Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

QUOTE(Jurginė @ 2013 05 28, 17:39)
o ką skanaus namie turi?

Dar tiksliai nezinau kas yra,nes darbe dar.Vakar labai nieko skanaus nepirkau,bet jau visa diena svajoju apie torta,ot kokia as,tiesa? verysad.gif Bet turetu buti kokiu nors saldainiu,sureliu,cia kas man skanu.Noreciau labiau apie kumpio smoteli svajoti, ne torta.
Atsakyti
QUOTE(migdolė @ 2013 05 28, 17:42)
Dar tiksliai nezinau kas yra,nes darbe dar.Vakar labai nieko skanaus nepirkau,bet jau visa diena svajoju apie torta,ot kokia as,tiesa? verysad.gif Bet turetu buti kokiu nors saldainiu,sureliu,cia kas man skanu.Noreciau labiau apie kumpio smoteli svajoti, ne torta.

tai nusipirk pareidama patį saldžiausią riebiausią tortą ir atšvęsk paskutinę dieną. nuo rytojaus dieta. kitą tortą valgysi stabilizacijos proga.
aišku? vsio. ryt startuoji. gana žaisti. taip pasieksi ir 100.
Atsakyti
NAUJI NAMAI
Atsakyti
Vakar neradau laiko tortui suvalgyti,sunus atsitrenke i duris cili picoje ir suduzo,tai kiek streso buvo,bet siandien jau sumustini suvalgiau.
Atsakyti
labas 4u.gif
gal kas prisimena 4u.gif laikiausi kurį laiką dietos su jumis... po to teko stabdyti nes turėjau sveikatos problemų, kurios pasak gydytojo atsirado dėl per greitai numesto svorio, mano nuomone dėl neteisingai parinktų vaistų smile.gif ... išvada... sveikata vėl susitvarkė atitaikius tinkamą vaistų dozę, o noras pasiekti norimą svorį liko, taigi nusprendžiau grįšti pas jus jei priimsit biggrin.gif
siunčiau Naktei žinutę... bet negavau jokio atsakymo... tai nežinau ar ne ten pasiunčiau, ar netinku pagal standartus...
prisiduodu tada čia ir laukiu jūsų verdikto...
pradėjau dietą pirmadienį... svoris buvo 67,5 kg, siekiamas svoris 58 kg, ūgis 166 cm 4u.gif nuotraukos turėtų būti jūsų albume 4u.gif naujausią atsiųsiu jei priimsit 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Svarbiausiai, kad sveikata susitvarkė.
O kodėl tavęs gali nepriimti, juk laikaisi su mumus.
Atsakyti
QUOTE(Indrepac @ 2013 05 29, 13:31)
Labas,
Svarbiausiai, kad sveikata susitvarkė.
O kodėl tavęs gali nepriimti, juk laikaisi su mumus.

negavau atsakymo iš Naktės, tai nežinau patekau į sąrašus ar ne biggrin.gif bet dietos laikausi vistiek 4u.gif
Atsakyti
bet neigiamo atsakymo irgi negavai smile.gif
Atsakyti
tik as 4u.gif jau buvau pasigedus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2013 05 29, 15:51)
negavau atsakymo iš Naktės, tai nežinau patekau į sąrašus ar ne biggrin.gif bet dietos laikausi vistiek 4u.gif

užsiėmęs žmogus. mirksiukas.gif
varyk kg toliau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrepac @ 2013 05 29, 19:32)
bet neigiamo atsakymo irgi negavai smile.gif

jau gavau biggrin.gif teigiamą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*mable* @ 2013 05 29, 19:42)
tik as 4u.gif jau buvau pasigedus ax.gif

blush2.gif galvojau neprisimins niekas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 29 gegužės 2013 - 21:08
Labas visoms.
Liudnai jauciuosi: isiprasiau i sita tema su viltimi, gal pavyks, bet mano 'apsilimo' savaite liudnoka. Nelabai man tinka Chazanas - skrandi skauda, nes as paprastai duonos nevalgau, o cia reikia praktiskai kiekviena ryta, tai remuo taip sueme... verysad.gif ir mesos mano organizmui daugoka, ir zoles mazoka, ir vaisiu noriu... ir liekna buti noriu. Et, vienzo, tragiska savijauta. Taigi ryt dar normaliai, pagal forumo taisykles, neprisiduosiu g.gif dar savaite pabandysiu ne 100 proc. chazaniskai, gal apsipras organizmas.
Sekmes liekneti 4u.gif
Atsakyti