Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Temidė @ 2013 01 31, 22:30)
Daubare, jei pagelbėtų, galiu pamatuoti cafe capri in wool ir cafe capri in colorblock 4 dydį. Dar 4 dydį turiu HUTTON TROUSER IN PINSTRIPE SUPER 120S.

Pamatuokit, būčiau labai dėkinga. 4u.gif Turiu ir Cafe capri mažas (t.y. 2 dydį) nusipirkusi, būtų gerai žinoti 4 dydžio išmatavimus. Liemuo ir klubai cm rūpi.
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2013 01 31, 22:31)
Pamatuokit, būčiau labai dėkinga. 4u.gif 

Liemuo 40 cm, klubai~50 cm.
Atsakyti
panos gal kuri turi si grozi? nusipirkau,dabar bijau 8tukas kazi tiks klubam 52x2 liemeniui 42x2 blush-anim-cl.gif

user posted image

man taip sitie rastai patinka kad net silpna bet 10tuko neradau stveriau pirmiau nei dydi issiaiskinau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Vikce as jo irgi nemacius buvau kol i sale nebuvo ideta to rasto silkine palaidine, nuo to laiku net spirgu kaip man reik...

thalita lyg vadinas (galiu klysti nes nepamenu).

vat palaidinuke medzioju ebay dabar bet mazu dydziu yra bet man reik 10tuko.. nu niekaip arba kaina vos ne trizenkle tai jau per skaudziai kisenei

labai tikiuosi tilpti i vilnos 10tuka normaliai ilendu bet man vilna kanda negaliu kai diskomfortas nors menkiausias yra blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 01 31, 18:10)
drinks_cheers.gif tą patį pagalvojau, pamačiusi išmatavimus-sakyčiau, kad atitinka ax.gif Aš su 92 per krūtinę laukiu tokio M-uko parkeliaujant rolleyes.gif

Man su 88 per krūtinę laisvas ir per liemenį laisvas, bet jis gal toks turi būti?.. Prie sijono užsidėjau, tai toks apdribęs, man negražu. Vakar Natti XS nukovė drinks_cheers.gif
Jei manęs būtų klausus, sakyčiau, kad su 92 S imti 4u.gif

Apie šį kalbam.
QUOTE(Linutelia @ 2013 01 31, 20:18)
Kokią spalvą turit? Labai ryškios jos?  ax.gif

Turėjau vibrant flame - raudoną. Labai graži, ryški, bet ne iš tu elektrinių splavų. Laukio tokio paties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaM: 01 vasario 2013 - 09:13
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 01, 08:22)
panos gal kuri turi si grozi? nusipirkau,dabar bijau 8tukas kazi tiks klubam 52x2 liemeniui 42x2 blush-anim-cl.gif
man taip sitie rastai patinka kad net silpna bet 10tuko neradau  stveriau pirmiau nei  dydi issiaiskinau blush-anim-cl.gif

Manau, bus pats gazas.
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 31, 19:44)
gal galima tos suknytes nuorodą? 4u.gif

nebeturiu, pagavo man ja ir nebesaugoju nuorodos mirksiukas.gif
merginos, o cabernet minnie grazi spalva realiai? ar visos perkate ta karameline? (jeigu kuri turite 00R - siulykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 01, 09:22)

man taip sitie rastai patinka kad net silpna bet 10tuko neradau  stveriau pirmiau nei  dydi issiaiskinau blush-anim-cl.gif

as turiu panasaus paisley rasto , bet ne toki pati, turiu 4 dydi su 74/95 cm, tai klubus ciut pasiaurinti reikejo smile.gif
bet pats sijonas tai nerealus wub.gif labai laukiu siltu oru, kad pradeti deveti bigsmile.gif
va koks pas mane smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 01 vasario 2013 - 10:34
QUOTE(Ditele @ 2013 02 01, 10:43)
Nu,žiūrėsim, kai gausiu, kaip man bus-būt labai gaila, jei bus didelis ax.gif

Cia apie ji raso:
http://www.google.lt.../...um=1&itbs=1
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 01, 11:30)
as turiu panasaus paisley rasto , bet ne toki pati, turiu 4 dydi su 74/95 cm, tai klubus ciut pasiaurinti reikejo smile.gif
bet pats sijonas tai nerealus wub.gif labai laukiu siltu oru, kad pradeti deveti bigsmile.gif
va koks pas mane  smile.gif
user posted image

Dideja, o pas Jus factory ar jcrew variantas?
Klausiu, nes lyg pamenu,kad factory jis be pamusalo (ar as klystu?), o jcrew- su medvilnes pamusalu. As sio rasto sijonuka medziojau labai ilgai, kol viena geros sirdies dama man jo neperleido wub.gif
Bet man su juo beda - pamusalas medvilninis, jis man siaubingai limpa prie koju (tiksliau, prie pedkelniu...) g.gif Nieko panasaus niekada nera buve su sintetiniais jcrew sijonu pamusalais... Ar tai reiskia,kad labiau vasarai tas sijonukas? Ar tiesiog reikia kaskart antistatiku save "apgaubt"? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2013 02 01, 11:49)
Dideja, o pas Jus factory ar jcrew variantas?
Klausiu, nes lyg pamenu,kad factory jis be pamusalo (ar as klystu?), o jcrew- su medvilnes pamusalu. As sio rasto sijonuka medziojau labai ilgai, kol viena geros sirdies dama man jo neperleido wub.gif
Bet man su juo beda - pamusalas medvilninis, jis man siaubingai limpa prie koju (tiksliau, prie pedkelniu...) g.gif Nieko panasaus niekada nera buve su sintetiniais jcrew sijonu pamusalais... Ar tai reiskia,kad labiau vasarai tas sijonukas? Ar tiesiog reikia kaskart antistatiku save "apgaubt"? blink.gif

Factory pas mane, be pamusalo smile.gif

Atsimenu, kad merginos temoj rase, jog tie medvilniniai prie pedkelniu limpa...kadangi as dar nedevejau, tai nezinau kaip bus su siuo, nes planuoju deveti ji i darba ir su pedkelnem ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 01, 10:53)
Factory pas mane, be pamusalo smile.gif
Atsimenu, kad merginos temoj rase, jog tie medvilniniai prie pedkelniu limpa...kadangi as dar nedevejau, tai nezinau kaip bus su siuo, nes planuoju deveti ji i darba ir su pedkelnem ax.gif  smile.gif

Lips i virsu kaip pasiutes. As savo bepamusalius jau sudejus siuvejai, kad pamusala isiutu.
Atsakyti