Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Dideja @ 2013 02 01, 11:53)
Factory pas mane, be pamusalo smile.gif

Atsimenu, kad merginos temoj rase, jog tie medvilniniai prie pedkelniu limpa...kadangi as dar nedevejau, tai nezinau kaip bus su siuo, nes planuoju deveti ji i darba ir su pedkelnem ax.gif  smile.gif

Didėja, viskas aisku 4u.gif Lips prie kojyciu Jusiskis sijonukas ne maziau, zinokite... schmoll.gif
Ot, sumaste, medvilnes pamusala, nors imk ir pasikeisk doh.gif Kaip nesioti toki visa persisukusi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2013 02 01, 11:49)
Dideja, o pas Jus factory ar jcrew variantas?
Klausiu, nes lyg pamenu,kad factory jis be pamusalo (ar as klystu?), o jcrew- su medvilnes pamusalu. As sio rasto sijonuka medziojau labai ilgai, kol viena geros sirdies dama man jo neperleido wub.gif
Bet man su juo beda - pamusalas medvilninis, jis man siaubingai limpa prie koju (tiksliau, prie pedkelniu...) g.gif Nieko panasaus niekada nera buve su sintetiniais jcrew sijonu pamusalais... Ar tai reiskia,kad labiau vasarai tas sijonukas? Ar tiesiog reikia kaskart antistatiku save "apgaubt"? blink.gif

Turiu ir aš tokį Factory be pamušalo. Buvau pasipuošus porą kartų ir tik čia paskaičius supratau kas jam darosi laugh.gif
Kol stovi prieš veidrodį, pavaikštai po namus 5 metrus normaliai, o ilgiau dėvint kažkaip raukšlėjasi, lipa į viršų.
Nepaisant to tikrai superinis ir vertas kiekvieno lito. Man tinka 6 su 102 cm, 8 turėjau buvo laisvokas, taip, kad Ingakalbis tiks jums ramiai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaM: 01 vasario 2013 - 11:01
QUOTE(Chloja @ 2013 02 01, 11:57)
Didėja, viskas aisku 4u.gif Lips prie kojyciu Jusiskis sijonukas ne maziau, zinokite... schmoll.gif
Ot, sumaste, medvilnes pamusala, nors imk ir pasikeisk doh.gif Kaip nesioti toki visa persisukusi? doh.gif

As irgi pikta ant medvilninių pamusalu. Ka jie duoda? Ir kam juos siuva, nesuprantu.
Man teko keisti medvilninį pamusala Aveline dress in cotton cady, tai visai kitaip (žymiai gražiau) suknute gula, o tiksliau slysta.
Atsakyti
Ar sis megztukas plonytis?

http://factory.jcrew...p;bmUID=jNP22Mg

Su 86 cm per krutine turbut XXS imti?

aciuks.gif
Papildyta:
O kaip sios maikutes dydis? XXS tiktu su 86 cm per krutine?

http://factory.jcrew...~~~~~/40551.jsp
Papildyta:
Ir dar si kaip su dydziais? Ir kaip jos medziaga? Verta demesio?

http://factory.jcrew...~~~~~/91566.jsp
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2013 02 01, 12:03)
As irgi pikta ant medvilninių pamusalu. Ka jie duoda? Ir kam juos siuva, nesuprantu.
Man teko keisti medvilninį pamusala Aveline dress in cotton cady, tai visai kitaip (žymiai gražiau) suknute gula, o tiksliau slysta.

... manau, kad planavo, jog bus dewimi be pedkelniu... g.gif
dar l gerai, jei antistatiko po ranka nera - dregnomis, truputi muiluotomis rankomis per pedkelnes perbraukit - kuo puikiausiai nuims isielektrinima! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 01 vasario 2013 - 12:08
Prie gražesnių sijonukų man šis Talbots wub.gif http://www.talbots.c...erSale=cat90030 kam tinka 8 dydis, griebkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2013 02 01, 14:43)
Prie gražesnių sijonukų man šis Talbots  wub.gif http://www.talbots.c...erSale=cat90030 kam tinka 8 dydis, griebkit  4u.gif

Nėra to sijonuko. Aš jį jau ne kartą buvau užsisakiusi, įvairių dydžių, su mintimi, kad susisiaurinsiu, nes toks jis man gražus buvo. Ir kaina buvo jo dar be nuolaidos. Niekada parduotuvė jo neatsiunčia. Visada parašo, kad atsiprašome , bet nėra šio sijonuko, neapsižiūrėjome schmoll.gif
Atsakyti
Gavau kriausyte, tai XS'as man nesiojanciai S'a puikiai tiko 4u.gif taip pat labai patiko burbulinis snood'as, toks storas, mielas wub.gif siandien pasiemiau prie jo kepuryte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 02 01, 14:01)
Gavau kriausyte

kaip kriauses mezgimas? storas megztinis ar ne? nekanda?
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 02 01, 15:01)
Gavau kriausyte, tai XS'as man nesiojanciai S'a puikiai tiko  4u.gif taip pat labai patiko burbulinis snood'as, toks storas, mielas  wub.gif siandien pasiemiau prie jo kepuryte  wub.gif

O ar kriausyte patiko, kokie Jusu matmenai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 02 01, 14:01)
Gavau kriausyte, tai XS'as man nesiojanciai S'a puikiai tiko  4u.gif taip pat labai patiko burbulinis snood'as, toks storas, mielas  wub.gif siandien pasiemiau prie jo kepuryte  wub.gif

kokie jūsų matmenys? kaip pats megztukas? ax.gif ar patinka?
Atsakyti
Man irgi labai įdomu būtų kriaušės foto pamatyt bigsmile.gif

Šiek tiek vaizdinės medžiagos parodysiu:

Ūgis 178, išmatavimai: 90-75-96
Dryžuotasis tippis, dydis S. Nenešiotas. Džinsai Tall28, spalva light citron. Kaip jau sakiau, džinsai patiko, laukiu mažiau rėkiančios shallow sea spalvos.
user posted image ligt citron.

Burbulinis tippis, S dydis. Nešiotas, skalbtas, norėčiau didesnio, tiksliau gal ilgesnio.. verysad.gif
user posted image
Dirželis M dydis, ant liemens per didelis, tik į džinsus tinkamas. Fainas, bet nežinau ar priderinsiu kur g.gif
user posted image

P.s. čia ne deriniai, todėl ir be batų biggrin.gif
P.P.S. necituokit foto, norėsiu išimt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 01 vasario 2013 - 15:08