Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Lusasita @ 2013 02 11, 16:02)
o as vakar lengva shoka apturejau  doh.gif
nuvaziavom savo sodelio paziuret...  pernai nenudengem savo lankinio siltnamio 9 plevele tokia jau vargana, sakom dar metus atlaikys , tai nedengiam... nuvaziuojam... visas siltnamis iluzes... matyt daug sniego buvo, neatlaike  doh.gif  doh.gif  biski susinervinau...  nu bet planas rudeniui buvo nauja nelankini statyt tai mamtyt tik pasistumejo statymas i pavasari... beda ta, ar spes man MB sussisukt ir pastatyt ta gargara iki sodinimo  doh.gif  blink.gif

Matai mirksiukas.gif , nėra to blogo, kas neišeitų į gera smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2013 02 11, 21:07)
Komisas.. knygos.. ligos.. vos ne du puslapiai.. unsure.gif kas čia dabar??? Pomidorus dar auginat kuri nors? g.gif

Aš nebeauginu ax.gif Jau daugiau kaip savaitė į darbą neinu, o ten pasėjau blush2.gif Jei bus kantrūs, grįžus rasiu gyvus, kolegės žadėjo palieti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 02 11, 22:07)
Komisas.. knygos.. ligos.. vos ne du puslapiai.. unsure.gif kas čia dabar??? Pomidorus dar auginat kuri nors? g.gif

Ruošiamės, tariamės...... nepyk........... cool.gif
Atsakyti

reikia dazniau ateiti tvarka padaryti wink.gif
Atsakyti
kas čia dabar??? Pomidorus dar auginat kuri nors? g.gif

kokius pomidorus? mastau.gif

Mezgam, skaitom, retsykiais dirbam.. žiema už lango smile.gif
Atsakyti

na nepyk, bet dar anksti, o ir gundymai sėklomis pagaliau aprimo, tai nors nervas nejama, savas vis padėlioju, pastumdau, bet sėt dar neskubu- valią ugdau ( 4 ar 5 sėkliukes boney m įkišau, bet dar nedygsta g.gif ). tep kad ramiai po darbo mezgimais ir kitokias amatais užsiimu, dabar pvz- nuotraukas tvarkau senų žurnalų, bo reik įkelt internetan- nu kiek naujo sužinai žmogus blink.gif atrodo- neseniai atsirado prekybcentriuose, o , pasirodo jau 1969m buvo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 11 vasario 2013 - 21:47

Pomidorininkes rūpesčiai prispaudė doh.gif O šiaip tai aš auginu, gal kokią dieną papozuos mano augintiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 11, 21:48)
Pomidorininkes rūpesčiai prispaudė  doh.gif

nu realiai tai juk ir indukus reikia pasiruošt, ir žemes išsirinktt- studijavimo belenkiek net nepradėjus žemės čiupinėt cool.gif
Atsakyti
vasario 6 d, pasejau esmeralda, siandien radau jau kilpute bigsmile.gif kaip greit isdygo.
Laukiu nesulaukiu 20 dienos, cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 11, 21:56)
nu realiai tai juk ir indukus reikia pasiruošt, ir žemes išsirinktt- studijavimo belenkiek net nepradėjus  žemės čiupinėt cool.gif

Aš jau galima sakyti baiginėju vazoniukus, indukus ruošti. Na tik didieji vazononai kažkur tušti lauke mėtosi ir keli rūsyje su jurginų gumbais. Ir žemės užsipirkus pradžiai tikrai užteks, ir jau tiek prisičiupinėjau žemės ir sėklų, kad visa palangė su stelažiuku pilnut pilnutėlė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 11 vasario 2013 - 23:10
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 12, 00:09)
Aš jau galima sakyti baiginėju vazoniukus, indukus ruošti. Na tik didieji vazononai kažkur tušti lauke mėtosi ir keli rūsyje su jurginų gumbais.  Ir žemės užsipirkus pradžiai tikrai užteks, ir jau tiek prisičiupinėjau žemės ir sėklų, kad visa palangė su stelažiuku pilnut pilnutėlė  doh.gif

Oho, as perkonstravau stelaza, dabar liuks ir nejuda ir nesiot galiu nesubyra, jau sudeliojau kaika, geles nuo palangiu, laisvinu vieta pomidorams ir ciliams.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 11, 23:47)
Oho, as perkonstravau stelaza, dabar liuks ir nejuda ir nesiot galiu nesubyra, jau sudeliojau kaika, geles  nuo palangiu, laisvinu vieta pomidorams ir ciliams.

Sakiau, kad stabilus jis turi būti drinks_cheers.gif Pas mane dar viena lentyna neišpakuota, bijau kad jei išpakuosiu ir surinksiu greit ją užpildysiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 12, 00:55)
Sakiau, kad stabilus jis turi būti  drinks_cheers.gif Pas mane dar viena lentyna neišpakuota, bijau kad jei išpakuosiu ir surinksiu greit ją užpildysiu  doh.gif

As laukiu geru dienu sejimui irgi paruosta beveik viskas ir indelai ir zemes, tik reikia dar oro gero sauleto.Ai, dar noriu paklaust o kiek kainuoja atsisiuntimas is UK ir per kiek laiko ateina siuntinukas/
Atsakyti