Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

Laurencija-kokį lagaminą sumeistravai thumbup.gif
Man ta žydrynė labai patiko,gėlytės smile.gif

Nu va ir mano kita suknutės interpretacija- vintažinė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 18 balandžio 2013 - 07:57
Man vis tavo nuotraukų didesnių norisi, nes detalių neįžiūriu biggrin.gif Žiūriu žiūriu ir nematau realiai kas per antspaudėliai viduje kampiniai sad.gif O suknutė visai efektingai atrodo, gal bandei paklostuot? Manau, kad labai fainiai būtų, jeigu garbanojasi popierius gerai. Aš pro tuos padėkliukus vis praeinu parduotuvėj ir galvoju, imt-neimt, iki šiol dar nepaimti hihihi.gif Beje, rėmelis labai patinka, čia medinis ar plokštele kirptas?

Dar klausimas visoms, gal jau kuri įsigijote naujų auksinių Spellbinders plokštelių ir jas su Cuttlebug naudojat? Jie savo tinklapyje rašo, kad Grand Callibur'ui reikia magnetinio kilimėlio, naudojant auksines plokšteles, o kaip su Cuttlebug? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 18 balandžio 2013 - 14:24
Grand Caliibur jų reikia, kad neslankiotų po visą plotą to magnetinio kilimėlio , o Cuttlebug puikiai jas naudoju ir be kilimėlio.
Atsakyti
QUOTE(gabiska @ 2013 04 18, 12:27)
Grand Caliibur jų reikia, kad neslankiotų po visą plotą to magnetinio kilimėlio , o Cuttlebug puikiai jas naudoju ir be kilimėlio.

Jėga, reiškia mažiau išlaidų bus, nes jau kuris laikas svaigstu dėl Radiant Rectangles ir Gold Elements
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 04 18, 12:19)
Man vis tavo nuotraukų didesnių norisi, nes detalių neįžiūriu biggrin.gif Žiūriu žiūriu ir nematau realiai kas per antspaudėliai viduje kampiniai sad.gif O suknutė visai efektingai atrodo, gal bandei paklostuot? Manau, kad labai fainiai būtų, jeigu garbanojasi popierius gerai. Aš pro tuos padėkliukus vis praeinu parduotuvėj ir galvoju, imt-neimt, iki šiol dar nepaimti hihihi.gif Beje, rėmelis labai patinka, čia medinis ar plokštele kirptas?

Dar klausimas visoms, gal jau kuri įsigijote naujų auksinių Spellbinders plokštelių ir jas su Cuttlebug naudojat? Jie savo tinklapyje rašo, kad Grand Callibur'ui reikia magnetinio kilimėlio, naudojant auksines plokšteles, o kaip su Cuttlebug? g.gif

Žinok,kad man su pavadinimais tai jau ne kas g.gif Negaliu pasakyt kas prie ko smile.gif
Neklostavau nieko,nes tuo pačiu ypu buvau dvi vienodas suknutes išsikirpus. O rėmelis čia iš lenkų,storas tvirtas kartonas iškirstas mirksiukas.gif

Gal mano blogas tau pagelbėtų? g.gif Įdedu ten kartais išsamesnių nuotraukų.Bet kažkaip keistai man gaunasi,nesuprantu kodėl- kai fotografuoju, toks kaip išgaubtas vaizdas gaunas.Lyg būtų viskas šleiva kreiva doh.gif Nu bet taip kreivai tai nėra biggrin.gif

Užeik pasižvalgyt po mano kūrybines pievas mirksiukas.gif Taip ir vadinas blogas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 18 balandžio 2013 - 14:51
Niu va, pažiūrėjau blog'e nuotraukikes, truputį didesnės, tai iškart linksmiau smile.gif Aš siūlyčiau nedaryt koliažo, o krauti atsikras nuotraukas, bent jau blog'e. Čia, jokiu būdu, ne priekaištas, tiesiog smagu visas smulkmenas iš tikrai arti pamatyt smile.gif
Atsakyti
Dar viena naujiena

Vyriškas atvirukas - lagaminas

MĖLYNA PAINIAVA

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nepraleidau progos įsigyti antspaudukus. Aišku vintažinius biggrin.gif Tad negalėjau antra diena praeiti ramiai pro šalį- baisiai niežtėjo nagus juos išbandyti. Tad pirmasis- su vyrišku siluetu "Sėkmės džentelmenas" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 21 balandžio 2013 - 12:15
ROŽINIS GIMIMAS

user posted image
user posted image
Atsakyti
Na ir mano paprastučiukas- žalias žalias

user posted image
Atsakyti
Star, tuos vyriškus antspaudus ne kartą mačius esu, labai man jie šaunūs smile.gif O dar jeigu tą manekeną nuspalvinus markeriais, tai išvis pasaka būtų, jau čia svaigstu, nes pati pabandyčiau biggrin.gif

Laurencija, kaip visada, gražios gėlytės biggrin.gif

Abi kaip susitarusios tą pačia formelę kirtimo naudojot biggrin.gif

Mano fronte kūryba sustojus, nes viešim Vilniuje, bet jau spėjau nusiaubti porą parduotuvių, užgriebiau popieriaus perlamutrinio ir visokių nėrinukų, jau nagai niežti, noriu išbandyt, bet visi įrankiai už jūsų marių sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 23 balandžio 2013 - 22:43
saunuoles Star ir laurencija81 4u.gif labai liuks
p.s laurencija81, tu turi kokia galerija ar FB ?
Atsakyti