cia nuo blico jis ryskesnis,bet real nu ryskus ypac dienos sviesoje .. todel ir nzn ka daryt su ta tokia spalva idomia
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 02, 16:17)
cia nuo blico jis ryskesnis,bet real nu ryskus ypac dienos sviesoje .. todel ir nzn ka daryt su ta tokia spalva idomia
Man tai graži spalva, bet jau aišku, priderint sunkiau bent man asmeniškai būtų. O dar su raudona mano draugystė tokia banguota - tai patinka, tai nekenčiu, tai sau labiau pilko norėčiau

na niekaip.. va kas gaunas,pati geriau neisspaudziu sonas
rankove nuo pazasties 43
tarp pazastu 47x2
ilgis viso nuo pazasties 45cm

rankove nuo pazasties 43
tarp pazastu 47x2
ilgis viso nuo pazasties 45cm

Na, manau dydis man bus geras
Spalva mano irgi tokia tai nekenciama, tai megstama. Ziureisiu realybej kaip bus

Spalva mano irgi tokia tai nekenciama, tai megstama. Ziureisiu realybej kaip bus

vat as nzn irgi kaip man ta spalva... prie juodu kelniu negrazu.. prie sijonuko gal.. nzn jis toks kazkaip keistai mano akimis ryskus, nors pati ryskensiu megeja, vat idomu jei kuri L turi kaip ten ismatavimai... man ciut ilgio per rankoves noretusi, nors ne ilgakarnke matyt ant mesos pasitempia ir ilgio mazoka, nors as visada megstukus pasikeliu man idealu 3/4
zodziu kol kas dar nenesioju matysiu..mastau, gaila kad kai 40 buvo nenukautas buvo man kitos spalvos.. Troliukas L sake tures laukiu... nes 47x2 man su 102/104 papuliai lyg mazokas turetu but bet bijojau kad tippiai L amn laisvai kabo o as megstu va tokio prigludimo kaip sis kasmyrinis
zodziu kol kas dar nenesioju matysiu..mastau, gaila kad kai 40 buvo nenukautas buvo man kitos spalvos.. Troliukas L sake tures laukiu... nes 47x2 man su 102/104 papuliai lyg mazokas turetu but bet bijojau kad tippiai L amn laisvai kabo o as megstu va tokio prigludimo kaip sis kasmyrinis
QUOTE(kavamale @ 2013 02 02, 14:05)
Factory Charley sweater in floral, sakyciau dydziu didintas, deviu S, cia XS
http://factory.jcrew...p;bmUID=jM8cXNl

http://factory.jcrew...p;bmUID=jM8cXNl
Didintas sitas tikrai, as siandien gavau xs, nesioju xs-s, tai didokas,sakyciau s-m atitinka, nes per sonus didelis, krutinei b tinka kaip tik.
o sakykit sis geletas rimtai toks pablukes ar tik foto tokia? as laukiu tokio kardigano bet dabar mastau ar tikrai jis toks na ne ryskus
QUOTE(enura @ 2013 02 02, 00:49)
Aciu Ditele
, gaila ner sviesaus vienspalvio
del kandimo jau turbut nebenoriu as jo, kad ir koks grazus. O sakykit, gal kas zinot, tas su katinu ir prancuze irgi tokios pat sudeties kaip su kriause?
ir dar noriu pagirti sita megztuka JCrew factory

Gavau S, man nesiojanciai XS-S kaip tik mazesnis jau butu ni ni
Nezinau ko jis toks nepopuliarus, kazkaip niekas nepuole pirkti, ilgiausiai buvo visu dydziu su didziausia nuolaida
, man jis labai mielas, graziai atrodo 

ir dar noriu pagirti sita megztuka JCrew factory

Gavau S, man nesiojanciai XS-S kaip tik mazesnis jau butu ni ni
Nezinau ko jis toks nepopuliarus, kazkaip niekas nepuole pirkti, ilgiausiai buvo visu dydziu su didziausia nuolaida

As irgi sita tigrini nusipirkau,bet dar nespejau gauti, nesioju irgi xs-s, tikiuosi ir man tiks, labai laukiu

Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 02, 16:56)
o sakykit sis geletas rimtai toks pablukes ar tik foto tokia? as laukiu tokio kardigano bet dabar mastau ar tikrai jis toks na ne ryskus
Na jis nera isblukes,bet ir ner toks aki reziantis kaip parduotuvinej foto, normalios nerekiancios tos spalvytes,bent jau man jos super, mielai keisciausi kas turi xxs. Ominkstas,patogus nerealiai, nei vienas man taip is jcrew neprilipo kaip sis.
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 02, 16:50)
zodziu kol kas dar nenesioju
Labai gerai, mazu man prireiks

Tas geletas man grazesnis realybej. Nors ir intike grazus buvo, bet ijungiau stabdi megztiniams

Ir šito sijonuko su klubais apie 103 ir juosmeniu apie 74/75?

QUOTE(wetriuke @ 2013 02 02, 17:54)
Didintas sitas tikrai, as siandien gavau xs, nesioju xs-s, tai didokas,sakyciau s-m atitinka, nes per sonus didelis, krutinei b tinka kaip tik.
drisciau gincytis su jumis, M dydziui jis nei pro kur, as deviu gryna S, tai man jis kaip tik, jokiu budu mazesnio nenoreciau.
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 02, 15:56)
Manau pablukęs ir bus, marškiniai va ryškesni. Aš marškinius turiu šio rašto, man asmeniškai marškiniai gražiau nei megztukas gėlėtas žiūrisi...