Pumpum, dekoju uz patarimus

QUOTE(Pumpum @ 2013 03 21, 00:39)
Sakyčiau viskas čia normaliai, jei tuo labiau nėra tikslas numest kg. Tikriausiai, kad dėl raumenų padidėjo svoris. Man irgi buvo nukritęs iki 55 kai neliko riebalo, o dabar atrodau geriau bet sveriu 56, turbūt dėl raumenų 

o jeigu liekneti, tai kokiu patarimu del maisto?

pas mane pusryciams buna avizine kose su puse banano, tada sportas,.tada pietums vistiena su darzovem ar krevetes su avokado ar tuno salotos, tada bums uzkandis koks vaisiis ar riesutuku, valarienei pasuku varkse , nes paprastos nemegstu... Ir jei veliau pilvas gurgia tai dar maziuka obuoliuka isimetu;)
Sveikos
Vis paskaitinėju, kaip kam sekasi svorį mesti. Aš, man regis, radau priežastį, kodėl svoris nekrenta. Tai ranka papuola: sūrelis, sriuba, varškė ar pan. O tada dar vakarieniauju su šeima. Tai dabar įsivedžiau taisyklę nevalgyti po 18 val. Ir vagyti tik vieną vakarienę
Kalbėjot apie kardio. Mano programa tokia, kad vieną dieną skiriu tik kardio, o kitom trim dienom kardio plius treniruokliai. Gal kardio daryti dvi dienas? Taip riebalą sudeginsiu greičiau?

Vis paskaitinėju, kaip kam sekasi svorį mesti. Aš, man regis, radau priežastį, kodėl svoris nekrenta. Tai ranka papuola: sūrelis, sriuba, varškė ar pan. O tada dar vakarieniauju su šeima. Tai dabar įsivedžiau taisyklę nevalgyti po 18 val. Ir vagyti tik vieną vakarienę

Kalbėjot apie kardio. Mano programa tokia, kad vieną dieną skiriu tik kardio, o kitom trim dienom kardio plius treniruokliai. Gal kardio daryti dvi dienas? Taip riebalą sudeginsiu greičiau?

QUOTE(Galinti @ 2013 03 21, 10:40)
Sveikos

Ilysiu i Jusu pokalbius, mergaites

O siaip ir man pradejus sportuot svoris kilo... o is esmes pati savo kailiu isbandziau, kad kazko vieno neuztenka - krentanciam svoriui itakos turi sporto ir mitybos bei fizinio aktyvumo derinimas, taciau cia jau ne naujiena manau

QUOTE(Pumpum @ 2013 03 20, 21:44)
Na jei suvartojama per daug ir po to sumažinat iki rekomenduojamos dienos normos tai ok. Kalbėjau apie tas kurios apskritai tik 1000 kalorijų suvartoja
p.s. jei ne paslaptis, kiek pavyko jau numesti kg?

p.s. jei ne paslaptis, kiek pavyko jau numesti kg?

Na, rekomenduojama paros norma yra dalykas su niuansais. Jei dabartinis mano svoris yra 75 kg, ir ruošiuos kokį sekmadienį tik drybsot prie teliko, tai mano rekomenduojama paros norma yra maždaug 1700 kcal, bet jei, tarkime sverčiau 50 kg ir kokią dieną tinginiaučiau, tai mano kalorijų norma būtų tik apie 1200 kcal, o jei sverčiau 100 (ir nenorėčiau kūdintis, nei storėt) - apie 2200.
QUOTE(kate+++ @ 2013 03 21, 09:33)
o jeigu liekneti, tai kokiu patarimu del maisto?
pas mane pusryciams buna avizine kose su puse banano, tada sportas,.tada pietums vistiena su darzovem ar krevetes su avokado ar tuno salotos, tada bums uzkandis koks vaisiis ar riesutuku, valarienei pasuku varkse , nes paprastos nemegstu... Ir jei veliau pilvas gurgia tai dar maziuka obuoliuka isimetu;)

Jei pilvas jau gurgia vakarais tai suvalgyčiau kokią daržovę, ar dar ką, bet kaip jau minėjau anksčiau, vaisių vakarais venkite. Aišku jei suvalgysite tą vaisių porą kart ant mėnesio vakarais tai nieko nenutiks, bet jei tai kartosis dažnai tai nepagreitins rezultatų manau. O šiaip svarbiausia valgyti tiek, kad trūktų paskutinio kąsnelio skrandy. atsisakyti padažų, batonų, duonų, ir pačios nepastebėsit kaip svoris nukris

Papildyta:
QUOTE(Galinti @ 2013 03 21, 10:00)
Aš miegoti einu apie vidurnaktį. Šiaip jeigu turiu kažkokių darbų rimtesnių, tai valgyti nesinori, bet būna, kad bimbinėju, ir tada alkis kyla 

Jei einat miegoti vidurnaktį, tai užtektų nevalgyti po 20-21 valandos. Keistai čia kitos, perskaito kažkokią nesąmonę kad reik nevalgyt po 18, nors kad tas 18 paimta kaip optimalus variantas paskaičiuojant kad žmonės eina miegoti ~22h, tai dzin

Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2013 03 21, 10:20)
Dabar sveriu 75 kg, ūgis 1.75 cm. Daugiau lieknėti nesiruošiu, nes paprastai kai svoris nukrenta žemiau 75 kg nesijaučiu gerai. Prieš mesdama svorį svėriau 107 kg, 32 kg numesti man užtruko 2 metus.
Šaunuolė

Jei einat miegoti vidurnaktį, tai užtektų nevalgyti po 20-21 valandos. Keistai čia kitos, perskaito kažkokią nesąmonę kad reik nevalgyt po 18, nors kad tas 18 paimta kaip optimalus variantas paskaičiuojant kad žmonės eina miegoti ~22h, tai dzin 
Papildyta:
Gal ir jūsų tiesa
bet jei labai norėčiau valgyti, suvalgyčiau kokį sūrelį ar riešutų pasiskaldyčiau, bet kad nesinori. Tai taip ir palieku, grįžtu po sporto, pavalgau, ir viskas, vakare arbata.

Papildyta:
Gal ir jūsų tiesa

Nevalgyt po 18val einant miegot vidurnakty neatrodo labai sveika, iseina 6val nevalgymo, o palaikant gera virskimima reikia valgyti kas 3-4val, nebevalgant 3val iki miego, 6val man atrodo yra organizmo alinimas, ko pasekoje gali sutrikti ir virskinimas 
Pumpum, dar norejau paklaust, kaip yra su riesutais, nes esu girdejus daug visko, vienur vienaip raso/sako kitur vel kitaip, kada ir kokius valgyti? Zinau kad migdolai ir graikiniai riesutai turi daug baltymu ir maziau angliavandeniu, jais kol kas ir apsiriboju ir vslgau priespieciams, arba dedu i salotas pietums..o vskare ar galima, tarkim i varske isideti migdolu?

Pumpum, dar norejau paklaust, kaip yra su riesutais, nes esu girdejus daug visko, vienur vienaip raso/sako kitur vel kitaip, kada ir kokius valgyti? Zinau kad migdolai ir graikiniai riesutai turi daug baltymu ir maziau angliavandeniu, jais kol kas ir apsiriboju ir vslgau priespieciams, arba dedu i salotas pietums..o vskare ar galima, tarkim i varske isideti migdolu?

QUOTE(Pukšt @ 2013 03 21, 13:46)
Nevalgyt po 18val einant miegot vidurnakty neatrodo labai sveika, iseina 6val nevalgymo, o palaikant gera virskimima reikia valgyti kas 3-4val, nebevalgant 3val iki miego, 6val man atrodo yra organizmo alinimas, ko pasekoje gali sutrikti ir virskinimas 

Bet jeigu pavalgau 18 val, praeina 4 val, tada valgyti 22 val jau kažkaip nebe taip, juolab, kad tokiu metu dažniausiai jau ruošiuosi į lovą: susidėlioju rytojaus planus, paguliu vonioj, ir dar pažiūriu CSI

Dar pagalvojau, kad viskas gal priklauso ir nuo organizmo aktyvumo, 6 valadas dieną nevalgiusi išbūti negalėčiau, o vakare organizmas matyt nurimsta ir ruošiasi miegui.
Iš viso praėjus dviem mėnesiam po sporto susidėliojau valgymą panašiu laiku, tuo labai džiaugiuosi