Collie,kaip jus?
Na ką,prasidėjo..Nuo triju valandų pradejo saremiauti..Bet taip pakankamai stipriai..Blyn,vargšė,taip gaila..Net pačiai pilva pradėjo skaudėt
Ir tik 6,20 pagimdė pirmą šuniuka..Bet toki galinga..720 gramų mergą
Na ką,laukiu toliau 
Collie,kaip jus?
Collie,kaip jus?
O sveikiname!!!!
Mergina tikrai nemaža gimė.
O pas mus vis dar nieko, temperatūra 37.8, pas ją jokių požymių, nei išskyrų nei ką, kažko šiandien nesijaučia šuniukų judant... Byjau, kad reiks cezarį daryti.
Bet dar šiandien lauksime, žiūrėsime kaip ji jausis, jei dar ryt 66 dieną nieko nebus, važiuosime pas veterinarus, kad nepernešiotu šuniukų.
Ka tik antra merga sutvarkiau 
Papildyta:
ka ži,ar šuniukus paimt po lempa i guoliuka,kol kale visus pagimdys..Vis tiek ji duodasi po guoli,tie vaikai žvygauja,jiem gal vesoka
Papildyta:
ka ži,ar šuniukus paimt po lempa i guoliuka,kol kale visus pagimdys..Vis tiek ji duodasi po guoli,tie vaikai žvygauja,jiem gal vesoka
Sveikinimai
, mergytės pirmos skuba susipažinti su pasauliu.
QUOTE(collie @ 2013 04 11, 07:03)
Aha,užderėjo mergų
Nu bet jum tai irgi nerimo valandos..Užjaučiu
Dar viena merga
Nu pagaliau, vaikų dydistai ojoi , milžinai
, šiaip vokietuko dydis 400-500 g. Pas mane tik kartą toki cepelinai buvo dideli
. Nu tai gražiai jum pabaigt gimdymą
QUOTE(zay @ 2013 04 11, 10:36)
Nu pagaliau, vaikų dydistai ojoi , milžinai
, šiaip vokietuko dydis 400-500 g. Pas mane tik kartą toki cepelinai buvo dideli
. Nu tai gražiai jum pabaigt gimdymą 
Ačiu
1-722gr
2-632gr
3-582gr
4-632gr
5-598gr
6-517gr.
nu tikrai monstriukai
o kaip reik suzinot,kad jau viskas..Pilva apciupnejau,bet kadangi pati be patirties ,nesu garantuota..tai turbut palaukt dvi valandas ir suleist ositoxino?ar kaip?
Panašiai-viskas pagal spėjimus
, iščiupinėji pilvą, pavedžioji kalę, tada jei valandą jokių sąrėmių-tada po poros valandų leidžiu oxitociną aš.
Labai graži vada, 6 vaikai ir pačiai gerai ir kalei nesunku
P.S. šioje temoje gal OT, bet labai smalsu sužinot koks bus veislyno pavadinimas
P.S. šioje temoje gal OT, bet labai smalsu sužinot koks bus veislyno pavadinimas
QUOTE(zay @ 2013 04 11, 10:44)
Panašiai-viskas pagal spėjimus
, iščiupinėji pilvą, pavedžioji kalę, tada jei valandą jokių sąrėmių-tada po poros valandų leidžiu oxitociną aš.
Jau yra..,,Senasis molas''
QUOTE(austulis @ 2013 04 11, 09:41)
Ačiu
itariu,kad jau viskas..Keturios mergos ir du bernai:
1-722gr
2-632gr
3-582gr
4-632gr
5-598gr
6-517gr.
1-722gr
2-632gr