QUOTE(Pukšt @ 2013 03 20, 23:19)
Paklausiu ir as idomumo delei.. Visur prisiskaiciau, tai idomu ir daugisu patarimu isgirst
Kaip "panaikinti" atsikisusia apatine pilvo dali? Tiesiog daug kardio ir laukt? Darau pratimus apatiniams pilvo raumenims. Gal dar kokiu paslapciu yra?
(Beje virssvorio neturiu, ugis 1,85cm, dabar sveriu 72, svyruoja +/- 1kg)
Ir dar, ka ir kiek valgyti po sporto, jei sportuoju vakare, namo grystu apie 8-9val, miegot einu 11-12val
as valgau salotas, kadangi negaliu valgyt jokiu varskiu/jogurtu tai valgau darzoviu salotas su citrinu ir alyvuogiu aliejaus padazu.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2013 03 20, 21:15)
Dėl to 1000 kcal deficito, smulkiai neaiškinsiu kas ir kaip, tačiau prieš svorio metimą svėriau per šimtą, todėl, pradejus sportuot mano kalorijų poreikis dienai, kad galutinis balansas būtų nulinis buvo apie 3000 kalorijų (grubiai supaprastinus - 8 val miegojimo, 8 sedejimo, 4 gulejimo, 1 val. ejimo, 1,5 zemo intensyvumo kardio, 1,5 vidutinio ir auksto intensyvumo kardio) taigi pradzioje suvartodavau apie 2000 kcal tuomet ir iseidavo balansas minus 1000. Todel taip tik atrodo, kad minus 1000 kaloriju yra bado dieta, is esmes tai priklauso nuo savininkes kuno svorio
as gal jus tada ne taip supratau, maniau jus man siulote suvartoti tik 1000 kcal per diena. Ne, man nereikia tokiu drastisku dalyku, as normaliai sveriu ir normaliai atrodau, drauges isvis stebisi ko as cia tokia uzsispyrusi ir taip sportuoju bet kazkaip pradejau del prasiblaskymo ir i kelnes emiau sunkiai ilysti po ziemos, dabar matau rezultata, tai noriu paziureti kas bus toliau