Įkraunama...
Įkraunama...

Sportuoju, o svoris auga

QUOTE(guodzik @ 2013 03 20, 19:53)
pradzioj man silpna darydavosi ir normaliai valgant nes organizmas buvo nepriprates prie kruvio ir jam buvo sokas doh.gif o jei dar sesciau ant tokios dietos tai tik sveikata susiesciau, daugiau nieko.
aisku, aciu  thumbup.gif lieknesim toliau biggrin.gif

Aš kadaise norėjau numesti ~4kg, tai tiesiog atsisakiau visokių batonų, padažų, ir valgiau tiek, kad jausčiau truputį alkio dar. Atsisakydavau paskutinių kąsnelių. To užteko. Dietoms nepritariu. Reikia tiesiog maitintis sveikai kiek įmanoma, sportuojant suvartoti pakankamai angliavandenių ir baltymų ax.gif
Atsakyti
Čia visoms "badaujančioms" neblogas straipsnelis, ta pirmoji pastraipa ax.gif

http://edieta.mama.l...yba-sportuojant
Atsakyti
sveiki! na va pagaliau pradejau sportuoti ir as:)
meciau lauk visas dietas ir nuejau i gym'a
reiketu pakratyti apie 15 kg:) pastangu reikes daug:)
sportuoju jau trecia savaite, kasdien aerobikos smile.gif i sale dar kojos nekeliu, nes manau dar ankstoka.
mityba stengiuos irgi sureguliuoti pagal taisykles:)
ant svarstykliu nelipu , baisu kad nenuleisciu ranku, pamacius kad kg nekrenta:)
idomu po kiek laiko galeciau tiketis jau kokiu nors rezultatu:) ant pilvo jau riebalinis sluoksnis biskuti apmazejo, matosi akivaizdziai, ypac rytais:)
Atsakyti
Dėl to 1000 kcal deficito, smulkiai neaiškinsiu kas ir kaip, tačiau prieš svorio metimą svėriau per šimtą, todėl, pradejus sportuot mano kalorijų poreikis dienai, kad galutinis balansas būtų nulinis buvo apie 3000 kalorijų (grubiai supaprastinus - 8 val miegojimo, 8 sedejimo, 4 gulejimo, 1 val. ejimo, 1,5 zemo intensyvumo kardio, 1,5 vidutinio ir auksto intensyvumo kardio) taigi pradzioje suvartodavau apie 2000 kcal tuomet ir iseidavo balansas minus 1000. Todel taip tik atrodo, kad minus 1000 kaloriju yra bado dieta, is esmes tai priklauso nuo savininkes kuno svorio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kate+++ @ 2013 03 20, 20:52)
sveiki! na va pagaliau pradejau sportuoti ir as:)
meciau lauk visas dietas ir nuejau i gym'a
reiketu pakratyti apie 15 kg:) pastangu reikes daug:)
sportuoju jau trecia savaite, kasdien aerobikos smile.gif i sale dar kojos nekeliu, nes manau dar ankstoka.
mityba stengiuos irgi sureguliuoti pagal taisykles:)
ant svarstykliu nelipu , baisu kad nenuleisciu ranku, pamacius kad kg nekrenta:)
idomu po kiek laiko galeciau tiketis jau kokiu nors rezultatu:) ant pilvo jau riebalinis sluoksnis biskuti apmazejo, matosi akivaizdziai, ypac rytais:)

Manau kas 3mėn kokius būtų optimalu pasimatuoti/pasisverti/pasifotografuoti ir stebėti pokyčius. Pati taip manau, nes kas 3mėn reikia keisti sporto programą, taigi pasižiūri ką per tuos 3mėn pasiekei biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2013 03 20, 21:15)
Dėl to 1000 kcal deficito, smulkiai neaiškinsiu kas ir kaip, tačiau prieš svorio metimą svėriau per šimtą, todėl, pradejus sportuot mano kalorijų poreikis dienai, kad galutinis balansas būtų nulinis buvo apie 3000 kalorijų (grubiai supaprastinus - 8 val miegojimo, 8 sedejimo, 4 gulejimo, 1 val. ejimo, 1,5 zemo intensyvumo kardio, 1,5 vidutinio ir auksto intensyvumo kardio) taigi pradzioje suvartodavau apie 2000 kcal tuomet ir iseidavo balansas minus 1000. Todel taip tik atrodo, kad minus 1000 kaloriju yra bado dieta, is esmes tai priklauso nuo savininkes kuno svorio smile.gif

Na jei suvartojama per daug ir po to sumažinat iki rekomenduojamos dienos normos tai ok. Kalbėjau apie tas kurios apskritai tik 1000 kalorijų suvartoja biggrin.gif
p.s. jei ne paslaptis, kiek pavyko jau numesti kg? mirksiukas.gif
Atsakyti
Paklausiu ir as idomumo delei.. Visur prisiskaiciau, tai idomu ir daugisu patarimu isgirst smile.gif
Kaip "panaikinti" atsikisusia apatine pilvo dali? Tiesiog daug kardio ir laukt? Darau pratimus apatiniams pilvo raumenims. Gal dar kokiu paslapciu yra? biggrin.gif
(Beje virssvorio neturiu, ugis 1,85cm, dabar sveriu 72, svyruoja +/- 1kg)

Ir dar, ka ir kiek valgyti po sporto, jei sportuoju vakare, namo grystu apie 8-9val, miegot einu 11-12val g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2013 03 20, 23:19)
Paklausiu ir as idomumo delei.. Visur prisiskaiciau, tai idomu ir daugisu patarimu isgirst smile.gif
Kaip "panaikinti" atsikisusia apatine pilvo dali? Tiesiog daug kardio ir laukt? Darau pratimus apatiniams pilvo raumenims. Gal dar kokiu paslapciu yra? biggrin.gif

Ir dar, ka ir kiek valgyti po sporto, jei sportuoju vakare, namo grystu apie 8-9val, miegot einu 11-12val g.gif

as valgau salotas, kadangi negaliu valgyt jokiu varskiu/jogurtu tai valgau darzoviu salotas su citrinu ir alyvuogiu aliejaus padazu.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2013 03 20, 21:15)

as gal jus tada ne taip supratau, maniau jus man siulote suvartoti tik 1000 kcal per diena. Ne, man nereikia tokiu drastisku dalyku, as normaliai sveriu ir normaliai atrodau, drauges isvis stebisi ko as cia tokia uzsispyrusi ir taip sportuoju bet kazkaip pradejau del prasiblaskymo ir i kelnes emiau sunkiai ilysti po ziemos, dabar matau rezultata, tai noriu paziureti kas bus toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2013 03 20, 23:19)

Pratimai pilvo raumenims tik stiprina raumenis. Jie pasimatys, kai atsikratysit riebalo smile.gif kardio ir laukit biggrin.gif po treniruotės suvalgykit varškės. Jei anksčiau eitumėt sportuot rekomenduočiau bananų porą, bet ant vakaro geriau vaisių nebevalgyt smile.gif
Atsakyti
o Pum, ziurek, del maisto, va mano normalius dienos valgiarastis:
ryte dazniausiai valgau 5 grudu kose
priespieciams:
vaisius koks ir fit batonelis
tada normalius pietus
ir vakarienei salotos

leidziu sau kartais po pietu kazko skanaus ax.gif bet idomu rimtai, kodel man svoris padidejo o apimtys sumazejo? rimtai del raumenu mases? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 20 kovo 2013 - 23:34
QUOTE(guodzik @ 2013 03 20, 23:33)
o Pum, ziurek, del maisto, va mano normalius dienos valgiarastis:
ryte dazniausiai valgau 5 grudu kose
priespieciams:
vaisius koks ir fit batonelis
tada normalius pietus
ir vakarienei salotos

leidziu sau kartais po pietu kazko skanaus  ax.gif bet idomu rimtai, kodel man svoris padidejo o apimtys sumazejo? rimtai del raumenu mases? g.gif

Sakyčiau viskas čia normaliai, jei tuo labiau nėra tikslas numest kg. Tikriausiai, kad dėl raumenų padidėjo svoris. Man irgi buvo nukritęs iki 55 kai neliko riebalo, o dabar atrodau geriau bet sveriu 56, turbūt dėl raumenų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 03 21, 00:29)
Pratimai pilvo raumenims tik stiprina raumenis. Jie pasimatys, kai atsikratysit riebalo  smile.gif  kardio ir laukit  biggrin.gif  po treniruotės suvalgykit varškės. Jei anksčiau eitumėt sportuot rekomenduočiau bananų porą, bet ant vakaro geriau vaisių nebevalgyt  smile.gif

As suprantu, kad pratimai tik stiprima raumenis, bet ar geriau dabar ju nedaryti ir laukt kol nukris riebalas ir tik po to daryt? g.gif
Siandien butent ir valgiau gryzusi varskes pora saukstu sumausytos su sojos jogurtu (negaliu piktnaudziauti pieno produktais), o is kart po treniruotes as daznai suvalgau apelsina unsure.gif

guodzik, mano mitybos rutina panasi, ryte avizine kose su bananu ir flaxseed saukstu + zalia/juoda arbata, priespieciams apelsinas/greipfruktas ir nedidele saujele migdolu/graikisku riesutu, pietums virta/grilinta vistiena/kalakutiena su salotom, arba sriuba darzoviu, o va sunkiausia pasirinkt ka valgyt po sporto vakare, kai turiu valgau varske, kai neturiu pasidarau salotu, arba suvalgau keleta ''trapuciu'' su tunu o toliau jau ''musu'' alki su vandeniu, jau jei labai grauzia skrandi griebiu apelsina unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2013 03 21, 00:01)
As suprantu, kad pratimai tik stiprima raumenis, bet ar geriau dabar ju nedaryti ir laukt kol nukris riebalas ir tik po to daryt? g.gif
Siandien butent ir valgiau gryzusi varskes pora saukstu sumausytos su sojos jogurtu (negaliu piktnaudziauti pieno produktais), o is kart po treniruotes as daznai suvalgau apelsina  unsure.gif

guodzik, mano mitybos rutina panasi, ryte avizine kose su bananu ir flaxseed saukstu + zalia/juoda arbata, priespieciams apelsinas/greipfruktas ir nedidele saujele migdolu/graikisku riesutu, pietums virta/grilinta vistiena/kalakutiena su salotom, arba sriuba darzoviu, o va sunkiausia pasirinkt ka valgyt po sporto vakare, kai turiu valgau varske, kai neturiu pasidarau salotu, arba suvalgau keleta ''trapuciu'' su tunu o toliau jau ''musu'' alki su vandeniu, jau jei labai grauzia skrandi griebiu apelsina  unsure.gif biggrin.gif

Tai aišku kad dirbkit ir toliau su presu ir su visais kitais raumenim. Kam jums dabar vargti ir mesti svorį, o vėliau per naujo dirbti ir neaišku ar nereikės dar su kardio dirbti, kad ryškiau matytųsi viskas. Žodžiu suderini pratimus su kardio ir davai thumbup.gif o vaisiai turi daug fruktozės, kuri vakarais sėkmingai nusėda ant pilvuko. mirksiukas.gif už tai vaisius rekomenduojama valgyti pirmoje dienos pusėje. Aš tai realiai visą dieną valgau, ko noriu. Ir blynų pavalgau, ir kepsnių aliejuj keptų, aišku stengiuos išlaikyti saiką ir neprisikimšti iki negalėjimo. Paskutiniu metu bandau valgyti daugiau kiaušinių, vištienos, kad gaut baltymų. O vakarais stengiuosi pavalgyti vakarienę nelabai kaloringą, nors ne visad tas gaunasi. O tada einu ramiai ilsėtis, o jei labai užsinoriu valgyti tai varškytės užvalgau ax.gif beje, ir jogurtas vakarais yra priešas rolleyes.gif
Atsakyti