Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

aga as irgi labai nustebau, norec kad mano plaukai butu tokie imlus bigsmile.gif

o as baisiai susidomejau Kisulitos ombre stiliumi ir jau sedziu uzsidazius saknis ir truputi daugiau, sumaisiau viena gryna chna, viena gryna basma ir viena ten anksciau aprasyta ale chna sokoladine, kur i sudeti chna siaip net neieina biggrin.gif ipyliau acto ir iskart ant galvos. stengsiuos sedet kuo ilgiau ir paziuresiu kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena1 @ 2013 03 26, 09:25)
Vakar vakare užviriau ažuolo žieves ir pušų pumpurus ir įdėjau arb.šaukštelį druskos. Palikau per naktį, kad pritrauktų. Ryte nuoviro spalva buvo tamsiai ruda, beveik juoda. Prakošiau ir truputį pašildžiau. Išsiploviau galva su šampūnų ir balzamu. Tada gerai nušluosčiau plaukus ir užpyliau nuoviru, dar bliude truputį plaukus įmerkus palaikiau (jau švariu vandeniu neploviau). Celofaninis maišas ant galvos, tada dar ranšluostis, na ir kiek turėjau laiko tai yra apie pusę valandos pavaikščiojau taip apsimuturiavus. Liko tik išdžiovinti. Spalva tikrai pastebimai patamsėjo. Bendras plaukų vaizdelis tapo šviesiai rudi. Na iš šaknys ne tokios ryškiai tamsios atrodo.  mirksiukas.gif

Matyt jūsų plaukai imlūs, kad taip greit rezultatus pastebėjot tik su nuoviru praskalavusi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Chikitoka @ 2013 03 26, 13:41)
aga as irgi labai nustebau, norec kad mano plaukai butu tokie imlus  bigsmile.gif

o as baisiai susidomejau Kisulitos ombre stiliumi ir jau sedziu uzsidazius saknis ir truputi daugiau, sumaisiau viena gryna chna, viena gryna basma ir viena ten anksciau aprasyta ale chna sokoladine, kur i sudeti chna siaip net neieina  biggrin.gif ipyliau acto ir iskart ant galvos. stengsiuos sedet kuo ilgiau ir paziuresiu kas gausis  biggrin.gif

Būtinai pasirodykit su rezultatais, baisiai įdomu kas gausis bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuploviau po dvieju valandu, nu neima manes basma. Gal kas daugiau naudojate pasidalintumet kaip ja paruost, kokiu vandeniu uzpilt ir t.t.t. kad ryskiau gautusi. Dbar tik vos vos rudziau nei kad buvo.

Vakare pasifotkinsiu imesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 03 26, 16:14)
Nuploviau po dvieju valandu, nu neima manes basma. Gal kas daugiau naudojate pasidalintumet kaip ja paruost, kokiu vandeniu uzpilt ir t.t.t. kad ryskiau gautusi. Dbar tik vos vos rudziau nei kad buvo.

Vakare pasifotkinsiu imesiu  4u.gif

Laukiam nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
Nesifotkinu, ir foto nemesiu doh.gif realiai nei kiek nesiskiria plaukai kur su basma dazyta ir kur be. Kiek dabar skaiciau tai supratau kad matyt basma negalima maisyt su rugstimi, todel ir neima ji. Taigi artimiausiu metu bandysiu basma chna ir vandeni, nebent dar druskos imesiu, gal tada kas geriau gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 03 26, 23:35)
Nesifotkinu, ir foto nemesiu  doh.gif realiai nei kiek nesiskiria plaukai kur su basma dazyta ir kur be. Kiek dabar skaiciau tai supratau kad matyt basma negalima maisyt su rugstimi, todel ir neima ji. Taigi artimiausiu metu bandysiu basma chna ir vandeni, nebent dar druskos imesiu, gal tada kas geriau gausis  g.gif

Aš irgi greit bandysiu, jei ne kitą, tai kitą savaitę smile.gif tikiuosi, kad man ilgiau basma laikysis, bet aš žadu basma su amla ir Rainbow chna maišyti, žiūrėsiu, ką išgausiu biggrin.gif
Atsakyti
As taip uzfiksavus esu - geriau kmba chna kai idedi rugsties. Basma geriau kai pasudai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 26, 23:55)
Aš irgi greit bandysiu, jei ne kitą, tai kitą savaitę smile.gif tikiuosi, kad man ilgiau basma laikysis, bet aš žadu basma su amla ir Rainbow chna maišyti, žiūrėsiu, ką išgausiu biggrin.gif

su amla nemaisyk, daug kur skaiciau kad jos viena kitai trukdo,del to ir nesilaiko, ir spalvos ryskios nesigauna 4u.gif

QUOTE(goccia @ 2013 03 27, 08:58)
As taip uzfiksavus esu - geriau kmba chna kai idedi rugsties. Basma geriau kai pasudai  4u.gif

aga jau apsisvieciau, ir dar basmos nereik po maisais det, ji geriau atvira, tik nezinau kaip su byrejimais kovot g.gif . Taip ir darysiu artimiausiu metu. Nors ne, artimiausiu metu bandysiu situos
user posted image

o jau po to, dar ka nors naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 03 28, 00:16)
su amla nemaisyk, daug kur skaiciau kad jos viena kitai trukdo,del to ir nesilaiko, ir spalvos ryskios nesigauna  4u.gif

O tai sakai tik viena basma dažyti? g.gif ax.gif Įdomu ar nesigausiu juoda g.gif blink.gif Turbūt reikėtų su chna maišyti kažkiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 28, 14:26)
O tai sakai tik viena basma dažyti? g.gif  ax.gif Įdomu ar nesigausiu juoda g.gif blink.gif Turbūt reikėtų su chna maišyti kažkiek g.gif

na kiek as skaiciau tai geriausia maisyt su chna, 2basma ir 1chna. Tada turetu gautis toks sokoladas, tik aisku i kose jau rugsties irgi nepilk. Nes basma su amla del to ir nesigauna kad amla rugsti 4u.gif
Atsakyti
As dazau su chna ir basma. Dedu po truputi ir amlos ir kitokiu zoliu. Neatkreipiau demesio ar su amla blogiau kimba. Kitakart reiks jos nedet ir paziuresiu ar busiu tamsesne...Tik kad tas kitas kartas negreitai, nes tik uzvakar tepliojaus.

Merginos, o ar pavyko kuriai suvienodint spalva visu plauku- pries tai cheminiais dazais dazytu ir naturaliu ataugusiu? Man niekaip nepavyksta. Nors tas skirtumas nera aki reziantis, bet as tai tikrai matau. Turbut ir kiti mato...
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 03 29, 08:57)
As dazau su chna ir basma. Dedu po truputi ir amlos ir kitokiu zoliu. Neatkreipiau demesio ar su amla blogiau kimba. Kitakart reiks jos nedet ir paziuresiu ar busiu tamsesne...Tik kad tas kitas kartas negreitai, nes tik uzvakar tepliojaus.

Merginos, o ar pavyko kuriai suvienodint spalva visu plauku- pries tai cheminiais dazais dazytu ir naturaliu ataugusiu? Man niekaip nepavyksta. Nors tas skirtumas nera aki reziantis, bet as tai tikrai matau. Turbut ir kiti mato...

man nepavyko ax.gif ir kur dazyta cheminiais, ir kur dazyta sruogelem iziuret galima. Iskart po dazymo buna beveik susivienodine, bet po keliu plovimu laiptai isryskeja, nors jie nera labai ryskus, bet isiziurejus pamatyt galima.
Beja man nepavyksta suvienodint ir zilu/nezilu plauku. Viena sruoga turiu beveik juoda, viena sruoga, kuri matyt yra visai zila yra gan ryskiai oranzine. O visa likusi makalyne isvis tokios nenusakomos raudonai ryzai rudos spalvos su daugybe ivairiu atspalviu sruogeliu. Zodziu tai kas ant mano galvos nieku gyvu nepavadintum "dirbtiniu salmu" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti