Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 08, 09:12)
Ingrid bus  biggrin.gif Bet tada galiu drasiai pasakyti,kad pusantro menesio dygo seklos  blink.gif

Vat pas mane tie Ingrid laikyti 4 paras dregnoj vatoj ir vasario 28 d paseti ne gyvybes zenklu siltai ant peciaus g.gif Galvoju gal jau mest,bet po Jusu posto luktersiu-gal nors keli islys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 08, 13:53)
Pas mane Ingrid iš 8 išdygo 1. Aišku, aš jas sėjau tiesiai į vazonėlį, be jokių mirkymų, ale vis tiek abidna. Kitas kažkokias nuspirkau oranžines, irgi iš Elite serijos, tai marliuke brinksta kol kas.

Ta Elite serija (zodis) matyt de pirkeju priviliojimo ne kitaip, atseit elitiniai tai bus l. geri, o istikruju sudeda bilekokias seklas o mes dziaugiames, esu ir as taip apsigavus , bet ne siemet.
Atsakyti
pas mane paprikos(yecla, Blondy) setos vasario 19d. tik po 1 is 4 isdygo ir tik uzvakar/vakar doh.gif
Atsakyti
O aš ant vatos (dar pora dienų palaikius šaldytuve) daugiau niekada nedaiginsiu schmoll.gif - dygo vos ne mėnesį ir dar po to nudžiuvo doh.gif Supykusi pasėjau be jokių mirkymų, padėjau prie radiatoriaus, išdygo gal per 10-14 d., o dabar daigai gražesni, nei sėti po mirkymų sausio pab. Daugiau jokių bandymų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 03 08, 20:08)
O aš ant vatos (dar pora dienų palaikius šaldytuve) daugiau niekada nedaiginsiu schmoll.gif  - dygo vos ne mėnesį ir dar po to nudžiuvo doh.gif  Supykusi pasėjau be jokių mirkymų, padėjau prie radiatoriaus, išdygo gal per 10-14 d., o dabar daigai gražesni, nei sėti po mirkymų sausio pab. Daugiau jokių bandymų schmoll.gif

biggrin.gif nieko tokio. as pernai bulvej bandziau daiginti biggrin.gif irgi nesigavo...
Atsakyti
o kodėl reikia paprikų/čilių sėklas šaldytuve laikyt? Niekaip nepamenu, kad būtų kur rekomenduota g.gif
Atsakyti
Atėjau pasidžiaugit savo pipiriukais, kaip gražiai auga tiksliau drinks_cheers.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Atėjau pasidžiaugit savo pipiriukais, kaip gražiai auga tiksliau

Gražuoliukai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 03 09, 16:27)
Atėjau pasidžiaugit savo pipiriukais, kaip gražiai auga tiksliau  drinks_cheers.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Kokie faini, o cia koks pavadinimas, dideli kokie. Mano tik 2 lapukus teturi smile.gif
Atsakyti
Oj net nežinau pavadinimo, ryt pipiriukus nufotkinsiu, gal jūs pasakysit, gavom iš kaimynų sėkliukių thumbup.gif
Atsakyti
O tai ą ten su pumpuriukais jau?
Atsakyti
Įdomu kokia veislė čia? Jie turi tokie lieknučiai būti?
Atsakyti