Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

linutelia, o kokio tu ūgio esi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 02 vasario 2013 - 13:05
šiandien ir aš kriaušę pasiėmiau, tai man pirma mintis vos užsidėjus - kandžioja šiek tiek blush2.gif bet paskui kažkaip apsipratau ax.gif

linutelia, super thumbup.gif
Atsakyti
Factory Charley sweater in floral, sakyciau dydziu didintas, deviu S, cia XS
http://factory.jcrew...p;bmUID=jM8cXNl
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 02 02, 15:07)
Man tas gėlėtas koks negražus buvo jcrew puslapy, toks babckas, galvojau, kas jį pirkt gali.  blush2.gif Bet, Kavamale, realiai tikrai gražiai atrodo bigsmile.gif

va va, buvo kas pirko biggrin.gif biggrin.gif realiai jpo spalvos ryskesnes, sodresnes
Atsakyti
Linutelia, Kavamale wub.gif gražiai megztukai žiūrisi!

QUOTE(SaiMita @ 2013 02 02, 13:04)
šiandien ir aš kriaušę pasiėmiau, tai man pirma mintis vos užsidėjus - kandžioja šiek tiek  blush2.gif  bet paskui kažkaip apsipratau  ax.gif

linutelia, super  thumbup.gif

Kokį dydį? Pakomentuokit ar atitinka 4u.gif mane domina s ir xs, neapsisprendžiu kurio reikia...
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 02, 14:16)
Kokį dydį? Pakomentuokit ar atitinka  4u.gif  mane domina s ir xs, neapsisprendžiu kurio reikia...

S 4u.gif
na, aš sakyčiau, kad atitinka g.gif plius, jis man kiek trumpesnis pasirodė nei S dydžio tippis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 02 02, 15:00)
linutelia, o kokio tu ūgio esi?

164cm.

Aciu visoms wub.gif
Atsakyti
Linutelia, Kavamale, abi sauniai atrodot su megztukeliais 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2013 02 02, 14:19)
S 4u.gif
na, aš sakyčiau, kad atitinka  g.gif  plius, jis man kiek trumpesnis pasirodė nei S dydžio tippis  4u.gif

Imeskit ir Jus foto su kriausyte mirksiukas.gif 4u.gif
As laukiu XS su 90 cm...kazi, ar nebus siaurokas deveti ant marskinuku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 02 vasario 2013 - 13:44
Lauksim pasirodymo,nes as su 89 cm emiau xs ir galvoju ar mazokas nebus g.gif nors pushapu jokiu nenesioju lotuliukas.gif
Atsakyti
na as pameginau padaryt foto kasmyrinio burbuliuocio M
krutine 102/104 mano nelabai kas matosi..bet didesnio tikrai nenoreciau

user posted image
Atsakyti
Bet realybej jis nera toks skaudziai ryskus?g.gif
Atsakyti
Kaip įdomu būtų pamatyti foto visu ūgiu unsure.gif Ingakalni, gal galima M dydžio išmatavimus, svarbiausia ilgis ir per krūtinę ir pečius 4u.gif na ir dar rankovių ilgis būtų įdomu biggrin.gif
Atsakyti