Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vaida39 @ 2013 02 11, 14:59)
mergaites,siemet zadu savo siltnami truputi pasildyt,bet issigandau,paskaicius,kad ponidorai labai bijo dumu(turiu katila,tik kartais jis is pradziu dumus leidzia ,kol kaminas ikaista)  bijau ,kad galiu prazudyt pomidorus

ziurint kiek tu dumu butu,dumai eina pirmiausia i virsu ,tai jei duris atidarysit kol isivedins,pomidorai kaip ir negaus tu dumu,jei juos zemai laikysit.As pernai sildziau su dujiniu sildytuvu,sunaudojau 2 balionus,vienas dalykas brangu kitas ,vistiek yra zeme salta ir pomidorai nesijaute gerai lotuliukas.gif Jei jus planuojat laikyti nesusodintus i zeme , o indeliuose tada viskas saunu,daug sviesos , daug silumos. sekmes.
Atsakyti
aciu visiem uz linkejimus blush2.gif mes dar laikomes, vilties neprarandu, nors tikrai nelenga 2 is 3 vemia doh.gif temp virs 38 soka, kitas pats didziausias, tai palyginus lengvai... kad tik as neatkrisciau, nes ir keistai jauciuosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 11, 15:54)
ziurint kiek tu dumu butu,dumai eina pirmiausia i virsu ,tai jei duris atidarysit kol isivedins,pomidorai kaip ir  negaus tu dumu,jei juos zemai laikysit.As pernai sildziau su dujiniu sildytuvu,sunaudojau 2 balionus,vienas dalykas brangu kitas ,vistiek yra zeme salta ir pomidorai nesijaute gerai  lotuliukas.gif Jei jus planuojat laikyti nesusodintus i zeme , o indeliuose tada viskas saunu,daug sviesos , daug silumos. sekmes.

as galvoju gal balandzio vidury susodint i siltnami,gal zeme jau bus isilusi,gal perkasiu keleta kartu,nezinau dar. o mano katilas tai toks speialus bulvems virt,i ji telpa 100l ,o po apacia pakura,as ji jau ivilkau i siltnami.viriau bulves,tai temperatura pakilo iki 25 laipsniu,bet siltnamyje dar vejai svilpauja,dar vienas klausimelis,ka manot apie burbuline plevele.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 11, 15:58)
aciu visiem uz linkejimus  blush2.gif  mes dar laikomes, vilties neprarandu, nors tikrai nelenga 2 is 3 vemia doh.gif  temp virs 38 soka, kitas pats didziausias, tai palyginus lengvai... kad tik as neatkrisciau, nes ir keistai jauciuosiu  blush2.gif

Ar negalvoji apie ligonine, yra pavojinga kai atkrenta.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 11, 15:58)
aciu visiem uz linkejimus  blush2.gif  mes dar laikomes, vilties neprarandu, nors tikrai nelenga 2 is 3 vemia doh.gif  temp virs 38 soka, kitas pats didziausias, tai palyginus lengvai... kad tik as neatkrisciau, nes ir keistai jauciuosiu  blush2.gif

oi ,didziausia uzuojauta,linkim kuo greiciau pasveikti.Mano tik viena paluzus buvo ir tai nelengva.Stiprybes,ai o pas daktarus ar rodotes ar ne ?
Papildyta:
QUOTE(vaida39 @ 2013 02 11, 16:01)
as galvoju gal balandzio vidury susodint i siltnami,gal zeme jau bus isilusi,gal perkasiu keleta kartu,nezinau dar. o mano katilas tai toks speialus bulvems virt,i ji telpa 100l ,o po apacia pakura,as ji jau ivilkau i siltnami.viriau bulves,tai temperatura pakilo iki 25 laipsniu,bet siltnamyje dar vejai svilpauja,dar vienas klausimelis,ka manot apie burbuline plevele.

balandzio viduryje ,gal jau ir gerai,jau jei pavasaris siltesnis buna jau gana silta.Oapie burbuline plevele neteko nieko girdeti .
Atsakyti
o as vakar lengva shoka apturejau doh.gif
nuvaziavom savo sodelio paziuret... pernai nenudengem savo lankinio siltnamio 9 plevele tokia jau vargana, sakom dar metus atlaikys , tai nedengiam... nuvaziuojam... visas siltnamis iluzes... matyt daug sniego buvo, neatlaike doh.gif doh.gif biski susinervinau... nu bet planas rudeniui buvo nauja nelankini statyt tai mamtyt tik pasistumejo statymas i pavasari... beda ta, ar spes man MB sussisukt ir pastatyt ta gargara iki sodinimo doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 11, 15:18)
Ar negalvoji apie ligonine, yra pavojinga kai atkrenta.

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 11, 15:46)
oi ,didziausia uzuojauta,linkim kuo greiciau pasveikti.Mano tik viena paluzus buvo ir tai nelengva.Stiprybes,ai o pas daktarus ar rodotes ar ne ?
Papildyta:

balandzio viduryje ,gal jau ir gerai,jau jei pavasaris siltesnis buna jau gana silta.Oapie burbuline plevele neteko nieko girdeti .

Kol kas dar ne...nes pati pradzia.. . Ir taip kreivai I mane ziuri, kai tik pakilus temp iskartpas gyd. Tai dabar laikausi, stengiausinepanikuoti...siandien sunkiausiam lygoniui pirma diena...maziausias, tai ka tik net pavalge, panasu, kad ir temp nebeturi.... vidurinelis, po paracetamolioir dar neveme, tik jam temp nukrito tik iki 37,7 ir vel kila.... bet tikiuosi nebevems,, nes labai jaubaisu buna... vos susilaikau, nelekt I ligonine... bet ten dar daugiaubacilu pasgausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 vasario 2013 - 17:02
Bet tu nors skambiniesi konsultuojiesi su daktarais, tas vemimas nieko gero, skambink i greitaja ar kur ur klausinek apie tai.[COLOR=orange]Kodel as taip nerimauju, esu praradus anukeli panasiom aplinkybem. na linkiu svaikatos visiems ir maziems ir dideliems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 11, 18:29)
Bet tu nors skambiniesi konsultuojiesi su daktarais, tas vemimas nieko gero, skambink i greitaja ar kur ur klausinek apie tai.[COLOR=orange]Kodel as taip nerimauju, esu praradus anukeli panasiom aplinkybem. na linkiu svaikatos visiems ir maziems ir dideliems 4u.gif

Jo siandien buvau pas daktare. Rytojvel eisiu. Jei negeres tempsiuos vaikus.Kol kas panasu I gripa. Jau pradeda koseti potruputeli.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 11, 21:15)
Jo siandien buvau pas daktare. Rytojvel eisiu. Jei negeres tempsiuos vaikus.Kol kas panasu I gripa. Jau pradeda koseti potruputeli.

Sveikatos jums visiems, o tau, dar ir stiprybės.
Merginos, žiūriu į sėjos kalendorių, geriausios dienoa pomidorams-kovo 20-21, tai sėklų merkims(brinkinimas) tą dieną, ar jau su uodegėle sėklytės pagudymas į substratą?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 02 11, 20:44)
Sveikatos jums visiems, o tau, dar ir stiprybės.
Merginos, žiūriu į sėjos kalendorių, geriausios dienoa pomidorams-kovo 20-21, tai sėklų merkims(brinkinimas) tą dieną, ar jau su uodegėle sėklytės pagudymas į substratą?

Guldom į žemę tą dieną 4u.gif o prieš tai norim mirkom, norim ne smile.gif
Atsakyti
Komisas.. knygos.. ligos.. vos ne du puslapiai.. unsure.gif kas čia dabar??? Pomidorus dar auginat kuri nors? g.gif
Atsakyti