Kas pagimdė
Tai dar ir neturi nieko matytis, tikėkimės, viskas bus gerai
. Lėtai laikas eina
, aš jau laukiau naujienų
.
Kas pagimdė
? Austulis, kaip jums sekasi?
Kas pagimdė
QUOTE(Tuse @ 2013 04 08, 17:35)
. Lėtai laikas eina
.
Kas pagimdė
Kas pagimdė
Ai kai negalvoji tai iš tikro gan greitai bėga. Tik va anksčiau truputį šert duodu ir dametu 100-200g, nes išdurnėjo kaip ėst nori, o iki rujos ant dietų buvo, koks mėnuo iki rujos nebedietinau
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 08, 18:28)
Ai kai negalvoji tai iš tikro gan greitai bėga. Tik va anksčiau truputį šert duodu ir dametu 100-200g, nes išdurnėjo kaip ėst nori, o iki rujos ant dietų buvo, koks mėnuo iki rujos nebedietinau
dar kaip ir nereikėtų dametinėt, nu bet kažkoks išdurnėjimas su tuo ėdimu. Kiaurą parą seilėjasi, bando suėst viską kas bent kiek pasirodo kad būtų galima įsidėt į skrandį, net manęs prašyt pradėjo man valgant, ko niekad nebūdavo. Dabar jau lyg ir apraminau su tuo reikalu vėl, bet kurį laiką tai labai jau įsijautus buvo. Ir va vakar per pasivaikščiojimą norėjo truputį duotis, bet įstrigo į sniegą ir nebesidavė daugiau, atsargumas matyt suveikia, nes kuo toliau tuo gražiau ir nuo sofos nulipinėja
na bus matyt ar neišsidirbinėja vaikas mano vėl. 
Nenupenėk tik tu jos...
QUOTE(Tuse @ 2013 04 08, 18:35)
. Lėtai laikas eina
.
Kas pagimdė
Kas pagimdė
Raportuoju
Vaiku dar neturim..Šendien 63 diena.Temperatura 37,3..Kažkokiu tai požymiu nesimato
Šendien 64 diena..Jokiu požymiu
QUOTE(austulis @ 2013 04 10, 07:33)
Oho, tikrai nervus tampo
QUOTE(austulis @ 2013 04 10, 07:33)
[QUOTE]
Pas mus lygiai tas pats... Jau kelios naktys be miego, vis laukiam mažiukų ir nieko temperatūra 37.6. Ką tik grįžome iš veterinaro, ultragarsu žiūrėjo šuniukus, kiek matė šuniukų, tai visų širdutės sveikos, šuniukai atrodo gerai, vis malasi pilve, tik va musiškė nerodo jokių požymių, tai veterinarai sakė dar laukti.
c0llie,likimo drauge
mes su vyru pakaitomis,kas antra nakti keičiames,kam miegot..tai kažkaip prisiminiau,kaip vaikai mazi buvo,tai irgi kas antra nakti keisdavomes :
ka tik pamatavau..temp.36.7
mes su vyru pakaitomis,kas antra nakti keičiames,kam miegot..tai kažkaip prisiminiau,kaip vaikai mazi buvo,tai irgi kas antra nakti keisdavomes :
QUOTE(austulis @ 2013 04 10, 13:26)
QUOTE(kinterra @ 2013 04 09, 08:41)
Nenupenėk tik tu jos...
Viskam turi būti ribos
Ji linkus į pumpuckiškumą ir taip:D
Jinai pradėjo vogt maistą jau, zyzia kaip išdurnėjus, stengiuos nenupenėt
QUOTE(austulis @ 2013 04 10, 13:26)
c0llie,likimo drauge
Na gal jau turite šeimynos?
Nieko dar..