y. masazuokliu, druskomis ir pan., taigi pirmaja dietos savaite busiu tik pusine smile.gif  schmoll.gif

Gero savaitgalio visoms

Taip, būtent taip daugelis ir daro, kas miegoti mėgsta ilgėliau. Aš pusryčiauju 10val, man ir savaitgaliais pavyksta tuo metu atsikelti.
Liniuotė gerai įdėta.
Atsakyti
PENKTADIENIO ŠVIESOFORAS

user posted image

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif ŠAUNUOLĖSclap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Viliana, Ski, Losera, Gute444, Ryte1980
Laikykitės ir rodikite pavyzdį kitoms.

verysad.gif verysad.gif verysad.gif GAL VISTIK SUSIIMAM verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Indrepac, Brigita123
Atsakyti
laba diena,galit man gal ispirti i sedimaja,kad nustociau est ir pradeciau laikytis dietos?Atrandu vis daug neisrgauto maisto ir dieta tesiasi tik po kelias dienas sad.gif n
Atsakyti
Sveikos, pasidalinsiu savo ispudziais. Chazano dietos laikiausi pries kokius 5 metus, tada buvau numetusi 11 kg, gaila tik, kad jie po truputi sugrizo atgal:( o kadangi nera geresnes dietos uz sita, as vel laikausi nuo 04.28 ir jau netekau 5.5 kg., dziaugiuosi ir tikiuosi, kad uzteks kantrybes ir valios numesti dar bent 7 kg. Sekmes mergaites:) viskas imanoma kai to labai norim:)
Atsakyti