Tai nebutina pavalgyt 18val, galima 20val lengvai pavakarieniaut, ir daugiau nebevalgyt :) dar ziurint kokia ta vakariene valgot, jei kepsni su bulvem ir salotom, tai tada gal todel ir nesinori daugiau valgyt, as vakare bandau lengvai valgyt, tad jei nevalgycoau po 18val tikriausiai nakti sugriauztu mane skrandis is vidaus :lol:
Zinoma viskas dar priklauso nuo ritmo gyvenimo, tarkim as tik i sporto kluba ateinu 18val tai man nevalgyt po to visai nieko butu kankinimasis :)
QUOTE(kate+++ @ 2013 03 21, 09:33)
o jeigu liekneti, tai kokiu patarimu del maisto?
pas mane pusryciams buna avizine kose su puse banano, tada sportas,.tada pietums vistiena su darzovem ar krevetes su avokado ar tuno salotos, tada bums uzkandis koks vaisiis ar riesutuku, valarienei pasuku varkse , nes paprastos nemegstu... Ir jei veliau pilvas gurgia tai dar maziuka obuoliuka isimetu;)

pas mane pusryciams buna avizine kose su puse banano, tada sportas,.tada pietums vistiena su darzovem ar krevetes su avokado ar tuno salotos, tada bums uzkandis koks vaisiis ar riesutuku, valarienei pasuku varkse , nes paprastos nemegstu... Ir jei veliau pilvas gurgia tai dar maziuka obuoliuka isimetu;)
a ne per mazai valgote?
Papildyta:
QUOTE(Galinti @ 2013 03 21, 13:59)
Man taip pat atrodo, kad nuo ritmo priklauso
Kepsni vakarienei jau seniai valgiau
anksčiau tai būdavo, būdavo ir kokie du kepsniai
. bet dabar stengiuosi lengviau, virtų bulvių su salotom, sriubytės, kartais apkepo gabaliuką. Tai čia man jau pažanga skaitosi 

Kepsni vakarienei jau seniai valgiau

sriubyte dar dar bet bulves negerai

Laba diena, pries menesi pradejau sportuoti sporto klube, 3 kartus per savaite kardio 30 min, su svarmenimis ir treniruokliais apie 1 val.Gyvenu nedideliam mieste ir nezinau ar treneris yra aukstos kvalifikacijos pas mus
noriu numesti svorio, gal kas turite kokia programa kaip sportuoti, kad atsikratyti riebaliuku daugiausia nuo pilvo, padailinti rankas ir slaunis
aciu uz pagalba

QUOTE(Pukšt @ 2013 03 21, 12:46)
Nevalgyt po 18val einant miegot vidurnakty neatrodo labai sveika, iseina 6val nevalgymo, o palaikant gera virskimima reikia valgyti kas 3-4val, nebevalgant 3val iki miego, 6val man atrodo yra organizmo alinimas, ko pasekoje gali sutrikti ir virskinimas 
Pumpum, dar norejau paklaust, kaip yra su riesutais, nes esu girdejus daug visko, vienur vienaip raso/sako kitur vel kitaip, kada ir kokius valgyti? Zinau kad migdolai ir graikiniai riesutai turi daug baltymu ir maziau angliavandeniu, jais kol kas ir apsiriboju ir vslgau priespieciams, arba dedu i salotas pietums..o vskare ar galima, tarkim i varske isideti migdolu?

Pumpum, dar norejau paklaust, kaip yra su riesutais, nes esu girdejus daug visko, vienur vienaip raso/sako kitur vel kitaip, kada ir kokius valgyti? Zinau kad migdolai ir graikiniai riesutai turi daug baltymu ir maziau angliavandeniu, jais kol kas ir apsiriboju ir vslgau priespieciams, arba dedu i salotas pietums..o vskare ar galima, tarkim i varske isideti migdolu?

Riešutai gerai. Venkite sūdytų, kepintų, bet be prieskonių galite naudoti kaip užkandį

QUOTE(Pumpum @ 2013 03 24, 12:26)
o kodėl blogai riešutai vakare?
QUOTE(burunduks @ 2013 03 24, 13:42)
o kodėl blogai riešutai vakare?
per sunkiai virškinasi

man panasi situacija yra... sportuoju, maista ziuriu jau menuo laiko, o svoris stovi vietoje
gal kam taip yra buve?

QUOTE(Nansy @ 2013 05 25, 17:55)
man panasi situacija yra... sportuoju, maista ziuriu jau menuo laiko, o svoris stovi vietoje
gal kam taip yra buve?

apimtis matuok. ką valgai ir ką sportuoji?
QUOTE(Pumpum @ 2013 05 25, 21:41)
apimtis matuok. ką valgai ir ką sportuoji?
kiekviena ryta 30min dviracio minimas, plius kiti pratimai...
Maistas: pusryciams dazniausiai kose, pietums salotos, vakarienei puse varskes ar ko kito. Dar priespieciam ar pavakariams koki vaisiu.... ir svoris stovi vietoje

plius kiekviena diena isgeriu ir vandens 2-3l
QUOTE(Nansy @ 2013 05 26, 21:18)
kiekviena ryta 30min dviracio minimas, plius kiti pratimai...
Maistas: pusryciams dazniausiai kose, pietums salotos, vakarienei puse varskes ar ko kito. Dar priespieciam ar pavakariams koki vaisiu.... ir svoris stovi vietoje

Nepykit, bet mityba tai baisi