Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2013 02 12, 04:58)

Jolituxxx,ką tu ten taip taip štabeliuoji ant tų palangių blink.gif ?

Čilius, paprikas, vazoninius ir žemaūgius pomidorus, petunijas, vazoninius bazilikus, petražoles, porus, braškių pasisėjau, bundančias gloksinijas ir susidarė nemenkai tų vazonų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 12, 11:30)
Damos, is kur dar uzsakinejate zemiu-substratu internetu iki iskrovimo prie duru?  biggrin.gif

isskyrus e-senukus.lt, is kur dar?  g.gif

seniuose ziuriu pristatymas nepigus  g.gif  idomu kiek sveria 50ltr maisas durpiu substrato?  g.gif  g.gif

Buvo neseniai senukuose nemokamas pristatymas užsisakant už 50 lt ir daugiau, svoris lyg ir iki 100 kg galimas buvo g.gif

Dar užsisakinėju iš sonis.lt 4u.gif Nuo 65 lt nemokamai pristato tiek, kad netoks jau didelis asortimentas substratų ten.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 12, 13:53)
reiketu i  sodinimo duobutes ideti nemazai lengvo komposto,as tai po  kibira idedu perpuvusio komposto i kiekvieno daigo duobe.

dabar kazkur po sniegu guli rudens gerybes blush2.gif kompostui, tikiuosi jos ten bus jau tinkamos pavasariui, tai naudosiu ir dar maisysiu su ta lengva zeme. Nu ziuresim. cool.gif oi...noriu pavasariooooo cool.gif wub.gif
Atsakyti
nugis, buvau savo aūlo žs, ir ką- pomidorų rūšių nedaug visai, praktiškai pas mane kad gerai daugiau dėžutėj ( na bent vaizdas toks), jau nekalbu apie konsultaciją doh.gif doh.gif doh.gif ko paklausi- to negausi. Užklausiau apie rusiškas sėklas- nieks LT neprekiauja, paklausiau apie violetinius pomidorus- tokių nebūna, baltų tuo labiau, dryžuoti- tai gal nepilnai išnokinti tai taip atrodo, trąšų dėkit, žodžiu- blogesnė konsultantė nei kad aš. Nu galvoju, reik bent tų kokoso plytą nusipirkt- vietos mažai užima, bus geras pirkinys neštis, ir ką- kol nepaminėjau kad tai plyta, tol sakė kad neturi, nors padėta prie rankos, nu žodžiu doh.gif doh.gif doh.gif . Paskui aš ją ,,damušiau" paklasus apie krūminius ir kekinius agurkus, nu žodžiu- man nepasisekė, eisiu ryt į kitą sėklų kioskę, ten daug visko būna, gal ten gudresnė fėja dirba.
va, pasiguodžiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 12 vasario 2013 - 14:04
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 12, 15:02)
nugis, buvau savo aūlo žs, ......................

man irgi nervai nelaiko, negaliu į ŽS eiti, ko paklausi, to negausi... drinks_cheers.gif Galėtų ir profesionalesnes pardavėjas priimti dirbti.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 12, 14:02)

Būna tokių konsultančių irnesakyk.gif Nieko nežino, niekas neįdomu, nesidomi jokiom naujovėm doh.gif jei ko nežino- vadinasi tokių nebūna...
Atsakyti
Taip, as ta stotele senai nusivylus, kartais ir gausi, bet ar dygs? Vot vopros biggrin.gif O ten gal kokia jauna mergaiciuke nepatyrus dirba, tai nieko ir nezino, arba atvirksciai, sena bobulencija, kuriai nieks neidomu g.gif Juolab tokios naujoves isvardintos, pilnai tikiu kad negirdejusios.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 02 12, 14:06)
man irgi nervai nelaiko, negaliu į ŽS eiti,

a tai ne pas mus vienus aūle tokių taškų yra? nu tai palengvėjo....realiai tai jei dirbi kažkur tai domėkis, plėsk akiratį, puirkėjas neturi būt gudresnis už pardavėją.
Tai vat, kad nuo ex negaut stričkių- apie pomidorus tada rašau- iškilmingai pasižadu pasėti 20d kelis, dar nenusprendžiau kelis, bet tai bus betalux, na gal dar koks vienas kitas kitoks, bet nedaug, tikriausiai. Vat jau žemės rankinuky ( gerai skamba lotuliukas.gif ), sėklos ant lentynos, planas galvoj, rankos niežti net ( ne dėl to jog neplautos ar nuo blynų cool.gif )
bobulencija bobulencija dirba ten pas mumis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 12 vasario 2013 - 14:14
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 12, 15:02)
Paskui aš ją ,,damušiau" paklasus apie krūminius ir kekinius agurkus, nu žodžiu- man nepasisekė, eisiu ryt į kitą sėklų kioskę, ten daug visko būna, gal ten gudresnė fėja dirba.
va, pasiguodžiau ax.gif

lotuliukas.gif
Nu prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 02 12, 14:21)
lotuliukas.gif
Nu prajuokinai  biggrin.gif

man tai nelabai juokinga buvo kad neradau, nu bet tačiau smagu buvo paklaust ir pamatyt rožą- perklausė keliskart, nupasakojau kaip auga, tai jaučiu mintyse prie smilkinio pasukiojo pirštuką ir nusikeikė gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 12, 14:13)
a tai ne pas mus vienus aūle tokių taškų yra? nu tai palengvėjo....realiai tai jei dirbi kažkur tai domėkis, plėsk akiratį, puirkėjas neturi būt gudresnis už pardavėją.

Kaune trijose ŽS lankausi, vienoj dirba agronomiją baigusios ir pačios savo daržuose ūkininkaujančios, info pačios duoda net neprašytos biggrin.gif Kartais sunku, kai reikia greit greit apsipirkt, o pardavėjoms būtinai reikia patarti. Antroje viena vedėja, truputį prie tinginio, bet jos samdoma darbuotoja taip pat daug žino ir reikia nereikia pataria. Trečioje daugiausia darbuotojų, pusė jų pavargusios gyvent moteriškės, kitos iš kailio neriasi siūlydamos pagalbą. Gal čia aš kokias bangas skleidžiu, kad dažniausiai net neprašomos siūlosi lotuliukas.gif

O su taviške aprašyta tai būčiau 'draugiškai' pabendravus, išvyti iš parduotuvės reikia dar ir jėgos turėti lotuliukas.gif
Atsakyti
ai, ką jau čia bendrausi su tokia, ar draugiškai ar ne- ne lygis, tskant cool.gif jei būdama kitos srities darbininkė žinau daugiau už ją ( nors žinau apie augalus palyginus labai mažai)- tai ką man dabar daryt?? nu bet buvo- nebuvo, ieškosiu internetu dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 12, 15:13)
Taip, as ta stotele senai nusivylus, kartais ir gausi, bet ar dygs? Vot vopros biggrin.gif  O ten gal kokia jauna mergaiciuke nepatyrus dirba, tai nieko ir nezino, arba atvirksciai, sena bobulencija, kuriai nieks neidomu g.gif Juolab tokios naujoves isvardintos, pilnai tikiu kad negirdejusios.

man atrodo,kad pardavejos turetu dometis apie prekes,kurias parduoda,o dabar dar tiek daug literaturos yra,kitos darbo vietoj tik manikiuro darbais uzssiima,apie lakus nagams daug papasakotu...
Atsakyti