Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - V tema

QUOTE(auramba @ 2013 11 30, 12:47)
Spali pradejau gerti, tai jau antras menuo baigias ir minus 5kg yra.

Hm daugoka g.gif
Atsakyti
Sveikutes,stai ir as. Jau nuimti pleistrai nuo kruties ir skausmas atlego. Tik ,matyt,nervas uzspaude viena sona nuo strenu iki kulno. Tai kai atsikeliu,negaliu atsitiesti,tai slubciodama vaikstau susilenkus. Be nuskausminamuju negaliu uzmigti. Taip visa menesi beveik. O del metotrexsato vartojimo,mane pykino. Gal del skrandzio eroziju reagavo vaistas. Sugebejau istverti su leidziamais menesi,o su tabletemis puse metu beveik. Bet tai vienintelis vaistas,kuris padejo du metus apseitu tik su medrolio 5 mg..Jauciausi sveika ir jokio skausmo. Taciau slyktesnio vaisto nesu vartojus. Aisku, jei labai prisieitu,tai vel pradeciau ji gerti . O del svorio kritimo,tai numeciau 10 kg per menesi ne nuo plaqvenilio,o butent nuo metotrexsato. Kadangi,as visuose produktuose jausdavau saldziaruksti skoni ir nuolatini sleikstuli.
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 12 02, 02:12)
Aisku, jei labai prisieitu,tai vel pradeciau ji gerti . O del svorio kritimo,tai numeciau 10 kg per menesi ne nuo plaqvenilio,o butent nuo metotrexsato. Kadangi,as visuose produktuose jausdavau saldziaruksti skoni ir nuolatini sleikstuli.

Vou... 10 kg. doh.gif tai čia ir manekene jau galima bus patapti biggrin.gif
Dar neprisiverciu pradet gerti, bet ilgas pertraukas, manau, nelabai gerai daryti
Atsakyti
As kai darausi Rh visada yvertina teigiamas arba neigiamas, o ka daryt , kad yvertintu konkreciu skaicium,nuo ko cia priklauso , nuo laboratorijos ar siaip ko ? Gal kas zinot ? g.gif
Atsakyti
Ar gali iskraipyti ranku pirstus be dideliu skausmu .Kaip manot ? Parasykit prasau
Atsakyti
Dzeida,ejau fizioterapija kur rinkosi zmones,sergantys ivairiomis reumato formomis,tai sake,jog kai kurie nejuto skausmu.
Papildyta:
O kas liecia metotrexsata,tai jei daktarai patare,galima pabandyti,juk ne visiems vienodai pasireiskia vaistu poveikis
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 12 02, 22:48)
Dzeida,ejau fizioterapija kur rinkosi zmones,sergantys ivairiomis reumato formomis,tai sake,jog kai kurie nejuto skausmu.
Papildyta:
O kas liecia metotrexsata,tai jei daktarai patare,galima pabandyti,juk ne visiems vienodai pasireiskia vaistu poveikis

Dieve, kaip baisu , reiskia ymanoma....viskas galima,nes as pastebejau, kad du pirstai mano kinta....nenoriu nieko..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
baisi kancia laukia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeida: 02 gruodžio 2013 - 21:59
Tik be panikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Medicina eina į prieki, reiškias ateity tik geriau bus gydoma mūsų liga. Aišku, jei mes daktarų klausysim ir vaistus gersim.
ir svarbiausia optimizmas ir meilė sau........ Ir džiaugtis tuo ką turi gero dabar,.
Pavyzdžiui, juk dabar nėr dar labai jau blogai>tai kam verkt iš anksto.Va kai ateis bėda, tada verksim..... o dabar džiaugiamės gyvenimo duodamais trupiniais.

PVz. Ši savaitgali turėjau žiaurų priepuoli, nulėkiau pas daktara ir po jo tiesiai i dukru varžybas. Pasirėkavau, pasidžiaugiau su vaikais ir sveika.......... Šeip šia savaite daug lakstymo, daug talončiku visokiu, o ir dukrai galvos tomograma daryt. Va ko jaudinuos, tai kad dukrytei nieko nerastu......
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 12 02, 23:14)
Tik be panikos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Medicina eina į prieki, reiškias ateity tik geriau bus gydoma mūsų liga. Aišku, jei mes daktarų klausysim ir vaistus gersim.
ir svarbiausia optimizmas ir meilė sau........ Ir džiaugtis tuo ką turi gero dabar,.
Pavyzdžiui, juk dabar nėr dar labai jau blogai>tai kam verkt iš anksto.Va kai ateis bėda, tada verksim..... o dabar džiaugiamės gyvenimo duodamais trupiniais.
PVz. Ši savaitgali  turėjau žiaurų priepuoli, nulėkiau pas daktara ir po jo tiesiai i dukru varžybas. Pasirėkavau, pasidžiaugiau su vaikais ir sveika..........  Šeip šia savaite daug lakstymo, daug talončiku visokiu, o ir dukrai galvos tomograma daryt. Va ko jaudinuos, tai kad dukrytei nieko nerastu......

Kad tik viskas gerai butu dukrai .
Atsakyti
Ačiukas 4u.gif 4u.gif

Niu mergikės kur sulindot, bene sušalot. ax.gif

PS> aš šiandien mislyjau nagus nušalsiu, su viengubom vilnonėm pirštinėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,
aš įgyvendinu savo svajonę, kol dar galiu ir siuvu žaisliukus iš filco bigsmile.gif Plius daboju vaikus, vyresnėlė sirgo pusantros savaitės, ai visi sirgom iš tikrųjų, tai namai, maistai, vaikai, žaislai, įkišu nosį, bet kad nenoriu net nuotaikos gadintis ir rašyti nieko...
Po Santarų siuntė atgal į Šeškinės p-kos reumatologę su visų tyrimų rezultatais, kad spręstų dėl rimtesnių vaistų, tolimesnio gydymo ir stebėtų dėl RA. O ji man: kaži ko čia atėjai> O kodėl tave čia siunčia? Eik pas šeimos gyd. Sakau šeimos gyd. juk nepaskirs gydymo, gali tik pagal paskirtą rašyti receptus kas mėnesį. Na taip, bet kodėl tave pas mane atsiuntė, turėjo Santaruose ir žiūrėti, nes stebėjimas reiškia tyrimų kartojimas, būtent imunologinių, tai tik ten ir daro juos, dėl vaistų tai neskirs, nes pas mane matai viskas su klaustuku dar, todėl gerk hormonus ir vasarį ar kada ten pateksi rašykis į Santarus vėl. Va kaip gydo pas mus, viena pas kitą siuntinėja, o aš kaip ožka ir vaikštau sad.gif

Dėl šalčio, tai man šąla keliai, tą puikiai jaučiu, jau net sugalvojus nusimegzti kokius raiščius ant kelių ar ką.. Aišku įdomiai atrodys, kai visos kelnės gana aptemptos. lotuliukas.gif Robokopas lotuliukas.gif

Rimulėėė, linkiu kad viskas būtų tik gerai su dukrele 4u.gif
Atsakyti
OI robokope 4u.gif lotuliukas.gif megskis kelenikus ant viršaus kelniu. Mačiau kartelį, spalva palei batus lotuliukas.gif Ka darysi jei kelnės aptemtos doh.gif
Atsakyti