Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Labas vakaras, merginos,
savaitė praėjo o rezultatai tie patys... 3 prisiduodancios merginos iskaitant mane.... ajajajai... Rezultati lenteleje kalba uz save patys...
Saunuole Ryte ir Losera, as irgi pusiau saunuole blush2.gif g.gif user posted image
Atsakyti
kad lenteleje mano rezultatai nepakeisti. db svoris 76,5 ax.gif
Atsakyti
Atsiprašau, Losera, kažko nesužiūrėjau blush2.gif Pažadu pasitaisyt penktadienį 4u.gif
Merginos išeinu dietos atostogų iki ketvirtadienio t.y mano varškiadienio, nes tai ką dabar darau yra kažkokia prodija o ne dieta...
Viskas prasideda tvirtu pasiryžimu ryte, griuva kaip smelio pilis uzlieta vandeniu vos tik einu pro vyšnią, trešnę, avietes arba braškes... nu negana man tu 100 ar 130 gramų uogų per pietus, man norisi ju daugiau ir tada kai norisi, o ne tada kai galima... zodž, atsivalgysiu iki ketvirtadienio ir tikiuosi grizusi nebeklaidžioti.
Atsakyti
PENKTADIENIO ŠVIESOFORAS

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif ŠAUNUOLĖSclap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Losera
Laikykitės ir rodikite pavyzdį kitoms.

fitness3.gif fitness3.gif
Ryte1980

bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif SUSIIMAM bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif
Indrepac, Gute444

Papildyta:
Sveikos,
Labai atsiprašau, kad vėluoju. atostogauju šią savaitę, buvau be kompo.
Gute444, ateinantį penktadienį vėl neprisiduosiu. Bet nuo kito pirmadienio imu save į rankas.
Atsakyti
sveikos, kaip manot kokia priezastis, kad svoris nekrenta? anksciau jau laikiausi sios dietos ir krito gerai, bet daba ne, tik po varskiadienio buna minusas, tada kita diena pliusas, ir taip kratau viska iki kito varskiadienio ir po jo vel minusiukas, tai savaites rezultatai-siaip sau. Taip pirmyn-atgal labai erzina, o ir sunku laikytis, kai ledus slamscia aplinkui. verysad.gif
Ar galima duona su grudais- saulegrazom ir pan.? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nuit @ 2013 06 26, 21:27)
sveikos, kaip manot kokia priezastis, kad svoris nekrenta? anksciau jau laikiausi sios dietos ir krito gerai, bet daba ne, tik po varskiadienio buna minusas, tada kita diena pliusas, ir taip kratau viska iki kito varskiadienio ir po jo vel minusiukas, tai savaites rezultatai-siaip sau. Taip pirmyn-atgal labai erzina, o ir sunku laikytis, kai ledus slamscia aplinkui. verysad.gif
Ar galima duona su grudais- saulegrazom ir pan.? unsure.gif

orgnizmas įrašo kiekvieną dietą, kurios laikėtės. kad užsimirštų, reikia pusmečio bent. nekristi gali ir dėl ankstesnių dietų (pajunta badą, įjungia taupymo režimą), ir dėm mmm, ir dėl mėnulio fazės, ir dėl streso, kurį patiriate nerimaudama, ir dėl karščių (kaupia vandenį, nes jo gauna nepakankamai).
taip, galima tokios duonos.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2013 06 27, 13:34)
orgnizmas įrašo kiekvieną dietą, kurios laikėtės. kad užsimirštų, reikia pusmečio bent. nekristi gali ir dėl ankstesnių dietų (pajunta badą, įjungia taupymo režimą), ir dėm mmm, ir dėl mėnulio fazės, ir dėl streso, kurį patiriate nerimaudama, ir dėl karščių (kaupia vandenį, nes jo gauna nepakankamai).
taip, galima tokios duonos.

Aciu labai uz atsakyma, nes labai nerimauju, jau kirba mintis net apie kitos pasieskojima, bet tikriausiai kaip ivardijot ir karstis, pilnatis ir artejancios tos dienos gadina grazius skaiciukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuit @ 2013 06 27, 19:29)
Aciu labai uz atsakyma, nes labai nerimauju, jau kirba mintis net apie kitos pasieskojima, bet tikriausiai kaip ivardijot ir karstis, pilnatis ir artejancios tos dienos gadina grazius skaiciukus.  4u.gif

ir kuo arčiau fiziologinio svorio, tuo lėčiau krenta.
Atsakyti
Labas rytas,

Savaite raudona , -300 gramu.

Gero savaitgalio smile.gif
Atsakyti
PENKTADIENIO ŠVIESOFORAS

user posted image

Ryte1980

Atsakyti
MHM... VASARA, negaliu net bambėti ant neprisiduodančių nes pati tokia nuklydusi esu, o Tu, Ryte SAUNUOLĖ 4u.gif Šį penktadieni lauksiu daugiau prisiduodancių duomenų...
user posted image
Atsakyti
Labas rytas, koks grazus rytas, o kokie negrazus skaiciai svarstyklese nusvito schmoll.gif
savaitė žalia, bet nezinau koks minusas, nes praeita penktadieni nepasisvėriau, bet per etostogu savaitele valgiau netik uogu kiek norejau bet ir visokio kitokio maisto 'ne i temą' tai itariu, kad buvo pliusas bent kokie 500 gr. Na betkokiu atveju fiksuoju fiksuojuosi nuo uzpraeitos savaites tai butu +300 gr 68,6kg savaite žalia.
Kas sekanti prisiduoda?
Atsakyti