Įkraunama...
Įkraunama...

Kalių gimdymas

Na ką,prasidėjo..Nuo triju valandų pradejo saremiauti..Bet taip pakankamai stipriai..Blyn,vargšė,taip gaila..Net pačiai pilva pradėjo skaudėt doh.gif Ir tik 6,20 pagimdė pirmą šuniuka..Bet toki galinga..720 gramų mergą doh.gif Na ką,laukiu toliau smile.gif
Collie,kaip jus?
Atsakyti
O sveikiname!!!! bigsmile.gif drinks_cheers.gif Mergina tikrai nemaža gimė. thumbup.gif O pas mus vis dar nieko, temperatūra 37.8, pas ją jokių požymių, nei išskyrų nei ką, kažko šiandien nesijaučia šuniukų judant... Byjau, kad reiks cezarį daryti. verysad.gif Bet dar šiandien lauksime, žiūrėsime kaip ji jausis, jei dar ryt 66 dieną nieko nebus, važiuosime pas veterinarus, kad nepernešiotu šuniukų. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo collie: 11 balandžio 2013 - 05:55
Ka tik antra merga sutvarkiau ax.gif
Papildyta:
ka ži,ar šuniukus paimt po lempa i guoliuka,kol kale visus pagimdys..Vis tiek ji duodasi po guoli,tie vaikai žvygauja,jiem gal vesoka g.gif
Atsakyti
Sveikinimai bigsmile.gif, mergytės pirmos skuba susipažinti su pasauliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(collie @ 2013 04 11, 07:03)
Sveikinimai  bigsmile.gif, mergytės pirmos skuba susipažinti su pasauliu.  smile.gif

Aha,užderėjo mergų biggrin.gif
Nu bet jum tai irgi nerimo valandos..Užjaučiu
Dar viena merga bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nu pagaliau, vaikų dydistai ojoi , milžinai thumbup.gif , šiaip vokietuko dydis 400-500 g. Pas mane tik kartą toki cepelinai buvo dideli smile.gif. Nu tai gražiai jum pabaigt gimdymą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2013 04 11, 10:36)
Nu pagaliau, vaikų dydistai ojoi , milžinai  thumbup.gif , šiaip vokietuko dydis 400-500 g. Pas mane tik kartą toki cepelinai buvo dideli smile.gif. Nu tai gražiai jum pabaigt gimdymą  drinks_cheers.gif

Ačiu 4u.gif itariu,kad jau viskas..Keturios mergos ir du bernai:
1-722gr
2-632gr
3-582gr
4-632gr
5-598gr
6-517gr.

nu tikrai monstriukai unsure.gif
o kaip reik suzinot,kad jau viskas..Pilva apciupnejau,bet kadangi pati be patirties ,nesu garantuota..tai turbut palaukt dvi valandas ir suleist ositoxino?ar kaip?
Atsakyti
Panašiai-viskas pagal spėjimus smile.gif, iščiupinėji pilvą, pavedžioji kalę, tada jei valandą jokių sąrėmių-tada po poros valandų leidžiu oxitociną aš.
Labai graži vada, 6 vaikai ir pačiai gerai ir kalei nesunku drinks_cheers.gif
P.S. šioje temoje gal OT, bet labai smalsu sužinot koks bus veislyno pavadinimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 11 balandžio 2013 - 09:46
QUOTE(zay @ 2013 04 11, 10:44)
Panašiai-viskas pagal spėjimus smile.gif, iščiupinėji pilvą, pavedžioji kalę, tada jei valandą jokių sąrėmių-tada po poros valandų leidžiu oxitociną aš.
Labai graži vada, 6 vaikai ir pačiai gerai ir kalei nesunku  drinks_cheers.gif
P.S. šioje temoje gal OT, bet labai smalsu sužinot koks bus veislyno pavadinimas  ax.gif

Jau yra..,,Senasis molas''
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 04 11, 09:41)
Ačiu 4u.gif itariu,kad jau viskas..Keturios mergos ir du bernai:
1-722gr
2-632gr
3-582gr
4-632gr
5-598gr
6-517gr.

Sveikinu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Austulis, sveikinu!
Atsakyti
Sveikinimai mano "mokinukei" Saulytei tapus mamyte bigsmile.gif Sekmes augant ir kai gerokai ugtelesit laukit sveciu biggrin.gif O kaip Trojuska?
Atsakyti