Įkraunama...
Įkraunama...

Sportuoju, o svoris auga

QUOTE(guodzik @ 2013 03 20, 00:53)
taip ir galvojau, o begimas? as jau net ant ranku turiu raumenukus, nerealus pasiekimas biggrin.gif

Bėgimas irgi kardio yra biggrin.gif viskas, kur judi greit ir kas verčia širdžiai plakti smarkiau, yra kardio biggrin.gif tai greitas ėjimas, bėgimas, elipsiniai, dviračiai, šiaurietiškos lazdos, šokdynė, laipiojimas laiptais, šokiai ir kas tik dar išneša fantazijoj biggrin.gif svarbu skirti pakankamai laiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 03 20, 01:08)
Bėgimas irgi kardio yra  biggrin.gif  viskas, kur judi greit ir kas verčia širdžiai plakti smarkiau, yra kardio  biggrin.gif  tai greitas ėjimas, bėgimas, elipsiniai, dviračiai, šiaurietiškos lazdos, šokdynė, laipiojimas laiptais, šokiai ir kas tik dar išneša fantazijoj  biggrin.gif  svarbu skirti pakankamai laiko.  smile.gif

o kiek butu pakankamai laiko? nes jeigu begu tai min 40 minuciu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 03 20, 01:17)
o kiek butu pakankamai laiko? nes jeigu begu tai min 40 minuciu. g.gif

Tai ne mažiau 40min ir reikia jei tiesiog kardio tą dien darai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 03 20, 01:26)
Tai ne mažiau 40min ir reikia jei tiesiog kardio tą dien darai  smile.gif

na as taip tolygiai kardio nedarau, tieisog jeigu nesigauna nueiti i grupine treniruote g.gif bet gal reiketu viena diena visgi skirti kardio, gal tada didesne tikimybe kad sonai sumazes g.gif aisku jie apmazeje bet vis tiek ne tiek kiek noretusi doh.gif cia sunkiausia vieta turbut doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 20 kovo 2013 - 01:35
QUOTE(guodzik @ 2013 03 20, 01:34)
na as taip tolygiai kardio nedarau, tieisog jeigu nesigauna nueiti i grupine treniruote  g.gif bet gal reiketu viena diena visgi skirti kardio, gal tada didesne tikimybe kad sonai sumazes  g.gif aisku jie apmazeje bet vis tiek ne tiek kiek noretusi doh.gif cia sunkiausia vieta turbut  doh.gif

Tai aišku, kad sunkiausia biggrin.gif gali keist, arba papildomai po kokios nors treniruotės pabėgiok dar 25min, nes kai jau būni pasportavus tai riebalas pradeda degti nuo pirmos bėgimo minutės, priešingai nei darant tiesiog kardio dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 03 20, 10:41)
Tai aišku, kad sunkiausia  biggrin.gif  gali keist, arba papildomai po kokios nors treniruotės pabėgiok dar 25min, nes kai jau būni pasportavus tai riebalas pradeda degti nuo pirmos bėgimo minutės, priešingai nei darant tiesiog kardio dieną  ax.gif

kazkur skaiciau, kad po treniruociu nebereiketu jau kazko daryti, aceit tai didele zala g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 03 20, 16:37)
kazkur skaiciau, kad po treniruociu nebereiketu jau kazko daryti, aceit tai didele zala g.gif

Tai juk priklauso nuo to kokios tos treniruotes yra.. Jei grupine treniruote neitraukia kardio arba labai mazai (t.y. dirbama ant raumenu), tai po tokios treniruotes, norint numest svorio, sakyciau dar reiketu bent 30min kardio daryti smile.gif kaip suprantu raumenu mases neauginat, tad po treniruotes dar tikrai galit kardio daryt.
Atsakyti
Didelė žala yra pradėti sportuoti be apšilimo ir tempimo pratimų, dėl to, kad dėvisi sąnariai ir raiščiai, dar realios žalos pridaro neteisingai atliekami pratimai (sulinkusi nugara ir pan.). Visa kita žala...labai jau santykinė. Todėl, jei padariusi treniruotę, dar turit jėgų ir noro dar pusvalanduką pasportuot - pirmyn.
Dėl šonų, jei tai probleminė vieta, už kurią atsakingi genai - riebalai nuo ten pradės dinginėti tik tuomet kai jau nebebus riebalų kitose vietose. Sportas nežymiai paspartins rezultatą, tačiau stebuklų nesitikėkit. Tiesiog prisiminkit, kad dar nė vienai storapilvei pilvas nesumažėjo darant pratimus presui, kaip ir storašiknei (prie kurių prikiriama aš) nesumažėjo užpakalis darant pratimus užpakaliui.
Efektyviausiai (bent jau man) veikia toks receptas - kardio kardio kardio, pratimai su svoriais, kardio kardio kardio ir maksimaliai minimalus maistas (t.y. ne badavimas, bet tiek, kad kalorijų deficitas būtų bent jau 1000).
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 03 20, 15:37)

Na o prieš treniruotę juk daro panos kardio ir po to eina daryti pratimų su svoriais? Skirtumas tas, kad padarius apšilimą ir pradėjus sportuoti išlaikant kardio rėžimą riebalas pradeda truputį degti. Ne tiek, kiek darant kardio, bet vis tiek kūnas aktyvus ir įjungtas į sporto rėžimą. Pradėjus bėgti po treniruotės pradedamas deginti riebalas iš kart. O jei tiesiog bėgioji, tai riebalas pradeda degti tik po 20min. Kardio neverta daryti ilgiau nei valandą, jei nesiruoši kokiems maratonams ar tavo tikslas nėra sugebėti bėgti, bėgti bėgti biggrin.gif . Kardio gali apskritai daryti kad ir 5 kartus per savaitę, per daug nebus. Man tokius patarimus davė treneris, kuriuo pasitikiu net labai smile.gif po grupinių treniruočių nereikėtų eiti į dar vieną grupinę treniruotę, ar atlikus salėje vienos dienos treniruotę griebti dar ir antros dienos treniruotę, nes bus per daug biggrin.gif ale kardio po treniruočių rekomenduoja treneriai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2013 03 20, 16:17)
Didelė žala yra pradėti sportuoti be apšilimo ir tempimo pratimų, dėl to, kad dėvisi sąnariai ir raiščiai, dar realios žalos pridaro neteisingai atliekami pratimai (sulinkusi nugara ir pan.). Visa kita žala...labai jau santykinė. Todėl, jei padariusi treniruotę, dar turit jėgų ir noro dar pusvalanduką pasportuot - pirmyn.
Dėl šonų, jei tai probleminė vieta, už kurią atsakingi genai - riebalai nuo ten pradės dinginėti tik tuomet kai jau nebebus riebalų kitose vietose. Sportas nežymiai paspartins rezultatą, tačiau stebuklų nesitikėkit. Tiesiog prisiminkit, kad dar nė vienai storapilvei pilvas nesumažėjo darant pratimus presui, kaip ir storašiknei (prie kurių prikiriama aš) nesumažėjo užpakalis darant pratimus užpakaliui.
Efektyviausiai (bent jau man) veikia toks receptas - kardio kardio kardio, pratimai su svoriais, kardio kardio kardio ir maksimaliai minimalus maistas (t.y. ne badavimas, bet tiek, kad kalorijų deficitas būtų bent jau 1000).

Kaip aš jums pritariu mirksiukas.gif man tiesiog siaubingai gaila merginų, kurios pabėgioja 10min jei iš vis bėgioja, ir tada davai atsilenkimus kočioja, o rezultatų jokių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
kita vertus pagal jusu teorija, jei pabegi 30 minuciu pries treniruote tai treniruotes metu jau iskart turetu degti riebalas g.gif smile.gif na esme supratau, zodziu, sau zalos nepadarysiu jei po treniruotes dar pabegiosiu, deja po kai kuriu treniruociu nebepajegiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2013 03 20, 16:17)

jus nejuokaukite su tokio mazo kaloringumo dieta, po darbo dienos ir dar sporto as tiesiog isalpsiu blink.gif net treneris sako, tu tik valgyk, nesugalvok badauti nes isgriusi cia man. neturiu as antsvorio, tiesiog noriu padailinti figura. valgau daugiau darzoviu,sriubu, maziau bulku ir bandeliu, nenaudoju padazu, sportuoju tris kartus per savaite ir man sekmingai tirpsta riebaliukai smile.gif jeigu pries tris menesiu vos isispraudziau i naujas treningines kelnes, siai dienai man jos jau krenta smile.gif

Papildyta:
nors tiesa svoris mano yra padidejes 1.5 kg bet as del to ne kiek nepergyvenu, man svarbu grazi tvirta figura o ne svoris.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 03 20, 18:36)
kita vertus pagal jusu teorija, jei pabegi 30 minuciu pries treniruote tai treniruotes metu jau iskart turetu degti riebalas  g.gif  smile.gif na esme supratau, zodziu, sau zalos nepadarysiu jei po treniruotes dar pabegiosiu, deja po kai kuriu treniruociu nebepajegiu  biggrin.gif
Papildyta:

jus nejuokaukite su tokio mazo kaloringumo dieta, po darbo dienos ir dar sporto as tiesiog isalpsiu  blink.gif net treneris sako, tu tik valgyk, nesugalvok badauti nes isgriusi cia man. neturiu as antsvorio, tiesiog noriu padailinti figura. valgau daugiau darzoviu,sriubu, maziau bulku ir bandeliu, nenaudoju padazu, sportuoju tris kartus per savaite ir man sekmingai tirpsta riebaliukai  smile.gif jeigu pries tris menesiu vos isispraudziau i naujas treningines kelnes, siai dienai man jos jau krenta  smile.gif

Papildyta:
nors tiesa svoris mano yra padidejes 1.5 kg bet as del to ne kiek nepergyvenu, man svarbu grazi tvirta figura o ne svoris.

Pagal mano teoriją, jei pabėgi prieš treniruotę 30min tai pabėk ir dar 10min lotuliukas.gif nes riebalas per pačią treniruotę tikrai tiek netirpsta kiek darant kardio, o pradėjus nuo kardio tai prireikia 20min įsivažiuoti tam, kad pradėtų kažkas tirpti. Taigi geriau pasitaupyti, ir pabėgti 10min prieš, pasportuoti, ir pabėgti 20-25min po. Tikrai bus didesnis efektas. Dėl dietų pritariu, nes toks deficitas galimas kai nesportuoji. O kai sportuoji reikia daugiau kalorijų. Tačiau atsibodo kitoms jau čia tą aiškinti, praleidžiu pro akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 03 20, 19:01)
Pagal mano teoriją, jei pabėgi prieš treniruotę 30min tai pabėk ir dar 10min  lotuliukas.gif  nes riebalas per pačią treniruotę tikrai tiek netirpsta kiek darant kardio, o pradėjus nuo kardio tai prireikia 20min įsivažiuoti tam, kad pradėtų kažkas tirpti. Taigi geriau pasitaupyti, ir pabėgti 10min prieš, pasportuoti, ir pabėgti 20-25min po. Tikrai bus didesnis efektas. Dėl dietų pritariu, nes toks deficitas galimas kai nesportuoji. O kai sportuoji reikia daugiau kalorijų. Tačiau atsibodo kitoms jau čia tą aiškinti, praleidžiu pro akis  biggrin.gif

pradzioj man silpna darydavosi ir normaliai valgant nes organizmas buvo nepriprates prie kruvio ir jam buvo sokas doh.gif o jei dar sesciau ant tokios dietos tai tik sveikata susiesciau, daugiau nieko.
aisku, aciu thumbup.gif lieknesim toliau biggrin.gif
Atsakyti