Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Domicele @ 2013 02 28, 10:19)
Sveikinu, šaunuole  4u.gif
kadangi as dar sviežia vairuotoja, tai pamenu ta saldu jausmeli  biggrin.gif


Aciu aciu smile.gif tik isukus i Regitros aikstele pradejau kvepuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, ką tik pravažinėjau privalomas pamokas ir liko tik egzaminai. Daugmaž viskas aišku, tik niekaip iš instruktoriaus neištraukiau, kada reikia sankabą naudot važiuojant mieste? Arba kada reikia pristabdyt su sankaba, o kada su stabdžiu? Kad prieš šviesoforą, tai čia jau aišku, o kada dar? Prisiskaičiau, kad klaidos skaitomos už sankabos naudojimą per ilgai ir ne laiku, tai baisu, nes turbūt ant to labiausiai ir susikirsiu, o įstatymuose tai nenurodyta, kada ją naudot galima. Atsiprašau, jei kvailas klausimas blush2.gif
Atsakyti
Svarbiausia yra atsiminti, kad nedaryti posūkio išmynus sankabą. Šito dažnai mokinukai per privalomas pamokas nespėja įsikalti į galvą.
Kažkokių kitų problemų dėl sankabos laikymo per egzaminą paprastai nekyla.
Atsakyti
man su sankaba irgi daznai klausimu kyla..... tarkim taip : arteju prie posukio, vaziuoju 3 begiu. man visad instruktorius liepia iskart daug prisistabdyt ir susimazint, kad atejus laikui sukt butu kuo maziau darbo. zodziu, darau as taip: minu sankaba su stabdziu, daug prisistabdau, persijungiu i antra. aiksu as neteisingai darau? reiketu turbut stabdyt, tada jungt sankaba ir tik tada antra? bet niekaip neiseina persilauzt.
Atsakyti
QUOTE(change @ 2013 02 28, 19:52)
minu sankaba su stabdziu

Čia vienu metu tuos abudu pedalus minate?
Viską darant tvarkingai, pirma su stabdžiu reikia pristabdyti, tada stabdžio pedalą atleisti ir tik tada jungti sankabą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponybreakout: 28 vasario 2013 - 21:15
taip doh.gif siaip jei reikia taip prisistabdymu vaziuojant, sankabos neminu, bet kai zinau, kad reiks keist pavara, tai man neiseina daryt visko nuosekliai, t.y stabdyt, po to mint sankaba ir tada pavara. minu sankaba, stabdi, greit prisistabdau tiek, kiek reikia, ir paleiciu pavara doh.gif o tarkim jei vaziuoju 4 begiu ir man pasako, kad reiks sukt, tai tada darau taip pat, tik jungiu iskart i 2, trecios pavara praleidziu, nes tikrai nespeciau per tiek laiko pajunginet dar ir 3..... o ir kaip aiskino instruktorius, tai jei nesiruosi toliau vaziuot su ta pavara, tai kam ja jungt, vien tam, kad jungt ir po to iskart perjungt i zemesne. tik vat man tas stabdymas su sankaba artejant posukiui........
Atsakyti
Paprašykit pas instruktorių pamokų kur mokytų vien tai,ko nemokat ax.gif aš turėjau tokias dvi pamokas kur specialiu maršrutu važinėjau su daug posiukių,po jų visi prisistabdymai buvo juokai,reikia ramiai įvažiuot į posūkį be jokio streso rolleyes.gif nepatarčiau važiuot laikyt egzamino nei mokyklinio,nei tuo labiau regitroj,kai nemokat,sakyčiau,pagrindo blush2.gif į regitrą reikia važiuoti,kai jau nebekyla visiškai jokių klausimų
Atsakyti
egzamina laikiau jau syki, jau gryzinejau i regitra, bet padariau ziopla klaida ir egzas baigesi (egzaminuotojas po to nuolat kartojo, kad tikrai mane supranta, jog taip suklydau ir kad betkam taip galejo pasitaikyt) . o kitokiu klaidu jokiu pazymeta nebuvo. tad sakyciau mano stabdymai neuzkliuvo. papildomas pamokas emiausi, demesys buvo skiriamas daugiausia siam dalykui.
o siaip esu toks zmogus, kad savimi niekada patenkinta nebunu, tai taip isvis niekada ir nenueiciau i regitra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo change: 28 vasario 2013 - 22:24
Vakar išsilaikiau teoriją regitroj. Laukia pats baisiausias-praktika. Su instruktorium važinėjant jau atrodo viską gerai darau. Vien papildomų pamokų su juo turėjau 4 mėnesius 3 kart per savaitę. Visi regitros maršrutai išvažinėti. Aikštelėj irgi atrodo visai gerai. Bet vis tiek labai bijau (eisiu kovo 9 d. laikyti).
Atsakyti
Radau keletą kanalų su paaiškinimais, ką kada spaust ir daryt. Gal kas daugiau yra radęs ir pasidalint galėtų? ax.gif Ypač aikštelė domintų, bet irgi su paaiškinimais iš vidaus, o ne tiesiog video stovint šalia ir filmuojant kaip pastato.

http://www.youtube.c...40AB9498FB99B0D
http://www.youtube.c.../...0&flow=grid
http://www.youtube.c.../...grid&view=0
http://www.youtube.c...e?feature=watch

Dar tokie klausimukai. Ar per egzaminą pastačius mašiną reikia rankinį užtraukt maždaug kaip parodymą, kad manevras baigtas? Ir ar labai kreipia dėmesį tai, kad būtų žiūrima ne tik per veidrodėlius, bet ir per petį? Reikalavimuose apie tai rašoma, bet niekada per važiavimus net kalbos nebuvo, kad reikia ir per petį žiūrėt. Per video tai pasižiūri..
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2013 03 01, 15:08)
Dar tokie klausimukai. Ar per egzaminą pastačius mašiną reikia rankinį užtraukt maždaug kaip parodymą, kad manevras baigtas? Ir ar labai kreipia dėmesį tai, kad būtų žiūrima ne tik per veidrodėlius, bet ir per petį? Reikalavimuose apie tai rašoma, bet niekada per važiavimus net kalbos nebuvo, kad reikia ir per petį žiūrėt. Per video tai pasižiūri..


pries laikant egzamina instruktorius supazindino su egzaminu ir pasake, kad baigus pratima arba uztraukt rankini arba pasakyt zodziu, kad pratimas baigtas. per peti ziuret butina, ju tame lape kur zymi klaidas yra punktas "ziurejimas per peti".
Atsakyti
sakykit, kas laiket regitroj egzamina su Hyunday, kaip ten orientuotis pratimuose soniniam parkavime, kada susukt i desine? tose masinose galinis langelis labai mazas, pasimeciau visai... g.gif
Atsakyti