Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

Gal reikia kuriai obuolinio tippio, gera kaina 4u.gif
http://www.ebay.com/.....200888022464
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 03, 15:09)
mergaites kaip nesiojasi tie veliuriniai svarkeliai ?  4u.gif

aš nesenai gavau, tai man norisi rankovių ilgesnių, nors manikenė irgi trumpoki, tai bandysiu gaudyt is tall 0 ar 2, šiaip kokybiškas tikrai, pas mane mėlynas, tai kas patinka, kad pūkelių netraukia smile.gif thumbup.gif bent jau spintoje kabant, tai manau turėtų dėvėtis gerai
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 03, 15:35)
aš nesenai gavau, tai man norisi rankovių ilgesnių, nors manikenė irgi trumpoki, tai bandysiu gaudyt is tall 0 ar 2, šiaip kokybiškas tikrai, pas mane mėlynas, tai kas patinka, kad pūkelių netraukia smile.gif  thumbup.gif  bent jau spintoje kabant, tai manau turėtų dėvėtis gerai

as nusipirkau Tall2 Poppy spalvos, bent pagal ismatavimus turetu but gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 03, 15:39)
as nusipirkau Tall2 Poppy spalvos, bent pagal ismatavimus turetu but gerai  g.gif

bus gerai jums drinks_cheers.gif o man sakau norisi rankoviu ilgesniu, tai dabar palaikysiu spintoj kol pagausiu dar tik nesumastau koki tall 2 ar 0 eisiu ismatuoti savo, ne smaciau isparduotuveje ingridd yra idejusi ismatavimus usa2 tall tai rankoves gerai 62 cm. tai gal tall 2 imsiu, bet poppy spalvyte blink.gif nieko neturiu tos spalvytes, kazkaip as jos pribijau, mano festival blue, ir tai sviesus atspalvis man noretusi tamsesnio rasalo, bet siaip tikrai grazus wub.gif
Atsakyti
O tu svarkeliu regular kokios rankoves? ax.gif Man tall per ilgos g.gif Jetau,toki grozi praziopsojau ax.gif Norejau pirkti isparduotuveje-bet pabijojau oranzines spalvos, tiksliau, ji netinka man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 03, 17:04)
as irgi visada galvojau kad man netinka oranzine, kol nenusipirkau kasmyrinio tee oranzines spalvos, labai grazi spalva, o svarkelio nesu gyvai macius sito, rizikavau  ax.gif

Kaip supratau jus uzsisaket taip pat, bet dar negavot?O kokiu spalvu dar ismeta?
Man dar idomu regular kokios rankoves, bet jei tall man gerokai ilgos,tai regular turetu buti geros..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 03, 18:13)
Kaip supratau jus uzsisaket taip pat, bet dar negavot?O kokiu spalvu dar ismeta?
Man dar idomu regular kokios rankoves, bet jei tall man gerokai ilgos,tai regular turetu buti geros..

as nusipirkau isparduotuveje mirksiukas.gif mano ugis 178 cm ir pagal mano turimus svarkelius tai Tall2 man turetu buti geras, na tureciau jau kita savaite gauti tai parasysiu tiksliau
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 03, 18:04)
na jo kai per trumpos tai jau nepridesi  verysad.gif
as irgi visada galvojau kad man netinka oranzine, kol nenusipirkau kasmyrinio tee oranzines spalvos, labai grazi spalva, o svarkelio nesu gyvai macius sito, rizikavau  ax.gif
tai gal galima tartis su pardaveju kad siustu kaip dovana  g.gif

na jos tokios yra trumpokos, pas manikene irgi trumpokos, man taip pat, kaip ta manikenei, net megztuka islenda ties kauliuku verysad.gif ax.gif as noreciau ilgesniu rankovu, bet cia neproblema svarbu peciai ir krutine gerai, jei ka ir tokiom rankovem eisiu

user posted image

jei ka eisiu taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif galvos kad taip turi buti bigsmile.gif tongue.gif
user posted image

Atsakyti
Inga, o koks jusu ugis? Gal galetumete rankove pamatuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 03, 18:18)

kai ant tu manekeniu tai viskas grazu biggrin.gif
nors as asmeniskai po svarkeliu nemegstu megstuku, nebent marskinukus, bet dazniausiai velkuosi kazka trumpom rankovem ar tippi koki tai jau tokios rankoves kazkaip nekaip ziuretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 03, 18:19)
Inga, o koks jusu ugis? Gal galetumete rankove pamatuoti? 4u.gif

va ka tik pamatavau 59 cm. tai nuo tall 3cm skirsis tai nemazai blink.gif blink.gif tai man dar ir atliktu ilgio, pas mane paltuko regular 4 yra 62 cm. puikiai tinka
tai va
mano ugus 167 cm. normalus regular
Papildyta:
QUOTE(Letali @ 2013 02 03, 18:21)
kai ant tu manekeniu tai viskas grazu  biggrin.gif
nors as asmeniskai po svarkeliu nemegstu megstuku, nebent marskinukus, bet dazniausiai velkuosi kazka trumpom rankovem ar tippi koki tai jau tokios rankoves kazkaip nekaip ziuretusi  g.gif

as tai irgi kazka lengvo deduosi, tai pas manikene megztukas, blink.gif ir matosi aiskiai kaip rankoves trumpos ax.gif tai va 3cm. skirtumas, tarp tall ir regular rankoviu, nemazai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 03, 18:26)
as tai irgi kazka lengvo deduosi, tai pas manikene megztukas,  blink.gif  ir matosi aiskiai kaip rankoves trumpos ax.gif  tai va 3cm. skirtumas, tarp tall ir regular rankoviu, nemazai blink.gif

kazin ar i ploti ismatavima nesiskiria tall ir regular g.gif
Atsakyti