Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Labas rytas 4u.gif nu ka merginos iseinu i stabilizacija, kazkaip jegos mano isseko, kai tik baigiau maitinti pries du menesius ir nebejuda mano svoris stoviu vietuoje, na karts nuo karto + nukratineju, zodziu smile.gif numeciau 32 kg, o viso 44 kg tai dabar bandysiu islaikyti svori ir semtis jegu, su laiku pomazu numesti dar 8 kg 4u.gif

is jusu si karta neiseisiu, kaip padariau tai pries 5 metus, nes vel pasuksiu klystkeliais, reikia laikytis kartu smile.gif gal bus geda esti ir tai pades nugaleti mano apsivalgymu liga smile.gif

Atsakyti
Labas Viliana,

Rezultatai nuostabus, as stengiuosi sekti tavo pedomis, pasiekimas manau labia didelis tikiuosi ir toliau viskas bus gerai:) Busim grazios mamytes:)
Papildyta:
Labas rytas,

Mano savaite zalia, pameciau 2.8 kg sia savaite, jauciuosi nuostabiai, perku po truputi nauja garderoba:) Ir vyras pagaliau patikejo kad galiu, pats dziaugiasi kad jau netoli tikslo, ir atrodau kaip pries 8-9 metus kai susipazinom. O tai sakydavo tavo dieta prasideda pirmadieni ryta ir baigiasi ta pati pirmadieni vakare, vienu zodziu kol kas sita dieta man efektyviausia is visu laikytusi visa gyvenima.

Sekmes visoms ir gero savaitgalio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryte1980 @ 2013 06 07, 10:29)
Labas Viliana,

Rezultatai nuostabus, as stengiuosi sekti tavo pedomis, pasiekimas manau labia didelis tikiuosi ir toliau viskas bus gerai:) Busim grazios mamytes:)
Papildyta:
Labas rytas,

Mano savaite zalia, pameciau 2.8 kg sia savaite, jauciuosi nuostabiai, perku po truputi nauja garderoba:) Ir vyras pagaliau patikejo kad galiu, pats dziaugiasi kad jau netoli tikslo, ir atrodau kaip pries 8-9 metus kai susipazinom. O tai sakydavo tavo dieta prasideda pirmadieni ryta ir baigiasi ta pati pirmadieni vakare, vienu zodziu kol kas sita dieta man efektyviausia is visu laikytusi visa gyvenima.
Sekmes visoms ir gero savaitgalio biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

4u.gif saunuole kokia, taip ir toliau 4u.gif

o man matyt reikia laiko, nes kai tik baigiau maitinti ir nustojo man svoris judeti, o kad as zinociau, kad taip bus tai dar menesi pamaitinciau iki stabilizacijos biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Gute, pagalvoki kiek laiko jau laikaisi rėžimo, tai labai sunku. Vargina nuolatinė kova su mintimis apie maistą, priešinimasi jam. Natūralu, kad ateina ir kriziniai periodai, tik esmė tokia, kad nėra stebuklingo būdo numesti svorį ir paskui nededant pastangų jį išlaikyti. Lėčiau, greičiau krenta, tai normalu. Juk ne pirmasis mėnesis dietos ir organizmui reikia suprasti kas vyksta. 4u.gif
Jei nori,tai gali periimti lentelės darymą.

Merginos, tik Ryte, Dinka ir Viliana atsiuntė duomenis, kitos neketinat?
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos,atleiskit, kad veluoju. 4u.gif savaite zalia -0,5kg;)
Atsakyti
QUOTE(Naktė @ 2013 06 07, 14:33)
Labas,

Gute, pagalvoki kiek laiko jau laikaisi rėžimo, tai labai sunku. Vargina nuolatinė kova su mintimis apie maistą, priešinimasi jam. Natūralu, kad ateina ir kriziniai periodai, tik esmė tokia, kad nėra stebuklingo būdo numesti svorį ir paskui nededant pastangų jį išlaikyti. Lėčiau, greičiau krenta, tai normalu. Juk ne pirmasis mėnesis dietos ir organizmui reikia suprasti kas vyksta. 4u.gif
Jei nori,tai gali periimti lentelės darymą.

Merginos, tik Ryte, Dinka ir Viliana atsiuntė duomenis, kitos neketinat?
Papildyta:
user posted image
user posted image

ilgai jau laikausi 4 su trupuciu menesio, atrodo viska protu suvokiu, bet tas protas atsisako dirbti kai akys mato kokia porcija ledu...
Bet atrodo jau susigrazinau motyvacija, ne siandien skuduryne nciupau naija LOFT sviesia sukne uz 7 LT, ir reikia per (.)(.) susimazinti kokiais 3-4 cm, kad ji ant manes idealiai guletu, zut but noriu sia vasara ja pasipuosti bigsmile.gif
Tai sutarta. Merginos, kita savaite duomenis galite siusti man, kad jau Nakte man sia savaite avansu 1 kg nubrauke iki kitos savaites noreciau but is tikro ji numetusi.
Atsakyti
PENKTADIENIO ŠVIESOFORAS

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif ŠAUNUOLĖSclap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Losera, Ryte1980
Laikykitės ir rodikite pavyzdį kitoms.

fitness3.gif fitness3.gif
Dinka*

bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif SUSIIMAM bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif
Gute444, Indrepac

user posted image

Viliana sėkmės stabilizacijoje 4u.gif
Atsakyti

Primenu, kad nuo šiol duomenis siunčiate Gutei444 .
Atsakyti
Labas rytas,
savaitė žalia žalia (kaip toj dainoj Žalia žalia per visą dangų...) Per savaitę -1 kg pagaliau, siandieninis svoris 68,8 kg. Tikiuosi iki liepos 21 išeiti į stabilizaciją.
Ir duomenis lentelei man į AZ smile.gif
O gal kas zinote kiek braskiu galima suvalgyti per pietus? Jau pabodo obuoliai blush2.gif
Atsakyti
Galima 130 gramų.
Pagalvojau, kad galėjau tau -2kg įrašyti, gal būtų tada tiek nukritę? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktė: 14 birželio 2013 - 08:43
QUOTE(Naktė @ 2013 06 14, 09:42)
Galima 130 gramų.
Pagalvojau, kad galėjau tau -2kg įrašyti, gal būtų tada tiek nukritę? lotuliukas.gif

nebūtų ir tas kg nukrito tik todel, kad visa savaitę daug fiziskai dirbau, bet visa tokia išpampusi kai erke jauciuosi, gerai, kad nebeilgai taip bus.
O gal dar zinote kiek tresniu galima? turbut panasiai kaip vynuogiu 90 gr. nes jos saldzios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 14 birželio 2013 - 08:49
Apsirikau, braškių galima 100g, o su kauliukais uogų - 130g, tame tarpe ir trešnių blush2.gif . IV etape vėl svoris kris gerai.
Atsakyti