kita vertus pagal jusu teorija, jei pabegi 30 minuciu pries treniruote tai treniruotes metu jau iskart turetu degti riebalas

na esme supratau, zodziu, sau zalos nepadarysiu jei po treniruotes dar pabegiosiu, deja po kai kuriu treniruociu nebepajegiu
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2013 03 20, 16:17)
Didelė žala yra pradėti sportuoti be apšilimo ir tempimo pratimų, dėl to, kad dėvisi sąnariai ir raiščiai, dar realios žalos pridaro neteisingai atliekami pratimai (sulinkusi nugara ir pan.). Visa kita žala...labai jau santykinė. Todėl, jei padariusi treniruotę, dar turit jėgų ir noro dar pusvalanduką pasportuot - pirmyn.
Dėl šonų, jei tai probleminė vieta, už kurią atsakingi genai - riebalai nuo ten pradės dinginėti tik tuomet kai jau nebebus riebalų kitose vietose. Sportas nežymiai paspartins rezultatą, tačiau stebuklų nesitikėkit. Tiesiog prisiminkit, kad dar nė vienai storapilvei pilvas nesumažėjo darant pratimus presui, kaip ir storašiknei (prie kurių prikiriama aš) nesumažėjo užpakalis darant pratimus užpakaliui.
Efektyviausiai (bent jau man) veikia toks receptas - kardio kardio kardio, pratimai su svoriais, kardio kardio kardio ir maksimaliai minimalus maistas (t.y. ne badavimas, bet tiek, kad kalorijų deficitas būtų bent jau 1000).
jus nejuokaukite su tokio mazo kaloringumo dieta, po darbo dienos ir dar sporto as tiesiog isalpsiu

net treneris sako, tu tik valgyk, nesugalvok badauti nes isgriusi cia man. neturiu as antsvorio, tiesiog noriu padailinti figura. valgau daugiau darzoviu,sriubu, maziau bulku ir bandeliu, nenaudoju padazu, sportuoju tris kartus per savaite ir man sekmingai tirpsta riebaliukai

jeigu pries tris menesiu vos isispraudziau i naujas treningines kelnes, siai dienai man jos jau krenta
Papildyta:
nors tiesa svoris mano yra padidejes 1.5 kg bet as del to ne kiek nepergyvenu, man svarbu grazi tvirta figura o ne svoris.