Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Letali @ 2013 02 01, 18:08)
As siandien neatsilaikiau kainoms ir uzsisakiau is Factory velvetkes, buvo imete smelio spalvos Regular27 ir tik paskui pagalvojau kad greiciausiai jos man bus per trumpos  doh.gif  http://factory.jcrew...~~~~~/17397.jsp na bet kaip uz tokia kaina tai gal neuzsigules, parduosiu  smile.gif

Tai parasytas vidines siules ilgis, 33 inch.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 02 01, 22:22)
Aš irgi neparduosiu  wub.gif

... zinokit su tuo "kandimu" l idomiai. Pamenat, kai pries kaledas papirko merginos jewelered megstukus puosniusius? Ne viena mergina minejo, kad kanda. Ir man kai matawaus kando. O poto vilkejau ir ne karto nesijutau nepatogiai, nu nebekanda visai - prisijaukinau?! g.gif
Siand dar pasiemiau suknute silko vasarine Ella dress in garden floral.
Spalvos, silkas - super, ziauriai grazu ir pasiuvimas -krutine su visokiais vertikaliais "kaulais", kad gerai laikytus, medvilnes pamusalas prie krutines... zodz wub.gif wub.gif wub.gif
Bet blyyn, man 170 baigias 5cm virs kelenu, jais pasigirti negaliu, negraziai ziurisi. Turi but ilgesne arba trumpesne. Reix det i pardawima. Bet kuri turit dailius kelenus ar bent 165, tikrai werta demesio!
http://www.jcrew.com...~~~~~/85749.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 01 vasario 2013 - 22:05
Labiausiai iš visu JCrew man kanda šis megztukas

user posted image

Jei medvilniniai marškinukai po apačia, tai dar dar, bet jei šilkiniai, tai jau nekoks jausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 02 01, 22:48)
Tai parasytas vidines siules ilgis, 33 inch.

nepastebejau kazkaip doh.gif 4u.gif
bet tai taip suprasti kad visi dydziai vienodo ilgio pas juos g.gif na bet jei 33" tai man bus geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 02 01, 15:01)
Gavau kriausyte, tai XS'as man nesiojanciai S'a puikiai tiko  4u.gif taip pat labai patiko burbulinis snood'as, toks storas, mielas  wub.gif siandien pasiemiau prie jo kepuryte  wub.gif

as ir gavau,tik dydis man atitiko,nebuciau iskritus ir su M tikriausiai smile.gif mano S 90cm per krutine.
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 02 01, 19:07)
Būna juodas ir dryžuoti mirksiukas.gif

Aciu Ditele 4u.gif , gaila ner sviesaus vienspalvio

QUOTE(Linutelia @ 2013 02 01, 19:45)
Aš šiandien pasiėmiau kriaušės megztuką, fainas  wub.gif Vienintelis minusas, kad man jis kanda  unsure.gif Bet pats megztukas tai grožis  wub.gif

doh.gif del kandimo jau turbut nebenoriu as jo, kad ir koks grazus. O sakykit, gal kas zinot, tas su katinu ir prancuze irgi tokios pat sudeties kaip su kriause? ax.gif

ir dar noriu pagirti sita megztuka JCrew factory
user posted image
Gavau S, man nesiojanciai XS-S kaip tik mazesnis jau butu ni ni
Nezinau ko jis toks nepopuliarus, kazkaip niekas nepuole pirkti, ilgiausiai buvo visu dydziu su didziausia nuolaida g.gif , man jis labai mielas, graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 02 02, 00:49)
doh.gif del kandimo jau turbut nebenoriu as jo, kad ir koks grazus. O sakykit, gal kas zinot, tas su katinu ir prancuze irgi tokios pat sudeties kaip su kriause?  ax.gif

Kiek atsimenu, tai tokios pat sudeties ir tie ax.gif

Dar galvoju del kandimo..., gal kiek sumazintu praskalbus su kokia minkstinancia skalbimo priemone g.gif , nare Soffyyy labai gyre skalbikli Dreft, sake labai svelnus rubai buna smile.gif

Papildyta:
Merginos, ne viena jau gavusi, taigi nusifotografuokit kuri realiai su kriausyte ir idekit foto bigsmile.gif 4u.gif Del kandimo jau aisku...db idomu butu paziureti kaip tie dydziai smile.gif

As ta megztuka su kriause pirkau pacia pirma diena, kai ji ikele su nuolaida, bet dar negavau...gaila... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 02 vasario 2013 - 09:45
Pasirodau su kriaušyte wub.gif
Dydis XXS, nešioju XS. Po apačia užsidėjau perfect fit ilgom rankovėm ir labai gerai, nekanda niekas, liuks biggrin.gif wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 02 02, 13:33)
Pasirodau su kriaušyte  wub.gif
Dydis XXS, nešioju XS. Po apačia užsidėjau perfect fit ilgom rankovėm ir labai gerai, nekanda niekas, liuks  biggrin.gif  wub.gif

Gražu thumbup.gif nors aš tau pasakysiu, kad man tas tavo su širdele smelinis dar gražesnis biggrin.gif kažin, kodėl aš ano negaudžiau, kai buvo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 02 02, 14:35)
Gražu thumbup.gif  nors aš tau pasakysiu, kad man tas tavo su širdele smelinis dar gražesnis biggrin.gif  kažin, kodėl aš ano negaudžiau, kai buvo g.gif  biggrin.gif

Tas tai mano mylimiausias megztukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 02 02, 14:36)
labai tau jis tinka wub.gif

Ačiū blush2.gif 4u.gif
Bet palyginus dydį kriaušės ir heart me, tai kriaušės XXS didesnis nei ano ax.gif Bet abu tinka ax.gif
Atsakyti
Užmėtykit mane pomidorais, na, bet nekanda man tie kriaušės ir prancūzės megztukai schmoll.gif O man daug kas kanda - net tos cafe capri in wool g.gif Aišku aš po apačia visada kažką apsirengiu, bet kiti, pvz. tas kaspinukų kardiganas, ir pasivilkus kanda, o šitie ne schmoll.gif
Atsakyti