Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(mamulioka @ 2013 10 14, 16:12)
sveikutes smile.gif
norejau paklausti, gal kartais zinot, kokia infliksimabo doze jums skiriama? maniskiui va dabar padidino nuo 400 iki 500. idomu, ar cia jau labai labai arkliskas kiekis...  unsure.gif

Man atrodo aš gaunu 400mg.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2013 10 14, 18:56)
Man atrodo aš gaunu 400mg.

hm, tai tada gal normali visai... g.gif nes jam jau antrakart per metus didina, tai, matyt, 300 ilga laika lasino g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 10 14, 20:07)
hm, tai tada gal normali visai...  g.gif nes jam jau antrakart per metus didina, tai, matyt, 300 ilga laika lasino  g.gif

o kada pradeda skirti jau tas lasines,nes as 3metai dar su asacoliu gyvenu,kokie jau tie simptomai pasidaro kai jau reikia lasaliniu?
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 10 15, 15:11)
o kada pradeda skirti jau tas lasines,nes as 3metai dar su asacoliu gyvenu,kokie jau tie simptomai pasidaro kai jau reikia lasaliniu?

preparatas labai brangus, kiek suprantu, jo paskyrimui turi pritarti daktaru konsiliumas unsure.gif kai iprasti vaistai nebepadeda kontroliuoti situacija, tada, matyt, ir paskiria unsure.gif matyt, dazni neperkeliami skausmu priepuoliai, fistuliu susidarymo pavojus, dazni kraujavimai... labai tikiuosi, kad Jus pakankamai neblogai jauciates 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 10 15, 16:23)
preparatas labai brangus, kiek suprantu, jo paskyrimui turi pritarti daktaru konsiliumas  unsure.gif  kai iprasti vaistai nebepadeda kontroliuoti situacija, tada, matyt, ir paskiria  unsure.gif matyt, dazni neperkeliami skausmu priepuoliai, fistuliu susidarymo pavojus, dazni kraujavimai... labai tikiuosi, kad Jus pakankamai neblogai jauciates  4u.gif

na taip palyginus ka paskaitau kartais apie kitus tai as dar puse velnio.tik dabar jau kokia 3savaite pablogejimas man,rytinis wc iki prakaito kankina,naktim nubudineju nuo pilvo raizymo burbuliavimo ir putimo,nieko nebegaliu valgyti pilvas kaip balionas issipucia,kolkas klyzmutes naudoju ir asacoli dar,bandau gert arbatas,kraujazoliu,sidabrazoliu uzpilus.bet jau nera paprasta iseiti is namu,jau visur wc reikia mazdaug kas 30min.sunkus etapas,laukiu pagerejimo,valgau grikius virta vistiena,jau bloga nuo to bet niekur nedingsi zmogau.sveikateles visiems ligoniukams,ir kantrybes daug daug.
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 10 15, 17:32)
na taip palyginus ka paskaitau kartais apie kitus tai as dar puse velnio.tik dabar jau kokia 3savaite pablogejimas man,rytinis wc iki prakaito kankina,naktim nubudineju nuo pilvo raizymo burbuliavimo ir putimo,nieko nebegaliu valgyti pilvas kaip balionas issipucia,kolkas klyzmutes naudoju ir asacoli dar,bandau gert arbatas,kraujazoliu,sidabrazoliu uzpilus.bet jau nera paprasta iseiti is namu,jau visur wc reikia mazdaug kas 30min.sunkus etapas,laukiu pagerejimo,valgau grikius virta vistiena,jau bloga nuo to bet niekur nedingsi zmogau.sveikateles visiems ligoniukams,ir kantrybes daug daug.

linkiu, kad tai butu tik rudeninis paastrejimas, kuris greit pasibaigtu 4u.gif
Atsakyti
nezinau kaip kitiem bet man kai pablogeja neblogai padeda saulegrazos ,kai tik pajuntu jau kazka tai nusiperku ju ir sugrauziu pokeli sau per vakara zinoma gerai kramtydama,bet aisku buna ir taip kai jos jau nereguoja i nieka ir kramtyk jas nekramtes.snd naktis jau ramesne buvo,vakar pusbadziu buvau tai neburbe labai pilvukas,tikiuosi praeis.kaip jus visi jauciates,ar ir jums tas rudenelis paastrino viska,tie lengvi persalimai nieko gero,niekada gyvenime nesirgdavau o dabar tik vejelis papucia ir vsio sloga gerkle ...imunitetas nulis jau
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 10 16, 10:50)
nezinau kaip kitiem bet man kai pablogeja neblogai padeda saulegrazos ,kai tik pajuntu jau kazka tai nusiperku ju ir sugrauziu pokeli sau per vakara zinoma gerai kramtydama,bet aisku buna ir taip kai jos jau nereguoja i nieka ir kramtyk jas nekramtes.snd naktis jau ramesne buvo,vakar pusbadziu buvau tai neburbe labai pilvukas,tikiuosi praeis.kaip jus visi jauciates,ar ir jums tas rudenelis paastrino viska,tie lengvi persalimai nieko gero,niekada gyvenime nesirgdavau o dabar tik vejelis papucia ir vsio sloga gerkle ...imunitetas nulis jau

Klausyk man tai smecta dar padeda smile.gif as jos isgeriu kai ruosiuos kur isseit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2013 10 19, 08:20)
Klausyk man tai smecta dar padeda smile.gif as jos isgeriu kai ruosiuos kur isseit  4u.gif

gal ir gera mintis visai ta smecta net nepagalvojau.as vakar galvojau kad numirsiu visa diena wc praleidau su tokiais skausmais pilvo iki aptemimo akyse,toks skausmas kaip per saremius buvo,jauciausi kaip po gimdymo,viespatie senai jau taip buvo,galvojau plys viskas ir pilvas ir uzpakalis biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 10 19, 09:20)
gal ir gera mintis visai ta smecta net nepagalvojau.as vakar galvojau kad numirsiu visa diena wc praleidau su tokiais skausmais pilvo iki aptemimo akyse,toks skausmas kaip per saremius buvo,jauciausi kaip po gimdymo,viespatie senai jau taip buvo,galvojau plys viskas ir pilvas ir uzpakalis biggrin.gif  lotuliukas.gif

Užjaučiu 4u.gif tikrai pabandikit smectos, blogiau neturetu but smile.gif man daktare patare kazka da tai .
Nes yra dar toks imodium , man atrodo, tai ten informaciniame lapelyje parašyta , kad prie OK negalima vartot.
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2013 10 19, 14:21)
Užjaučiu  4u.gif  tikrai pabandikit smectos, blogiau neturetu but smile.gif man daktare patare kazka da tai .
Nes yra dar toks imodium , man atrodo, tai ten informaciniame lapelyje parašyta , kad prie OK negalima vartot.

imodiumas ne labai gerai sukels skausma didesni,na zodiu nieko nepadarysi reikia laukti geresniu laiku 4u.gif
Atsakyti
Labutis.
MB sia liga serga jau ketvirti metai dazni paumejimai... schmoll.gif
Smekta sugeria 80% vaistu (tokiu kaip asakolis ir salofalkas) veiksminguma. Na ja reiktu vartot tik krastutiniu atveju.Nes po jos vartojimo gaudavosi kaip negeres vaistu.
MB jau 7 men kaip vartoja HUMIRA. Ar yra cia tokiu kurie bando si vaista. Tai tas pats kas Infliksimabas tik naujesnes kartos ar kazkas tokio g.gif
Atsakyti