Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(inga_ @ 2013 02 03, 20:08)
na jo sąrašiukas blink.gif , o aš pasigirsiu irgi gavau šalia metro ir lady paltuką, skiriasi jų kritimas, stovėjimas ir man regular4 tik tik lady, o metro su laisvumu,
laukiu ir aš juodo šito tongue.gif
paltukas

pasirodyk su lady paltuku, jis labiau platejantis ane?

o sitas laaabai grazus, deja mano asortimentas smarkiai susiaurintas kadangi su regular nerizikuoju, perku tik Tall doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 03, 20:09)
pasirodyk su lady paltuku, jis labiau platejantis ane?

o sitas laaabai grazus, deja mano asortimentas smarkiai susiaurintas kadangi su regular nerizikuoju, perku tik Tall  doh.gif

na mūsų ir ūgiai skiriasi brangioji, jūs, kaip mano draugė blink.gif blink.gif reikia 15 cm. kulno ir dar pritrūks ūgio lotuliukas.gif
na nelabai platėjantis, kai užsidėjau vyras enlabai suprato kuom jie skiriasi biggrin.gif neatkreipė dėmesio, kad lady daugiau liemenuotas tongue.gif
jei netingėsiu kokią dieną įmesiu foto, aš geriau OBAMOS dukrą įkelsiu iš inauguracijos, tikriausiai visos jau matėte tas foto smile.gif ax.gif su lady modeliukuuser posted image
user posted image
iš toliau foto

user posted image

jai čia kažkaip keliasi, man jai biški trumpokas dydis jaučiu koks regular biggrin.gif g.gif man jai ir rankovių norisi ilgesnių, idomu gal kas užskaitėte, kokį ji čia tą dydį vilki, man jai kabo tikrai
man norisi ir rankovių ir ilgio pas ją ilgesnio, kaip jums atrodo? mirksiukas.gif mirksiukas.gif

g.gif ax.gif user posted image

Atsakyti
Gal kuri nors galite pakomentuoti megstuka INSIDE-OUT FAIR ISLE SWEATER. Ar nera jis labai trumputis, bent foto taip atrodo. Ir ar atitinka dydis?

http://www.jcrew.com...~~~~~/14697.jsp
Atsakyti
QUOTE(Dowie @ 2013 02 03, 21:17)
Gal kuri nors galite pakomentuoti megstuka INSIDE-OUT FAIR ISLE SWEATER. Ar nera jis labai trumputis, bent foto taip atrodo. Ir ar atitinka dydis?

http://www.jcrew.com...~~~~~/14697.jsp

Nera jis visai trumpas, as neturiu, bet parduotuveje matavaus. Tai lyginant su mano kitais turimais, sakyciau apie 60 cm kazkur turetu buti g.gif O dydis sakyciau atitinka, na gal puse dydzio didintas, sakykim, jei megstate aptemptesnius. As asmeniskai merino ir vilnos nesioju S d., tai ir perku S d., nes po skalbimo siek tiek susitraukia, o ir megstu siek tiek laisvesnius 4u.gif Kai kitos parduodamos paraso didintas, na ne visi didinti, gi kitu tokie modeliai, kad neturi but aptempti.
Papildyta:
QUOTE(jolantaO @ 2013 02 02, 22:16)
minnie irgi kanda

Na as nepasakyciau, kad minnie kanda g.gif
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2013 02 02, 19:39)
nelabai fotogeniškas  blush2.gif
S dydis su 87cm krūtine. Vietos dar yra  ax.gif
user posted image

Man asmeniskai labai graziai, kai laisvokas yra. Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 04 vasario 2013 - 03:23
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 04, 09:47)
Sakai?Imciau ir su -25 off ax.gif Mano dydzio tik tas poppy belikes doh.gif

Aš poppy gavau, man labai wub.gif wub.gif wub.gif Norėčiau dar to tamsiai žalio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 02 04, 10:52)
Aš poppy gavau, man labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Norėčiau dar to tamsiai žalio  rolleyes.gif

O gal galite ideti nuotraukyte kaip ant jusu tas Poppy atrodo?beje koki dydi emete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 02 04, 10:52)
Aš poppy gavau, man labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Norėčiau dar to tamsiai žalio  rolleyes.gif

isparduotuveje zalias yra siandien idejo kazkas berods tall 4ar 6 jei kam tinka nepamenu tiksliai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 04, 10:47)
Sakai?Imciau ir su -25 off ax.gif Mano dydzio tik tas poppy belikes doh.gif

aisku palaukite nuolaidos, as taip pat laukiu noriu kito dydzio?
o koki jus zadate pirkti dydi? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 04, 10:00)
O gal galite ideti nuotraukyte kaip ant jusu tas Poppy atrodo?beje koki dydi emete? 4u.gif

Negaliu dabar nufotografuot, esu nefotogeniška po kojų venų operacijos 4u.gif
Ėmiau 2 regular, rankovytės tik tik, bet dar netrumpos, per liemenį platokas, bet užteks truputį kilstelt sagutes ir bus puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 02 04, 11:16)
Negaliu dabar nufotografuot, esu nefotogeniška po kojų venų operacijos 4u.gif
Ėmiau 2 regular, rankovytės tik tik, bet dar netrumpos, per liemenį platokas, bet užteks truputį kilstelt sagutes ir bus puikiai smile.gif

pas mane tas dydis yra regular2 man nieko liemuo, peciai thumbup.gif viskas gerai, tik va rankoves jau i trumpaja puse, koks jusu ugis? speju tada zemesne esate jei tankoves geros g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 04, 11:32)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ok.. einu kitos foto ieskoti smile.gif

va foto su zaliu smile.gif mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
Įkeliu saviškio realia foto biggrin.gif
user posted image
Vidaus spalva ne tokia kaip foto, ji siltesne, daugiau i smelio spalva panasi.
user posted image

Kai rasiau kad sio svarkelio rankoves vienodos su hacking 4 dydzio, tai sio visgi ilgesnes kokiais 2 cm, bet pats svarkelis trumpesnis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 03, 21:57)
jo jų taip liemenukai aukščiau, bet aš jo nejaučiu, kad man keltų ar kažkas blogai būtų, patiko wub.gif  wub.gif

nenorėčiau sutikti , kad liemuo aukščiau, aš su 170 cm turiu regular dydį ir man kaip tik . Tikrai labai fainas ir kokybiskas paltukas ir audinys geras, netraukia taip puku, tik as turiu juoda.
Papildyta:
QUOTE(Dowie @ 2013 02 04, 14:08)
Įkeliu saviškio realia foto  biggrin.gif
user posted image
Vidaus spalva ne tokia kaip foto, ji siltesne, daugiau i smelio spalva panasi.
user posted image

Kai rasiau kad sio svarkelio rankoves vienodos su hacking 4 dydzio, tai sio visgi ilgesnes kokiais 2 cm, bet pats svarkelis trumpesnis:

user posted image

o koki dydi kokioms apimtims emet, as laukiu 4 dydzio, tai bijau kad nebutu didokas, pas mane 90-72 cm ar jau man ieskot kito reikes? g.gif
Atsakyti