Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(AstaM @ 2013 01 31, 16:03)
Vakar gavau tokį S, didintas: krūtinė 42, rankovė 63, ilgis 65.
Prie kūno malonus, sudėtis 37% viskozė, 35% nailonas, 28% merino vilna. Panasu, kad gerai nesiosis ir turetu nesivelti.
Siandien Natti nukovė tokį mažesnį man  ax.gif

Kokią spalvą turit? Labai ryškios jos? ax.gif
Atsakyti
Į Minnie kelnių temą... Gal kas turit jų 4 regular? Pamatuotumėt man klubus, kiek cm? g.gif mirksiukas.gif

Pasiėmiau aš 2 regular, tilpti telpu, bet norisi laisvesnių vos vos. Kaip manot, kiek cm sekantis dydis būna didesnis?

Ot prisipirkau per mažų kelnyčių... doh.gif , bet gražių... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2013 01 31, 19:27)
Į Minnie kelnių temą... Gal kas turit jų 4 regular? Pamatuotumėt man klubus, kiek cm? g.gif  mirksiukas.gif

Pasiėmiau aš 2 regular, tilpti telpu, bet norisi laisvesnių vos vos. Kaip manot, kiek cm sekantis dydis būna didesnis?

Su kokiais klubais jums norisi laisvesniu? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2013 01 31, 19:27)
Į Minnie kelnių temą... Gal kas turit jų 4 regular? Pamatuotumėt man klubus, kiek cm? g.gif  mirksiukas.gif

As kaip suprantu 0 tiktu iki 92-93cm,o 2 eina 93-96cm,ir toliau,nu kazkaip man taip susidare ispudys,gal ir nusisneku.
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 01 31, 21:30)
Su kokiais klubais jums norisi laisvesniu?  rolleyes.gif 4u.gif

Su 96 cm.

Kiek skaičiau tai visoms su panašiomis apimtimis 2 dydis gerai, man ir Cafe capri wool 2 dydis šiek tiek mažos. Tiek su Minnie, tiek su Cafe capri, labai aptempta ir įsirėžę šiek tiek. Nejauku taip.

Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2013 01 31, 20:11)
Kas link auksciau "kabanciu" minnie, tai imanomas triju cm atlenkimas.
As su 173cm. ugiu pirkau regular 00 dydi, tai ties klubais ir kojomis - idealiai, ilgio pritruko. Taciau siuveja atlenke 3 cm. thumbup.gif
Tikrai labai grazios wub.gif

Su kokiais klubais tiko 00 dydis?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 01 31, 21:36)
As kaip suprantu 0 tiktu iki 92-93cm,o 2 eina 93-96cm,ir toliau,nu kazkaip man taip susidare ispudys,gal ir nusisneku.

Galvoju, kad dar nuo kojų priklauso, nors jos pas mane nėra labai storos, normalios... rolleyes.gif Mano klubai 95-96 cm kažkur, su 2 dydžiu bijau sėstis, užtai norisi laisviau.

Na gal kas turit 4 regular, pamatuokit. 4u.gif Ar toks nepopuliarus dydis... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daubarė: 31 sausio 2013 - 19:45
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 31, 15:49)
ok ok.gif ilindau specialiai i skaiciukus paziureti, ar raso, koki dydi emiau, tai nera smile.gif  zodziu maziausia, berods skaiciukais ji ejo, tai 00 arba jeigu raidem, tai maziausia smile.gif
na zodziu gavus, parasysiu, kaip ten ir kas is tikruju mirksiukas.gif

gal galima tos suknytes nuorodą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2013 01 31, 20:41)

Su 88cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2013 01 31, 19:43)
Galvoju, kad dar nuo kojų priklauso, nors jos pas mane nėra labai storos, normalios... rolleyes.gif  Mano klubai 95-96 cm kažkur, su 2 dydžiu bijau sėstis, užtai norisi laisviau.

Na gal kas turit 4 regular, pamatuokit. 4u.gif  Ar toks nepopuliarus dydis... biggrin.gif

Taip,dar priklauso nuo liemens,ar klubai platus ar uzpakalis riestas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewutee @ 2013 01 31, 20:41)

as su 89 cm irgi 00 turiu, bet man per kojas tai siauresniu noretusi. reiks ir man siuvejai nesti kad dar kiek atlenktu, nes regular su 174 trumpokos. o 00 tall negamina doh.gif
Atsakyti
Daubare, jei pagelbėtų, galiu pamatuoti cafe capri in wool ir cafe capri in colorblock 4 dydį. Dar 4 dydį turiu HUTTON TROUSER IN PINSTRIPE SUPER 120S.
Atsakyti