Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Letali @ 2013 02 03, 18:29)
kazin ar i ploti ismatavima nesiskiria tall ir regular  g.gif

nedaug apie 0,5 cm. tik galim sakyti kad vienodi, as lyginu pagal ingredd duotus matmenukus tall 2 su savo regular tik is ilgio truputi ilgesnis ir is rankoviu, petuku dar nelyginau reiktu pasiziureti, jei ka per sale gaudysiu butinai tall2, bet as melyna arba juoda noriu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 03 vasario 2013 - 17:36
QUOTE(inga_ @ 2013 02 03, 17:54)
ne manau brangioji teks liepos vidurio palaukt, aš juodą turiu j.crew veliūrinį iš factory tą fainuolį rišamą su diržiuku wub.gif  wub.gif
aš pirkau su 30 off ir jums tas pats gavosi kainytė kiek mačiau mirksiukas.gif

o kaip tas su dirzeliu ir fainas? jis toks plonytis kiek suprantu, nes matau vis viena kita mergaite parduoda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 03, 16:52)
bus gerai jums drinks_cheers.gif  o man sakau norisi rankoviu ilgesniu, tai dabar palaikysiu spintoj kol pagausiu dar tik nesumastau koki tall 2 ar 0 eisiu ismatuoti savo, ne smaciau isparduotuveje ingridd yra idejusi ismatavimus usa2 tall tai rankoves gerai 62 cm. tai gal tall 2 imsiu, bet poppy  spalvyte blink.gif  nieko neturiu tos spalvytes, kazkaip as jos pribijau, mano festival blue, ir tai sviesus atspalvis man noretusi tamsesnio rasalo, bet siaip tikrai grazus  wub.gif

As taip pat turiu si svarkeli. Tai jis labai grazus ir man ta spalva - poppy nera tokia jau aki rezianti. Pirkau 4 tall, tai pamatavau su savo Hacking jacket in double-serge wool 4 dydziu, tai rankoves identisko ilgio. Keista gal nuo modelio priklauso, bet isivaizdavau kad tall turetu but ilgesnis g.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...29928/29928.jsp

Cia jo nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 03, 20:25)

As pirkau si poppy spalvytes wub.gif
http://www.jcrew.com...51758/51758.jsp
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 03, 19:25)

http://www.jcrew.com...~~~~~/51758.jsp
Atsakyti
QUOTE(shopomanija @ 2013 02 03, 19:02)
o kaip tas su dirzeliu ir fainas? jis toks plonytis kiek suprantu, nes matau vis viena kita mergaite parduoda  bigsmile.gif

jo jis plonytis, labai jau dedu išeigai, gražus kritimas veliūro wub.gif , tik diržiukas rišasi lengvai aukščiau liemens, kiek žinau ne visoms patinka, bet jid kaip aksesuaras, tik, tikrai duag kad giria kai šį švarkelį užsidedu, mano pirmasis pirkinys iš j.crew. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Idekit to su dirzeliu nuoroda.. bigsmile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 03, 19:33)
Idekit to su dirzeliu nuoroda.. bigsmile.gif  blush2.gif  4u.gif

aš neturiu tos nuorodos,nes jis iš senesnės kolekcijos, reikia nebent ebay žiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 03, 18:41)
aš neturiu tos nuorodos,nes jis iš senesnės kolekcijos, reikia nebent ebay žiūrėt mirksiukas.gif

Ne taip parasiau...foto... kad ir is interneto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 03, 19:42)
Ne taip parasiau...foto... kad ir is interneto  4u.gif

va radau nuorodą kaip atrodo jis
j.crew švarkiukas
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 03, 19:45)
Dekui 4u.gif  Matyt realiai geriau atrodo blush2.gif

va čia dar geriau matosi
j.crew švarkiukas
Atsakyti