Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 11, 01:51)
aš turiu komiso parduotuvėlę, tai knygos- labai paklausi prekė, ypač senos vaikiškos ir ne tik, ar spec. literatūra ( ax.gif  ieškau Kapsuko raštų, gal tarp pomidoram skirtų yra ir toks pilnas rinkinys? ir rusų k. vadovėlių anų laikų visų klasių, praktiškai, arba bent iki 8)

Neparduodu aš knygų, aš tik perku iš visur ar kur suradus tysiu namo biggrin.gif Dar vienas hobis,tik nevalgomas.Nea,neturiu rusiškų vadovėlių,tik prancūziški ir Kapsukas tik vienas,dedikuotas komunistui seneliui a.a. ax.gif
Atsakyti
adija5 ,ar beužsisakėt lemputę augalams? kokie vertinimai?
Dar norėjau paklaust polikarbonatinių šiltnamių savininkių, kada praėjusiais metais susodinot pomidorus?
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2013 02 11, 08:28)
adija5 ,ar beužsisakėt lemputę augalams? kokie vertinimai?
Dar norėjau paklaust polikarbonatinių šiltnamių savininkių, kada praėjusiais metais susodinot pomidorus?

Balandzio pabaigoj, bet sildziau reikalui esant... tiesabuvo pirmas sezonas, tai gal siemet zeme bus maziau isalus g.gif

Mano maziai visi atkrito verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 vasario 2013 - 09:09
Tany, sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 11, 00:51)
pernai ir užpernai auginau Marmande VF, lygtais taip uvo parašyta ant pokelio, tai tikrai ne 2m, gal 1,5m, ne daugiau buvo. Skonis patiko, betvaisių- pusėtinai, norėjosu daugiau, pas mamą labiau jiems patiko, vedė gerai. Tas pats su St. Pierre

o kuris iš šiu mėsingesnis,gersnio skonio?o ūgis jų panašus?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 11, 10:07)
Balandzio pabaigoj, bet sildziau reikalui esant... tiesabuvo  pirmas sezonas, tai gal siemet zeme bus maziau isalus g.gif

Mano maziai visi atkrito  verysad.gif

o tamsaus mulčo neklojot+ agroplėvele nakčiai? su kuo šildėt?
Sveikit greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 10, 21:54)
Aciu uz patarimus, taip liko 4 mazi kaip dangciukai kokie, bet virsuj man islinde tu strypu nemazi galiukai, zodziu  lauksiu pagalbos griztancios is komandiruotes, jau aisku kad kazka supainiojau, bet siaip tai liuks bus prie balkono  duru pastatyt, geriau nei is tabureciu konstruodavau. Pomidoru dar nesejau, man peranksti, net tie mazieji ,

Prašom 4u.gif Man atrodo atvirkščiai įdėjote strypus, nes viršuje tai niekas pas mane neišsikišo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2013 02 11, 10:26)
o tamsaus mulčo neklojot+ agroplėvele nakčiai?  su kuo šildėt?
Sveikit greičiau  4u.gif

su elektroniu atgyvenusiu sildytuvu... nieko neklojau ir nedengiau, siaudais mulciavau bet truputeli veliau
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 11, 09:07)
Mano maziai visi atkrito  verysad.gif

Linkiu greičiau pasveikti ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2013 02 11, 10:23)
o kuris iš šiu mėsingesnis,gersnio skonio?o ūgis jų panašus?

ūgiai tai panašūs, gal st. pierre aukštesni , gal per sprindį gerą ir smulkesni vaisiai. Dėl skonio tai nepasakysiu dabar, nepamenu visiškai. Kažkaip menasi kad marmande labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 11, 11:55)
Prašom  4u.gif Man atrodo atvirkščiai įdėjote strypus, nes viršuje tai niekas pas mane neišsikišo  g.gif

Matau, kad kazka ''prichimicinau'', bandysiu gal snd. isnaujo.
Atsakyti
mergaites,siemet zadu savo siltnami truputi pasildyt,bet issigandau,paskaicius,kad ponidorai labai bijo dumu(turiu katila,tik kartais jis is pradziu dumus leidzia ,kol kaminas ikaista) bijau ,kad galiu prazudyt pomidorus
Atsakyti