Įkraunama...
Įkraunama...

Kalių gimdymas

Tai dar ir neturi nieko matytis, tikėkimės, viskas bus gerai thumbup.gif . Lėtai laikas eina g.gif , aš jau laukiau naujienų smile.gif .
Kas pagimdė g.gif ? Austulis, kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Tuse @ 2013 04 08, 17:35)
Tai dar ir neturi nieko matytis, tikėkimės, viskas bus gerai thumbup.gif . Lėtai laikas eina g.gif , aš jau laukiau naujienų smile.gif .

Ai kai negalvoji tai iš tikro gan greitai bėga. Tik va anksčiau truputį šert duodu ir dametu 100-200g, nes išdurnėjo kaip ėst nori, o iki rujos ant dietų buvo, koks mėnuo iki rujos nebedietinau biggrin.gif dar kaip ir nereikėtų dametinėt, nu bet kažkoks išdurnėjimas su tuo ėdimu. Kiaurą parą seilėjasi, bando suėst viską kas bent kiek pasirodo kad būtų galima įsidėt į skrandį, net manęs prašyt pradėjo man valgant, ko niekad nebūdavo. Dabar jau lyg ir apraminau su tuo reikalu vėl, bet kurį laiką tai labai jau įsijautus buvo. Ir va vakar per pasivaikščiojimą norėjo truputį duotis, bet įstrigo į sniegą ir nebesidavė daugiau, atsargumas matyt suveikia, nes kuo toliau tuo gražiau ir nuo sofos nulipinėja g.gif na bus matyt ar neišsidirbinėja vaikas mano vėl. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 08, 18:28)
Ai kai negalvoji tai iš tikro gan greitai bėga. Tik va anksčiau truputį šert duodu ir dametu 100-200g, nes išdurnėjo kaip ėst nori, o iki rujos ant dietų buvo, koks mėnuo iki rujos nebedietinau  biggrin.gif  dar kaip ir nereikėtų dametinėt, nu bet kažkoks išdurnėjimas su tuo ėdimu. Kiaurą parą seilėjasi, bando suėst viską kas bent kiek pasirodo kad būtų galima įsidėt į skrandį, net manęs prašyt pradėjo man valgant, ko niekad nebūdavo. Dabar jau lyg ir apraminau su tuo reikalu vėl, bet kurį laiką tai labai jau įsijautus buvo. Ir va vakar per pasivaikščiojimą norėjo truputį duotis, bet įstrigo į sniegą ir nebesidavė daugiau, atsargumas matyt suveikia, nes kuo toliau tuo gražiau ir nuo sofos nulipinėja  g.gif  na bus matyt ar neišsidirbinėja vaikas mano vėl.  biggrin.gif

Nenupenėk tik tu jos... smile.gif Viskam turi būti ribos smile.gif Ji linkus į pumpuckiškumą ir taip:D
Atsakyti
QUOTE(Tuse @ 2013 04 08, 18:35)

Raportuoju pioneer.gif biggrin.gif
Vaiku dar neturim..Šendien 63 diena.Temperatura 37,3..Kažkokiu tai požymiu nesimato ax.gif Užkniso jau laukt ..Jaučiu padružkės laukia..,tai tai šestadieni gimdyt..Gales kartu abidvi pavaryt smile.gif
Atsakyti
Šendien 64 diena..Jokiu požymiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 04 10, 07:33)

Oho, tikrai nervus tampo doh.gif . Nepraraskit budrumo, maniškė be jokių požymių pradėjo gimdyti, ryte kai išvedžiau į lauką, matyt, ir vandenys ten nubėgo, nes niekur neradau g.gif ir nespėjau patikrinti būtų ėdus ar ne g.gif . Na, jei ne šiandien, tai vistiek labai greitai turėsit lėliukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 04 10, 07:33)

[QUOTE]

Pas mus lygiai tas pats... Jau kelios naktys be miego, vis laukiam mažiukų ir nieko temperatūra 37.6. Ką tik grįžome iš veterinaro, ultragarsu žiūrėjo šuniukus, kiek matė šuniukų, tai visų širdutės sveikos, šuniukai atrodo gerai, vis malasi pilve, tik va musiškė nerodo jokių požymių, tai veterinarai sakė dar laukti. unsure.gif
Atsakyti
c0llie,likimo drauge biggrin.gif 4u.gif
mes su vyru pakaitomis,kas antra nakti keičiames,kam miegot..tai kažkaip prisiminiau,kaip vaikai mazi buvo,tai irgi kas antra nakti keisdavomes :
ka tik pamatavau..temp.36.7 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 10 balandžio 2013 - 12:35
QUOTE(austulis @ 2013 04 10, 13:26)

thumbup.gif . Iki ryto turbūt jau turėsite wub.gif . Man labai įdomu kaip kyla ta temperatūra prasidėjus gimdymui, ar iki jo, kiek laiko iki jo g.gif ? Jei matuosite, pasidalinkite prašau. Ir sėkmės gimdyme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 04 09, 08:41)
Nenupenėk tik tu jos... smile.gif Viskam turi būti ribos smile.gif Ji linkus į pumpuckiškumą ir taip:D

Jinai pradėjo vogt maistą jau, zyzia kaip išdurnėjus, stengiuos nenupenėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 04 10, 13:26)
c0llie,likimo drauge biggrin.gif  4u.gif
mes su vyru pakaitomis,kas antra nakti keičiames,kam miegot..tai kažkaip prisiminiau,kaip vaikai mazi buvo,tai irgi kas antra nakti keisdavomes :

Na gal jau turite šeimynos? 4u.gif Nes tokia temperatūra rodo, kad jau tikrai turi greitu metu gimti mažiukai. O mes vis dar nieko, ką tik privalgė mamytė ir miega sau atsipūtusi, kaip paskutinį kartą matavau temperatūrą, tai tokia pati. doh.gif Įdomu kaip jums sekasi, mūsų mergytei lygiai tiek pat laiko kaip ir jusiškiai 64 dienos šiandien. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo collie: 10 balandžio 2013 - 18:29
Nieko dar.. schmoll.gif
Atsakyti